Playstation 4 Tilbehør

Playstation4PS4 Tilbehør

En PlayStation 4 er en dyr, men lækker investering. Derfor fortjener den også det bedste gamerudstyr. I kataloget ovenfor finder du alt det du kan få brug for i forbindelse med din PS4, hvad enten det er en ny strømforsyning til PlayStation, en PlayStation controller eller et fedt headset. Her på siden finder du også fede PS4 tasker så du nemt og sikkert kan have din PlayStation med dig, for eksempel til LAN, i sommerhus eller med hjem til en ven. Hvis du lige har fået fingrene i en PS4 eller blot aldrig har købt så meget udstyr til den, finder du, her på siden et stort udvalg af forskellige pakker der sørger for at du har alt det du skal bruge til din PlayStation til en god pris.

Uanset hvad du har brug for af PS4 tilbehør, så finder du sikkert netop det du mangler her hos evermart. Vi sørger for altid at have et kæmpe udvalg af PlayStation tilbehør. Så du aldrig mangler noget! Slå dig løs her på siden og find det helt rette PlayStation 4 tilbehør så du kan få mest muligt ud af din konsol. Leder du efter noget helt specifikt PS4 udstyr kan du også bruges ikonerne øverst på siden, så ser du kun netop lige det du mangler

Vi har udstyr og tilbehør til PlayStation 4 uanset om du har en klassisk, en slim eller en Pro. For det meste kan du bruge det samme tilbehør til alle tre modeller, men skal du have fat i en holder, en taske eller andet hvor størrelsen på din konsol har betydning, så kan du naturligvis ikke altid bruge de helt samme ting til alle versioner. 

Har du egentlig brug for ekstra udstyr?

Som udgangspunkt kan du bare sætte dig i sofaen eller i sengen, tænde for din PS4 og så tage controlleren i hånden – så er du klar til at game! Modsat en PC, har du faktisk ikke brug for en masse PS4 tilbehør. Dog kan gaming udstyr til PlayStation 4 gøre det endnu federe for dig at spille. De rigtige gamer ting til PS4 kan du få endnu mere ud af din konsol. Får du fingrene i det helt rette headset med fantastisk lyd, kan du leve dig mere ind i dit gameplay og lukke omverdenen ude. Med udstyr til PS4 får du ikke kun en federe oplevelse når du spiller. Men du kan faktisk også blive meget bedre til at spille!

Hvad kan man få til PS4

I princippet kan du egentlig få alt det samme udstyr til PlayStation 4 som du kan få til din computer! Du kan få alt fra en gaming stol til en musemåtte til din PS4, ja der er næsten ikke nogen grænser for hvad for noget PlayStation 4 udstyr du kan få! 

Bruger du mange timer foran TV’et og konsollen, så vil du hurtigt opleve at du får ondt i ryggen. Der er meget snak om den gode komfort for PC gameren, men for dig der spiller PS4, skal du også sørge for at du sidder ordentligt. Læner du dig tilbage i sofaen er det ikke sikkert at du fr den rigtige støtte. Sidder dit TV ikke langt oppe på væggen, kan det være rigtig træls at skulle sidde i en normal gaming stol. Den traditionelle gaming stol er lavet til PC; men man kan faktisk også få en gamer stol til PS4! En konsol gaming stol sidder på gulvet, så du kan være i den helt rigtige højde. En PlayStation 4 gaming stol er især relevant for dig der har et lavt TV -bord eller konsol bord hvor TV’et næsten er i gulv-højde. En gamerstol til Ps4 sørger for at støtte dig alle de rigtige steder så du sidder godt mens du gamer. Stole til PlayStation har for det meste en masse smarte indstillinger der nok skal sørge for at du får en stol der passer til netop dig. 

Lyd er en utrolig vigtig del af gaming. Hvis du ofte spiller storymode, vil du vide at du får meget vigtig information og en hel anden indlevelse i dit spil med et headset i god kvalitet. Derudover er god lyd også vigtig for dig der spiller FPS eller andre skydespil mod andre, for med det rigtig headset kan du høre hvor dine modstandere er til hver en tid. Her på siden finder du både fede trådløse headsets til PS4 og headsets du sætter direkte i controlleren. Alle headsets sikre dig en hel utrolig lyd til lave priser.

Du kan faktisk også få mus og tastatur til din PS4. Tilslutter du keyboard og en gaming mouse til PlayStation, så får du endnu mere ud af din konsol. Når du har mus og tastatur sat til kan du nær,est bruge din konsol som en PC når du spiller, du skal dog bare lige huske at det ikke er alle spil der understøtte dette. Der kan være mange fordel ved at vælge tastatur og mus til PS4 i modsætning til den klassiske controller, da du får mulighed for langt mere præcision i både bevægelse og aim. 

Det vigtigste gaming udstyr til PS4 er helt klart et rigtig godt headset, en god stol og så naturligvis alt det essentielle PS4 tilbehør såsom strømkilder og kabler. Har du disse ting, kan du komme utrolig langt med din PlayStation 4, og det andet tilbehør kan naturligvis godt vente lidt. Vil du have mest muligt ud af din konsol så du kan spille på alle verdens måder skal du bare tage et kig her på siden hvor du finder et hav fa PS4 udstyr og PlayStation tilbehør der opgraderer din konsol og din controller. Vi har strømkilder til alle slags PS4. uanset om du har en slim, en pro eller en klassisk, så sørger vi for at du stadig kan få gang i din konsol hvis kablet er gået i stykker eller blevet væk.

frde

En ny controller og tilbehør til den 

Udover at du her kan købe en ny controller til PlayStation 4, så kan du også finde al det nødvendige tilbehør til dine controllere. Kender du problemet med, at det er svært at vide hvilke controllere der er dine, når du har dem med over til vennerne? Eller at dine controllere ikke har det synderligt godt af at blive banket i bordet når du taber i et spil? Så tag et kig på vores Playstation 4 silikone sleeves! De giver både beskyttelse til dine controllere, men findes også i et hav af forskellige farver, så du aldrig er i tvivl om hvilke controllere der er dine. 

Det er altid fedest at have velholdt gamer udstyr. Er du en dedikeret gamer så kommer det nok ikke bag på dig, at din R2- eller L2 Trigger på et tidspunkt ligner noget, der har brug for en udskiftning. Du kan både købe en ny R2 og L2 Trigger, som du uden problemer selv kan udskifte. Du kan stortset finde alle de PS4 controller reservedele du kunne få brug for at udskifte. Det kunne være Analog Stick eller dine Thump Grips, der er blevet for brugte.

PS4 controller reservedele kan også være noget du kan få meget brug for. Det kan jo ske at du taber din controller, eller du bare har haft så meget glæde af den at knapperne er blevet helt slidte. Uanset hvilken del du mangler når det kommer til PlayStation 4 reservedele så finder du det her! Tag et kig i vores brede udvalg af PlayStation 4 controller tilbehør og find lige hvad du mangler!

Du finder naturligvis også kabler og opladere til dine Ps4 controllere her på siden. Har du ikke et opladerkabel vil du naturligvis ikke kunne bruge din controller til PlayStation 4 når den løber tør for strøm. Det kan også ske at din controller løber tør for strøm midt i en match, og derfor skal du selvfølgelig have en lang oplader til PS4 controller. Med et kabel på helt op til 3 meter er du sikker på at du stadig kan sidde lige der hvor du vil og bruge din controller som det passer dig. Også selvom den lader op!

Det rigtige headset til PS4

Hvis du mener at du kun skal have fingrene i et PS4 headset når du spiller muliti-players eller på anden måde skal snakke med eller lytte til hvad dine teammates siger, så tager du helt fejl. Du kan nemlig bruge et par høretelefoner til PS4 til meget andet end den form for gaming. Et PlayStation 4 headset giver dig en langt bedre mulighed for at leve dig ind i dine spil. Med et rigtig godt PS4 gaming headset kan du lukke omverdenen ude og flot fokusere på hvad der sker i dit spil. Mange PlayStation spil har flere lag af lyd og soundtracks som du nemt kan gå glip af hvis du udelukkende hører audio fra dine TV-højtalere eller højtaleren indbygget i controlleren. PS4 høretelefoner skal nok sørge for at du ikke går glip af en enkelt lyd bid. Derudover er et PS4 headset også utrolig brugbart på alle andre enheder! Eftersom et headset til PS4 skal slutte i et multijack stik for at komme i controlleren kan du også bruge dine høretelefoner til din telefon, din tablet eller din laptop. De fleste ”rigtige” gamer headset til PC har to AUX stik, et til mikrofon og et til lyd, men det slipper du for med et PlayStation 4 headset.

Skal du spille Multiplayers skal du selvfølgelig have et PS4 headset med mikrofon, så du kan snakke med dem omkring dig. De fleste headsets til PlayStation 4 har en mikrofon indbygget, men hvis du ved at du skal kunne kommunikere med andre skal du naturligvis huske at kigge på specs, så du kan finde den mikrofon der passer til dig!

Når du skal have fat i et PlayStation 4 headset skal du også bestemme dig for om du vil have et headset der er trådløst eller et kablet PS4 headset. Begge former har naturligvis fordele og ulemper, og du skal derfor bare vælge den version der passer bedst til dig. Uanset hvilken tilkobling du vælger her fra siden, er du sikker på at få et par fede høretelefoner til PS4 med en fed lyd. Du kan også vælge om du vil have et PS4 headset med LED Lyd, så kan du give lidt mere farve og liv til dit PlayStation 4 setup.

Tastatur og mus til PlayStation

tastatur og mus til PS4

Vidste du godt at man kan tilslutte et tastatur og en mus til udvalgte PS4 spil? Med både mus og tastatur til PlayStation får du en helt ny spilleoplevelse der rykker PC gaming til din konsol. Det er dog ikke alle spil der underbygger dette, men PS4 tastatur og mus kan klart anbefales til dig der spiller mange First Persons Shooters, da du kan game meget mere akkurat med det rigtige udstyr.

Denne form for tilbehør til PS4 kan sørge for at du bliver endnu bedre når du spiller. Et spil der under støtter tastatur og mus er fortnite. Spiller du Fortnite på PS4 med tastatur og mus har du en klar fordel på alle punkter. Et tastatur giver dig nemlig mulighed for at bevæge dig prcis som du gerne vil, og hvis du er vant til at spille på PC, vil WASD sørge for at du bevæger dig meget bedre end hvis du bruger jpystikket på din controller. Med en mus får du også et langt bedre aim end med controller. Med en mus can du sørge for at du altid rammer dit target, og for dig der tit sidder med gaming mouse i hånden vil det blive langt nemmere end med en controller.

Leder du efter Gaming tilbehør til PS4 kan du også vælge en af vores fede PlayStation 4 gaming sæt. Her får du alt hvad du kan brug for til din konsol, og så sparer du naturligvis en masse penge når du køber dit PS4 udstyr samlet. Med et gamer sæt til PS4 er du også sikker på at alt dit udstyr passer sammen så dit PlayStation setup ser ekstra lækkert ud.

Ekstra gamer ting til PS4

Du skal selvfølgelig have alt det rette udstyr til PS4, men det er ekstra fedt hvis alle dine ting passer sammen, så du kan få din lille gamer hule til at se ud som den skal. Især LED lys sørger for at give det sidste når du skal lave dit gaming setup. Du kan få RGB lys til PS4 i alle regnbuens farver så du kan lave et utroligt PlayStation 4 setup. Vælg den blå farve for et klassisk PlayStation 4 lok, eller bare slå dig løs med en eller flere af de mange andre farver du kan få.

Du kan faktisk også få udstyr til PS4 der gør det nemmere for dig at spiller lang tid. Med den rigtige stol eller et par smarte gaming briller til PlayStation kan du sørge for at du ikke er så øm i kroppen eller i hovedet, også selvom du spiller hele natten. En god stol støtte dig så du altid sidder optimalt og et par smarte gaming briller blokerer det blå lys så du ikke oplever træthed og hovedpine på samme måde. Hvis du bruger mange timer foran din konsol, kan dette udstyr være helt nødvendigt for at du ikke får ondt – og så hjælper det naturligvis også på den lange bane!