Kärcher Vinduesvasker Tilbehør Efter Model

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Gul (1)
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (3)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (3)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (3)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kärcher Vinduesvasker Tilbehør Til Alle Modeller

Der findes rigtig mange forskellige modeller af Kärcher-vinduesvaskere, og derfor har vi sorteret hele vores sortiment af billigt tilbehør til Kärcher-vinduesvaskere, så du blot vælger din specifikke model og derefter bliver præsenteret for udstyr, der passer specifikt til din Kärcher-vinduesvasker. På denne måde kan du være 100% sikker på at bestille og modtage det helt rette udstyr hver eneste gang, du bestiller. Du scroller altså bare op herfra og vælger din Kärcher-vinduesvasker, og så kan du hurtigt scrolle igennem varekataloget og finde det udstyr, du står og mangler, hvad enten det er en ny klud, oplader eller gummiliste.

Klude til Kärcher-vinduesvaskere

Kluden er vigtig for din vinduesvask, da det er denne, du rengører og fjerner snavs med. Er kluden slidt, hullet eller blevet væk, så kan det være svært at få gjort sine vinduer rene, og derfor har vi et stort udvalg af billige og gode klude, som du finder lige her på siden. Tag et kig i varekataloget ovenfor eller vælg din vinduesvasker i toppen af siden.

Opladere til Kärcher-vinduesvaskere

Din Kärcher-vinduesvasker skal have strøm for at kunne fungere, og selvom der selvfølgelig fulgte en original oplader med, da du købte den, så har vi opladere til alle Kärcher-modeller her på Evermart.dk. En oplader kan nemt gå i stykker eller blive væk, og derfor kan du lynhurtigt finde din ny Kärcher-oplader her på Evermart.dk ved at scrolle dig igennem varekataloget eller vælge din Kärcher-model i toppen af siden.

Gummilister til Kärcher-vinduesvaskere

Den allervigtigste del af din vinduesvasker er gummilisten, som sidder i bunden af skraberen. Det er denne gummiliste, der skraber vinduet rent for vand, og hvis denne er gået i stykker, så vil du få masser af grimme striber på dine vinduer - og så kunne du jo lige så godt have ladet være med at vaske dem i første omgang.

Her på Evermart.dk har vi selvfølgelig gode og billige gummilister til alle slags Kärcher-vinduesvaskere, og du finder dem alle sammen i varekataloget ovenfor eller ved at vælge din Kärcher-model i toppen af siden.

Vinduesvask på en tredjedel af tiden

Hvis du er den heldige ejer af en Kärcher-vinduesvasker, så ved du, hvor meget nemmere din vinduesvask er nu kontra tidligere. Faktisk kan du vaske dine vinduer op til 3 gange så hurtigt med en Kärcher-vinduesvasker. Dog kræver dette, at du sørger for at have det rette og velfungerende udstyr til din vinduesvasker, så denne kan yde sit bedste ved hver eneste vinduesvask. Her på siden finder du alt tilbehør og udstyr til alle Kärcher-vinduesvaskere, så du kan få fat i det rigtigt udstyr og sætte fut på vinduesvasken nok en gang.

Bestil i dag - modtag i morgen

Vi tilbyder dag-til-dag-levering 365 dage om året. Du kan altså bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen - også på helligdage, i ferier og i weekender.

Dét er en af Danmarks hurtigste og bedste leveringsservices, og det skyldes udelukkende vores dygtige medarbejdere, som hver dag går på arbejde for at forbedre din købsoplevelse, når du handler her på Evermart.dk