Playstation 4

1 til 36 af 122

pr. side
Sorter faldende

1 til 36 af 122

pr. side
Sorter faldende

PlayStation 4 Tilbehør - vi har ALT dét, du mangler!

En PlayStation 4 er en dyr, men lækker investering. Derfor fortjener den også det bedste gamerudstyr. I kataloget ovenfor finder du alt det du kan få brug for i forbindelse med din PS4, hvad enten det er en ny strømforsyning til PlayStation, en PlayStation controller eller et fedt headset. Her på siden finder du også fede PS4 tasker så du nemt og sikkert kan have din PlayStation med dig, for eksempel til LAN, i sommerhus eller med hjem til en ven.

Hvis du lige har fået fingrene i en PS4 eller blot aldrig har købt så meget udstyr til den, finder du, her på siden et stort udvalg af forskellige pakker der sørger for at du har alt det du skal bruge til din PlayStation til en god pris.

frdePlaystation 4 controller

Udover at du her kan købe PlayStation 4 Dualshock Controller, så kan du også finde al det nødvendige tilbehør til dine controllere. Kender du problemet med, at det er svært at vide hvilke controllere der er dine, når du har dem med over til vennerne? Eller at dine controllere ikke har det synderligt godt af at blive banket i bordet når du taber i et spil? Så tag et kig på vores Playstation 4 silikone sleeves! De giver både beskyttelse til dine controllere, men findes også i et hav af forskellige farver, så du aldrig er i tvivl om hvilke controllere der er dine. Det er altid fedest at have velholdt gamer udstyr. Er du en dedikeret gamer så kommer det nok ikke bag på dig, at din R2- eller L2 Trigger på et tidspunkt ligner noget, der har brug for en udskiftning. Du kan både købe en ny R2 og L2 Trigger, som du uden problemer selv kan udskifte. Du kan stortset finde alle de reservedele, som din PlayStation 4 Controller kunne få brug for at udskifte. Det kunne være Analog Stick eller dine Thump Grips, der har brug for en udskifning.

PS4 Headsets, Mus & Tastatur

Lyd er en utrolig vigtig del af gaming. Hvis du ofte spiller storymode, vil du vide at du får meget vigtig information og en hel anden indlevelse i dit spil med et headset i god kvalitet. Derudover er god lyd også vigtig for dig der spiller skydespil mod andre, for med det rigtig headset kan du høre hvor dine modstandere er til hver en tid. Her på siden finder du både fede trådløse headsets til PS4 og headsets du sætter direkte i controlleren. Alle headsets sikre dig en hel utrolig lyd til lave priser.

Vidste du genetlig godt at man kan tilslutte et tastatur og en mus til udvalgte PS4 spil? Med både mus og tastatur til PlayStation får du en helt ny spilleoplevelse der rykker PC gaming til din konsol. Det er dog ikke alle spil der underbygger dette, men PS4 tastatur og mus kan klart anbefales til dig der spiller mange First Persons Shooters, da du kan game meget mere akkurat med det rigtige udstyr.