MacBook Covers

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Computer 13" (28)
 2. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 med Touchbar (28)
 3. checkmark
  Macbook Pro 13" M1 2020 (A2338)  (28)
 4. checkmark
  Macbook Air 13" M1 2020 (A2337)  (28)
 5. checkmark
  Macbook Air 13" (A1369 / A1466) (28)
 6. checkmark
  MacBook Air 13" 2020 (A2179) (28)
 7. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 uden Touchbar (28)
 8. checkmark
  Macbook Pro 13" 2020 (28)
 9. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 m. & uden Touchbar A1706/A1708 (28)
 10. checkmark
  Macbook Pro 13"  (28)
 11. checkmark
  MacBook Air 13" Retina (A1932) (28)
 12. checkmark
  Macbook Pro Retina 13" (28)
 13. checkmark
  Huawei MateBook 13 (19)
 14. checkmark
  "Den gamle" Macbook Pro 15" (16)
 15. checkmark
  Macbook Pro Retina 15" (16)
 16. checkmark
  Computer 15" (16)
 17. checkmark
  Macbook Pro 15" Ultimo 2016/2017 m. & uden Touchbar A1707 (16)
 18. checkmark
  Computer 14" (16)
 19. checkmark
  MacBook Pro 14" (A2442) (16)
 20. checkmark
  Huawei MateBook D 14 (15)
 21. checkmark
  Huawei MateBook X Pro (14)
 22. checkmark
  Huawei MateBook D 15 (12)
 23. checkmark
  MacBook Pro 16" (11)
 24. checkmark
  MacBook Pro 16" (A2485) (9)
 25. checkmark
  Macbook Air 11" (3)
 26. checkmark
  Macbook 12" (3)
 27. checkmark
  1 - Outlet (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort (23)
 2. checkmark
  Brun (8)
 3. checkmark
  Hvid (7)
 4. checkmark
  Grå (7)
 5. checkmark
  Mørkeblå (3)
 6. checkmark
  Mørkegrå (3)
 7. checkmark
  Pink (3)
 8. checkmark
  Guld (2)
 9. checkmark
  Beige (1)
 10. checkmark
  Lysegrå (1)
 11. checkmark
  Mønster / Motiv  (1)
 12. checkmark
  Gul (1)
 13. checkmark
  Rød (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

MacBook Pro Beskyt din Mac med et Macbook Cover

Apple har lavet utrolig mange gode og flotte bærbare computere i forskellige størrelser og modeller. Men overordnet er der Macbook Pro, Macbook Air og Macbook 12”. Til gengæld findes der så flere forskellige årgange / modeller af Macbook pro og Macbook Air.

Når de fleste tænker på Mac, tænker de nok på MacBook Pro. MacBook Pro har været på markedet siden 2006 og er kendt for at være high-end i Macbook Familien. MacBook Pro er blevet bedre og spækket med flere RAM og mere hukommelse, grafikken er blevet bedre og meget mere. I takt med tiden opdaterer Apple også styresystemet, så det får federe og flere funktioner samtidig med, at det er brugervenligt. På de nyere MacBook Pro’s finder du en touchbar. Touch Baren er lige over tastaturet og indeholder de kommandoer, du har mest brug for i forhold til hvilket program du er inde på. Med kommandoer du har mest brug for lige ved hånden, sparer du både tid og tastetryk. 

Macbook Air er kendt for, at være den tynde og lette MacBook. MacBook Air er heller ikke spækket med lige så meget lagerplads og hukommelse, som Macbook Pro f.eks kan være. Det betyder ikke at Macbook Air ikke er en god computer! Macbook Air er nemlig perfekt til almindeligt hverdagsbrug, som f.eks til skolebrug. De nye MacBook Air imponerer også og ydeevnen er super god, på trods af hvor tynd og hvor lidt computeren vejer. Macbook Air 2020 modellen vejer kun 1,29 kg, men er hurtigere og har bedre grafik end nogen af dens forgængere.

Uanset om du har en MacBook Pro, MacBook Air eller Macbook 12”, er en computer en dyr investering. De fleste ønsker derfor, at passer super godt på deres Macbook, for at den holder længst muligt og bliver ved med, at se pæn ud. Der er flere måder du kan beskytte din Macbook på, men med et cover til din Macbook er du sikker på, at den er fuldt beskyttet hele tiden.

Måske du undrer dig over, at vi lige skrev Macbook Cover? Når man hører, at man kan få et cover til sin MacBook, tænker man måske hurtigt: Hvad skulle jeg bruge det til? Hører det ikke til på en iPhone? Men ligesom, at man sætter et cover på sin iPhone for at beskytte den, giver det jo også god mening at give sin MacBook et cover, da den jo også ofte bliver transporteret frem og tilbage. Og ligesom, at covers ofte har reddet din iPhone's skærm og liv, gør et cover til din MacBook det præcis samme. Og ofte er det dyrere at få repareret en MacBook end en iPhone, hvilket er endnu en årsag til, at et cover til din MacBook er en god idé. Desuden ligger vores covers til MacBook i en god prisklasse, hvor du kan være sikker på at få et cover, der virkelig beskytter.MacBook Air

Hvis du også er interesseret i et Macbook Cover, er det vigtigt, at du er helt sikker på, hvilken Macbook du har. En Macbook Pro er nemlig ikke bare en Macbook Pro, som nævnt ovenover findes der flere modeller og alle modeller bruger ikke samme Cover. Du skal derfor både vide hvor mange tommer din computer er og hvilken årgang den er fra. Du kan heldigvis altid tjekke, hvilken model og hvor mange tommer din Macbook er ved at klikke på æblet i menulinjen, herefter “Om denne Mac” og så vil der komme en oversigt frem, hvor du også vil kunne se den info du skal bruge, for at finde et cover der passer til din Macbook. For at være helt sikker på, at coveret passer til den Macbook du har, kan du også kigge på a-nummeret på din computer. Under hvert Macbook Cover vi har på vores hjemmeside skriver vi, hvilket a-nummer coveret passer til.  Du finder a-nummeret trykt på undersiden af din Mac og desuden findes det også på den originale emballage ved siden af stregkoden. Sammenligner du a-nummeret på din Macbook med a-nummeret på coveret, er du sikker på, at få et cover der passer til din Macbook. 

Uanset om du har en Macbook Air, Macbook Pro eller Macbook 12” finder du et Macbook cover lige her. Det er nemlig lige så vigtigt at beskytte en Macbook Pro, som det er at beskytte en Macbook Air. 

Hvad er et Macbook Cover?

Før 2008 blev MacBooks produceret i polycarbonat i de klassiske farver: sort og hvid. I 2008 blev der dog lanceret den MacBook vi kender i dag med aluminiums kabinet. Det gav et helt nyt og fedt udtryk til MacBooks, men der er også lidt en ulempe ved det. Aluminium er nemlig langt mere modtagelig overfor ridser og skrammer end polycarbonat. Med en MacBook der desværre er ret modtagelig overfor ridser, er det selvfølgelig her MacBook Covers kommer ind i billedet.

Et MacBook cover er et cover der sidder permanent på din MacBook og beskytter din Macbook Pro eller Macbook Air mod ridser, slag, snavs og lignende. Uanset om vi snakker cover til Macbook Pro eller et cover til MacBook Air 13” fås der covers i forskellige materialer. Et Macbook cover kan f.eks få i silikone, læder og plastik. De fleste Macbook Covers er dog som regel i hårdt plast, som er holdbart og beskytter din Macbook super godt. Et Macbook cover er delt op i to dele: et til bunden og et til toppen. Udover at et Macbook cover sørger for, at beskytte mod slag og ridser, mindsker du også risikoen for, at tabe din Mac. Både Macbook Pro og MacBook Air er lavet i et glat aluminiums design, som kan være svært at holde ordentlig fast i, men med et MacBook cover glider computeren ikke ligeså nemt i hænderne. 

Giv din MacBook Et helt nyt og unikt udseende

Der er kun fordele med et cover til din MacBook. Som sagt beskytter det utrolig godt, og det er vigtigt, da MacBooks er dyre at reparere. Men udover alt det praktiske er der selvfølgelig også det æstetiske. Ligesom, at et cover til din iPhone kan give den et helt nyt og anderledes udseende, gør et cover til din MacBook det samme. De fleste MacBooks ligner hinanden, og derfor kan du virkelig personliggøre din MacBook, hvis du giver den et cover. Der er kun én eller to forskellige farver du kan vælge til din MacBook, men uendeligt af muligheder, når det kommer til covers. Du kan være sikker på at blive lagt mærke til med din MacBook, hvis du giver den et cover, og du kan være sikker på, at ingen andres MacBook ligner din. 

Stort udvalg af Macbook Covers

Hos Evermart finder du et stort udvalg af MacBook Covers i mange forskellige farver og designs! Med et Macbook Air cover eller Macbook Pro cover skiller du dig helt sikkert ud fra mængden og du sætter dit eget præg på din MacBook. Hos Evermart finder du f.eks et marmor / marble cover, som uden tvivl vil pynte på din MacBook. Hvis du er til noget mere simpelt og klassisk har vi selvfølgelig også det! DU finder blandt andet et Macbook Pro cover i sort, som er helt neutralt, men samtidig beskytter din MacBook Pro super godt.

En MacBook har i sig selv et super lækkert og flot design, og det er ikke sikkert, at du ønsker at gemme det lækre design væk. Selvom du gerne vil bibeholde designet på din MacBook, kan du faktisk stadig beskytte den med et cover. Hos Evermart finder du nemlig transparente covers! Vi har både transparent farvede covers, så du stadig får et personligt touch til din Macbook Pro eller MacBook Air, dog uden at gemme designet væk bag et cover. Derudover finder du selvfølgelig også et helt transparent cover, som er helt gennemsigtigt, hvis eneste formål er at beskytte din MacBook til UG! Hvilket MacBook cover du foretrækker afhænger helt af din personlige smag og stil, og hvordan du gerne vil have udtrykket på din Macbook til at være! 

Forskel på Covers og Sleeves

Når du tænker på beskyttelse til din MacBook tænkte du måske mere på et sleeve end et cover? Det er da ikke noget at sige til! De fleste har nemlig et sleeve til deres computer, for at beskytte den når den ikke er i brug. Og netop det, er en af forskellene på et MacBook cover og et sleeve. Et MacBook cover sidder nemlig konstant på din Macbook, mens et sleeve kun bruges, når du f.eks skal transportere den i en taske eller lignende. Et sleeve er derfor også nærmere en lukket taske, som du putter din Macbook ned i. Et sleeve kan være praktisk når du skal pakke din computer i din kuffert eller taske, når du skal på ferie - men hvorfor ikke beskytte din MacBook hele døgnet? - for det er nemlig lige nøjagtigt det du gør med et MacBook Cover.

En anden forskel på Macbook Covers og sleeves er materialet. Macbook covers er oftest lavet i et hårdt plastmateriale, mens sleeve ofte er lavet i neopren eller andet lignende materiale. Til gengæld bliver både Macbook covers og sleeves lavet i et utal af farver og designs, så du kan være sikker på, at du nok skal finde et Macbook Cover som du vil synes om og som du med glæde vil kigge på hver eneste dag!

En god idé kan også være, at kombinere dit MacBook cover med et sleeve. Kombinerer du Macbook coveret med et sleeve, er din Macbook super godt beskyttet mod alt og du kan være sikker på, at du ingen ridser eller skrammer får! Med et cover til Macbook og et sleeve får du 360 graders beskyttelse og du behøver ikke bekymre dig, når du smider computeren i tasken eller i kufferten. 

Montering af MacBook Covers

Når du modtager dit cover til MacBook, modtager du to dele: et undercover og et overcover. Undercoveret skal sættes på bunden af din Macbook, mens du sætter overcoveret på bagsiden af skærmen. Faktisk er monteringen super nem: Coveret skal nemlig blot klikkes på og sætter sig selv fast med de små “kroge” der sidder på coveret. Hvis du skal have coveret på din Macbook af igen, kan det også super nemt klikkes af igen. Når coveret sidder på din Macbook har du selvfølgelig stadig adgang til alle din indgange, som f.eks oplader og USB og der er huller til ventilationen, så din MacBook ikke overopheder. 

Nu har du helt styr på,  hvad et MacBook Cover er, hvad det kan og hvor nemt du kan sætte det af og på igen. Hvis du gerne vil have fingrene i et lækkert MacBook cover, så finder du altså lige her hos Evermart! Kig endelig vores katalog igennem og husk, at være sikker på, at du køber et Macbook cover der passer til lige præcis den MacBook du har.

Trustpilot lyver ikke 

Hop over på vores Trustpilot og fortæl os om din købsoplevelse. Det har +10.000 glade kunder allerede gjort, og derfor har vi fået en 5-stjernet Trustscore. Vi læser alle anmeldelser!