Armbåndsure

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
  2. checkmark
    Sølv (1)
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Megir urFedt udvalg af Herre og Dameure

Er du på udkig efter et nyt armbåndsur? Så er du kommet til den rigtige side. Her på siden har vi nemlig samlet et bredt udvalg af både herreure og dameure i forskellige materialer og farver.

Et armbåndsur er ligeså meget en accessory som en brugsting. Et ur er nemlig ligesom et smykke og noget man går med hver eneste dag. Det er derfor vigtigt, at uret matcher din personlige stil! Vores ure kommer i mange forskellige udtryk. Vi har ure med sorte, hvide og blå urskiver og remme i læder, rustfrit stål og silikone. Et af de mest klassiske ure, både til herre og til damer er ure med en hvid urskive og læderrem.

Hvis man gerne vil pifte sit ur lidt op har vi forskellige ure, der har detaljer som bryder med det helt klassiske og traditionelle armbåndsur. Ure med blå urskive giver et helt andet udtryk end det klassiske hvide og det er et ur man lægger mærke til. Et armbåndsur med sort urskive ser super elegant og lækkert ud! Vælger du et ur med en silikone rem, får du et meget behageligt ur. En silikone rem kan man have på hele dagen uden problemer. Du vil finde udvalget af vores armbåndsure ovenover, hvor du kan klikke dig ind på enten dame eller herreure.

Quartz ure er de mest udbredte armbåndsure på markedet! Her på siden vil du derfor også finde et stort udvalg af Quartz ure. Vi har både Quartz ure med analog visning, altså et ur med almindelige visere, og digitalvisning. Et ur med digital visning giver flere detaljer på uret og det kan gøre uret lækkert, at se på!

De fleste ure er vandafvisende i et eller andet omfang. Et armbåndsurs vandtæthed måles i ATM. 1 ATM svarer til 1 M. Det er dog ikke metererne man skal have fokus på, da der er mange andre parametre der spiller en. En grundregel for ures vandtæthed kan derfor ses sådan: 

3 ATM / 30 Meter: Skal gerne holdes væk fra vand, så vidst muligt. Urerne kan godt klare lidt vandsprøjt og regn, men en tur under bruseren eller i poolen kan et ur med 3 ATM ikke holde til. 

5 ATM / 50 Meter: Ure med 5 ATM kan godt klare vandsprøjt og du kan også gå i bad med dette ur. Men det anbefales dog stadig, at tage uret af før du går i bad! 

10 ATM / 100 Meter: Med et 10 ATM armbåndsur kan du sagtens tage et brusebad eller en tur i poolen - dog anbefales det ikke, at dykke med uret. 

Så hvis du er på udkig efter et nyt lækkert ur, så er du kommet til det helt rigtige side! Du finder alle armbåndsure i kategorierne ovenfor. Klik dig endelig rundt og se de forskellige ure, vi er sikre på, at der er nogen der vil falde i din smag!