Kärcher WV1 Klude

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Kärcher WV1 (1)
 2. checkmark
  Kärcher WV2 (1)
 3. checkmark
  Kärcher WV5 (1)
 4. checkmark
  Kärcher WV6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Gul (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Kärcher WV1 Vinduesvasker Klude

Kluden er en vigtig del af den optimale vinduesvask, og derfor gør du klogt i at bruge en god klud, når du vasker dine vinduer. Det nytter nemlig ingenting at skrabe vandet af et vindue, som endnu ikke er blevet skrubbet ordentligt rent for skidt og snavs. I så fald vil resultatet blive et tørt, men grimt og beskidt vindue.

Hvis ikke du er i besiddelse af en klud, som kan vaske dine vinduer helt rene, så kan du lige så godt lade være med overhovedet at vaske dine vinduer. Der er nemlig intet værre end at bruge meget tid og energi på at vaske vinduer og så først bagefter finde ud af, at vinduerne ikke er blevet 100% rene.

Her på Evermart.dk har vi klude til alle Kärcher WV1 vinduesvaskere, så vi har selvfølgelig også en masse klude til Kärcher WV1 vinduesvaskeren på lager. Du finder hele udvalget af vores Kärcher WV1 klude i varekataloget på denne side. Vi har gjort søgningen nem for dig, så du lynhurtigt kan finde præcist det, du leder efter.

Vi har også Kärcher WV1 Opladere og Kärcher WV1 gummilister/sugelæber.

Nem at udskifte

Hvis kluden på din Kärcher WV1 er blevet slidt, så kan du nemt skifte den ud. Kluden fastgøres og aftages nemt med krog og løkke - det tager kun få sekunder, og så er du klar til at vaske videre.

Højkvalitets-klude til lave priser

Vi udvælger alle vores produkter ganske nøje, og vores Kärcher WV1 klude er selvfølgelig ingen undtagelse. Derfor er du altid sikret høj kvalitet, når du handler her på Evermart.dk.

Derudover er vores priser selvfølgelig skruet helt i bund, så du altid får maksimal value-for-money, når du handler her hos os.

Det rette udstyr gør vinduesvask til en leg

Vinduesvask har tradition for at være en temmelig kedelig og møjsommelig affære. Det er fysisk krævende, og det kræver flere forskellige remedier i form af skraber, spand, vand, sæbe, klud, håndklæde og eventuelt en stige. Alt dette skal du selv manøvrere med - og det kan være en stor udfordring.

Derudover er det også altid noget værre bøvl at vaske vinduer med små sprosser, da en normal vinduesskraber er alt for stor til at kunne skrabe vandet væk i disse sprosser.

Med en Kärcher WV1 vinduesvasker slipper du for alt det velkendte vinduesvaske-bøvl. Vinduesvaskeren er både klud, skraber, sæbe, vand og håndklæde i ét, og så kan den også vaske dine vinduer op til 3 gange så hurtigt som en manuel skraber. Dertil skal også nævnes, at mundstykket er udskifteligt, så du hurtigt kan skifte til en mini-version, så du nemt og gnidningsfrit kan vaske selv de mindste vinduer pæne og rene.

Bestil i dag - modtag i morgen

Har du planlagt at vaske vinduer i morgen, men mangler du en god klud til din Kärcher WV1? Så skynd dig at bestille en klud i dag og modtag din pakke allerede i morgen, så du kan få vasket dine vinduer!

Vores lynhurtige dag-til-dag-levering er gældende 365 dage om året, hvilket betyder, at du kan få dag-til-dag-levering både i hverdage, weekender, ferier og helligdage. Dét er service!