iPad Tilbehør

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

iPad Tilbehør - ALT til din iPad

Her på siden har vi samlet alt det iPad tilbehør som vi har! Leder du efter udstyr til iPad så finder du det helt sikkert ovenfor, for vi har et kæmpe udvalg af alt det klassiske tilbehør til iPad, men også nogle anderledes ting til iPad som du måske slet ikke har tænkt over at du mangler.

Er du på jagt efter noget helt specielt tilbehør til iPad, eller vil du bare gerne se hvad du kan få,  anbefaler du at du gør brug af ikonerne øverst her på siden-. Du kan klikke dig ind på ”iPad tilbehør efter model” for at se alt vi har til netop din iPad. Her ser du alt vi har, så skal du se hele udvalget af tilbehør og udstyr til netop din iPad er dette den bedste løsning for dig. 

Ved du lige hvilket iPad udstyr du mangler, kan du også klikke dig ind på ”iPad covers”, ”iPad opladere”, ”iPad Stylus Pens” eller måske ”Controllere til iPad”. Leder du efter tilbehør til dit iPad tilbehør, har vi naturligvis også det! Har du en Apple Pencil til iPad så har vi også alt i reservedele og etuier til den.

Hvad er Tilbehør til iPad?

”iPad Tilbehør” dækker over alt hvad du kan få til din iPad. Kun fantasien sætter grænser for hvilket udstyr til iPad du egentlig kan få. Alt til iPad som ikke er selve tabletten indgår under betegnelsen tilbehør, og det dækker over utrolig mange produkter. 

Har du brug for ting til iPad så går det som tilbehør, uanset om du mangler noget mere universelt som fx skærmrens eller noget der udelukkende passer til din iPad model. Her på siden har vi samlet alt det vi har som passer til iPad, både det universelle og det helt specifikke, så uanset hvad du leder efter til din iPad finder du det helt sikkert hos os! Skal du have noget mere universelt som fx et gaming headset til iPad kan du også gøre brug af vores smarte søgefunktion - det kan jo ske at du leder efter noget iPad udstyr som vi ikke har fået ind i kataloget her ovenfor.

Noget iPad tilbehør er naturligvis federe end andet, og der er helt sikkert også noget udstyr til iPad som er vigtigere end andet. Noget iPad udstyr kan du ikke bruge din tablet uden, men andet blot giver dig mere beskyttelse eller en federe oplevelse når du sidder med din Apple tablet i hånden.

Derfor skal du have iPad Tilbehør

Din iPad er naturligvis klar til brug næsten helt uden tilbehør, men du får bare en meget federe oplevelse hvis du husker at få det rette iPad udstyr med. Din iPad kan ikke fungere helt uden tilbehør, der er nemlig øen ting som du skal sørge for at have styr på, men køber du en iPad fra ny vil du altid finde det i kassen, nemlig opladeren.

Nødvendigt iPad Tilbehør

Har du en iPad, men ikke iPad tilbehør i form af en iPad oplader, så får du ikke meget ud af din Apple Tablet. Et iPad opladerkabel er derfor helt nødvendigt for at du overhovedet kan få brugt din tablet. Har du mistet din gamle oplader eller er den gået i stykker, skal du være hurtig til at få fat i en ny, hvis du ikke har en ekstra liggende derhjemme. 

iPad ladere kommer i tre versioner: 30pin opladere, lightning (8 pin) og som USB-C. Uanset hvilken af de 3 tilkoblingsformer din iPad har brug for, så er det helt nødvendigt med en oplader. Heldigvis e rbåd elightning og USB-C noget du kan finde i de fleste hjem, så du kan ofte stadig holde liv i din iPad, også selvom du ikke længere har din oplader.

En iPad er naturligvis en større enhed end din smartphone, derfor bruge den også mere strøm og har et større batteri. Det betyder at hvis du prøver at oplade iPad med en mobilopladere på kun 5V vil det tage utrolig lang tid at lade din tablet. Du kan bruge en mobiloplader til iPad i nødstilfælde, men det er klart nemmest hvis du får fingerende i en ordentlig iPad oplader med mindst 18W. 

Du kan hurtigt finde ud af hvilken oplader din iPad bruger blot ved at kigge på indgangen i din Apple Tablet, men du kan også sagtens bare klikke på ikonet med alle iPad opladere og så klikke dig videre indtil du lander inde på netop den iPad du har. Eftersom en oplader er det vigtigste iPad oplader skal det naturligvis både være net og ikke koste en formue for dig at få fat i en ny en af slagsen!

Fedeste Tilbehør til iPad

Tror ikke der er meget tvivl om hvad det absolut fedeste iPad tilbehør er covers! Et cover giver dig mulighed for at beskytte din tablet, men du kan også pakke den ind i en fed farve, et lækkert materiale eller et fedt design. iPad udstyr som fx et cover giver dig ulighed for at sætte dit eget personlige præg på din tablet så den skiller sig lidt ud fra mængden. Med et cover til iPad passer du naturligvis også bedre på din iPad så du får mere ud af den, og så er du sikker på at den kan holde til mere.

Det fedeste udstyr til iPad dækker over alt det der giver dig muligheder for at bruge dine iPad på helt nye måder! Vælger du et cover med kickstand skal du ikke bekymre dig selv at holde din tabletnår du ser film eller videoer - og med et iPad børnecover skal du ikke være bange for at elektronikken går i stykker når den møder små børnefingre.

Du kan naturligvis også få en masse andet fedt tilbehør til iPad der giver dig mere frihed til at bruge din tablet lige som det passer dig. Med en iPad holder kan du nemmere bruge din iPad i situationer hvor du ellers før skulle sætte din iPad op af noget og håbe på det bedste. Sæt din iPad op i køkkenet for at følge med i opskrifter, lad den stå på et stativ til festen for at alle gæsterne kan tage billeder eller hæng på bagsiden af forsædet så børnene bliver underholdt på den helt lange roadtrip.

Ekstra iPad Udstyr

Du kan naturligvis også få en masse andet iPad udstyr som hverken er helt nødvendigt eller gør din dagligdag meget nemmere. Vælg fx en stylus pen til iPad så det bliver nemmere for dig at trykke på skærmen - så får du mere præcision og mere overblik over hvor du trykker end hvis du gjorde det med fingeren. 

Uanset om du er på jagt efter det mest nødvendige, det fedeste eller blot ekstra tilbehør til iPad så finder du det helt sikkert her på siden!

Tilbehør til Alle iPads

Skald u have nyt udstyr til din Apple tablet vil du hurtigt finde ud af at der findes både universel til iPad tilbehør, men også noget der kun passer til din specifikke model. Universelt tilbehør er alt det du kan bruge, uanset hvilken iPad du har liggende derhjemme. Uanset hvilken model du har, så kan du være sikker på at tilbehør til iPad såsom stativer, kabelbeskyttere, stylus pens, skærmklude og en masse andet noget passer til lige din iPad.

iPad opladere går også ofte igen fra model til model, men eftersom iPad bruger 3 forskelligere slags opladere anbefaler vi at du klikker dig ind på netop din iPad medmindre du er helt sikker på om din tablet oplader via 30pin, lightning eller USB-C. 

Når du skal have fat i et iPad cover er det dog vigtigt at du ved netop hvilken iPad du har. iPad covers hører nemlig ikke ind under universelt tilbehør til iPad. Nogle iPads bruger samme covers, men det er ikke mange af dem, du skal derfor vide netop hvilken model du har, for at være helt sikker på at du får leveret det rette cover til din tablet.

iPad Tilbehør

Vi har tilbehør til alle iPads, og naturligvis også til den helt klassiske model. Har du en Apple Tablet der hverken er en mini, en Pro eller en Air så har du sikkert en OG iPad som fås i en masse forskellige generationer. Du kan naturligvis få at det samme iPad tilbehør til den klassiske model. Hos os finder du alt fra covers og opladere til stativer og stylus pens, du skal blot slå dig løs vores store udvalg af iPad tilbehør - du finder helt sikkert lige det du mangler!

iPad Mini Tilbehør

Er du på jagt efter lækkert iPad Mini Tilbehør, har vi naturligvis det her på evermart.dk. Bare fordi du ikke har den største eller mest speccede iPad, skal du selvfølgelig stadig have alt de fedeste udstyr. iPad Mini tilbehør dækker over alle de ting du kan få til alle iPads, dit cover er bare en anelse mindre så det passer til den kompakte med fede Apple Tablet. Med det rette tilbehør til iPad mini er du sikker på at du får mest muligt ud af din enhed. iPad mini udstyr er til for at sørge for at passe godt på din tablet, men samtidig kan det sørge for at du kan bruge din iPad til helt nye ting! Vælg fx et stativ til iPad mini og brug din tablet som kogebog i køkkenet. Du kan også finde et fedt par høretelefoner til iPad mini som sørger for at du får endnu mere ud af den musik, de videoer og de film du ser på din tablet. 

iPad Air Tilbehør

iPad Air tilbehør er alt det ekstra og fede udstyr som din iPad godt kan leve uden - men det er meget federe når du har det! Det eneste helt nødvendige tilbehør til iPad air er en oplader, men har du den, så kan du egentlig frit bruge din enhed. Klikker du dig ind på specifikt iPad Air tilbehør vil du se alt det vi har til netop din Apple tablet som nok skal sørge for at du får mere ud af din iPad. Vi har alt fra fede iPad Air covers til stativer og stylus pens. Uanset hvilken form for iPad air udstyr du leder efter, finder du det helt sikkert hos os. Du finder helt sikkert også en masse iPad Air tilbehør som du slet ikke vidste at du havde brug for, men nu kan du slet ikke leve uden! Slå dig løs og opgrader din tablet med det rette udstyr til iPad Air.

iPad Pro Tilbehør

Har du den ultra lækre iPad pro, er det helt sikkert iPad Pro tilbehør i form af beskyttelse du leder efter først. iPad Pro er den mest kraftfulde serie af Apple tablets, derfor er de også de dyreste. Har du brugt en masse penge på din enhed, skal du naturligvis have beskyttende tilbehør til iPad Pro der sørger for at din tablet ikke får grimme eller fatale skader. iPad Pro udstyr som beskytter din tablet sørger vi for i form af covers. Covers er den fedeste form for iPad Pro udstyr du kan få, og vi har et kæmpe udvalg så du kan finde lige den type du har mest brug for. Udover iPad Pro tilbehør i form af covers, har vi naturligvis også alt andet du leder efter til netop din tablet. Vi har et kæmpe udvalg af iPad Pro tilbehør som nok skal sørge for at du endnu mere ud af din iPad. Klik dig ind på netop din iPad Pro for at se alt det lækre tilbehør vi har til lige den enhed du har sidder med i hånden!

Hvad kan man få til iPad?

iPad tilbehør dækker over alt det du kan få til din iPad, men der er naturligvis noget tilbehør til iPad der er mere værd at snakke om. Du få utrolig meget ekstra udstyr til iPad som du også kan bruge til fx din telefon eller din computer som fx headsets, men det fedeste iPad tilbehør er ofte det der er specielt designet til at du kan få endnu mere ud af din Apple tablet. 

iPad Covers

Du kan ikke næste iPad tilbehør uden også at sige iPad covers lige bagefter. iPad covers er nemlig den mest populære og udbredte form for iPad tilbehør - og med rigtig god grund! Nøjagtigt ligesom de fleste smartphone ejere har et cover, eller måske 10. et cover til iPad sørger for at din enhed er godt beskyttet uanset om det er mod tab, stød eller slag. Et cover kan også mere end blot beskytte, det giver nemlig også din iPad et helt personligt præg - hvis du da vil have det. Udvalget af iPad covers er ligeså stort som det du finder til din iPhone, og det er derfor næsten kun fantasien der sætter grænser for hvordan dit nye iPad cover skal se ud. Vil du have et cover med en masse liv der skiller sig ud fra mængden, eller leder du efter et helt neutralt iPad cover, så finder du det helt sikkert hos os! Vi sørger for at have et bredt udvalg af forskellige slags covers i flere forskellige farver - Så kan du nemlig vælge lige den stil og det udseende du bedst kan lide! 

Når vi snakker iPad tilbehør kommer det oftest til at handle udelukkende om covers. iPad covers er bare det fedeste udstyr u kan få til din tablet, men det er naturligvis ikke højdepunktet for alle. Her på siden vil du hurtigt opdage at vi gør rigtigt meget i de famøse iPad covers, men vi har også en masse andet til netop din iPad. Uanset om du er på jagt efter helt almindeligt iPad tilbehør eller du vil have noget lidt anderledes udstyr til iPad så har vi det sikkert!

iPad Opladere

Som sagt er iPad opladeren det mest essentielle tilbehør. Har du allerede en oplader til iPad derhjemme, kan opladeren hurtig blive det mest kedelige tilbehør.  Du skal kun have fat i din iPad oplader når der ikke længere er strøm nok på din enhed, og det betyder ofte at man skal op far den behagelige plads på sofaen og så sætte sig et nyt sted hen hvor der er en stikkontakt tæt på. Men uanset hvor træls det kan være at oplade en iPad, så skal det dog ske med ret jævne mellemrum. 

De fleste med en iPad sørger for at have mere end blot ét oplader kabel. Sørger du for at have te ekstra kabel liggende i bilen, i sommerhuset eller måske i tasken, er du sikker på at du kan oplade din iPad uanset hvor du er. Har du kun det samme kabel som du skal have med alle steder kan det hurtigt blive glemt. Har du fx altid et ligthning eller USB-C kabel til iPad liggende i bilen er du sikker på at din iPad kan få strøm uanset hvor du ender henne - så længe der er en USB port eller en stikkontakt. 

Er dit gamle iPad kabel blevet væk eller måske i gået i stykker, kan en ny iPad oplader hurtigt blive noget du har brug for. Heldigvis sørger vi for at du altid har mulighed for at vælge lynhurtig fragt på alle dine ordre - så kan du være sikker på at din iPad oplader nok skal nå frem i tide! Ellers er det ikke mange timer du skal vente på at din iPad igen kan blive ladt op.

Kabelbeskytter til iPad

De fleste iPad ejere kender helt sikkert til det flossede eller ødelagte iPad oplader kabel. Eftersom opladeren er så dødsnødvendig for brugen af din iPad, kan det hurtige blive det rene helvede hvis dit kabel en dag holder op med at virke som det skal. Står du i den trælse situation uden et brugbart opladerkabel skal du dog ikke tage sorgerne for meget på forskud. Her på evermart.dk har vi nemlig altid mulighed for da-til-dag levering. Det betyder at hvis du bestiller din nye iPad oplader i dag, indenfor vores åbningstider, kan du have den allerede i morgen!

Når du så modtager dit nye iPad oplader kabel skal du naturligvis sørge for at passe ekstra godt på det. En måde du kan passe godt på din iPad kabel er ved at huske ikke at rive i kablet og være sikker på at du holde rigtigt på det når det bliver sat i og taget ud af din iPad. Der er heldigvis også en meget nemmere løsning hvor du kan bruge dit opladerkabel helt som normalt. Gør du brug af en kabelbeskytter vil den sørge for at beskytte dit kabel når du bare bruger det som normalt. 

Når du klikker dig ind på den kategori hvori dit nye iPad opladerkabel ligger, så vil du også se vores udvalg af kabel beskyttere. Når du skal passe på dit iPad kabel kan du vælge en klassisk hvid kabelbeskytter i hård plastik, men du kan også vælge et lille nuttet dyr. Uanset om du er til den klassiske løsning eller et lille kabel dyr, så kan du være sikker på at dit kabel er bedst muligt beskyttet så der er langt mindre chance for at det nye kabel også går i stykker på et tidspunkt.

iPad Holder

Er u også træt af at din iPad ikke kan stå eller være lige præcis der som du gerne vil have at den skal? Så skal du have fat i en holder til iPad. Uanset om du leder efter et iPad stativ til gulvet, en iPad stander til bordet eller måske en iPad holde til bilen, så har vi det her på siden. iPad holdere fås i utrolig mange smarte varianter der sørger for at holde din iPad lige der hvor du gerne vil have den. Med et stativ kan du nemmere gøre brug af din iPad uanset hvad du bruger den til.   

Her så siden finder du masse forskellige iPad holdere, og du skal blot have fat i lige netop den holder som dækker alle dine behov. Skal du bruge din iPad på skrivebordet kan du med fordel vælger en justerbar bordholder der giver dig mulighed for at få din iPad i den helt rette højde og vinkel så du ikke skal krumme dig ind over bordet for at se hvad der sker på skærmen. Vil du gerne have din iPad op i højden, men fritstående, kan du vælge en smart iPad holder til gulv som sørger for at du kan justere højden så den passer til lige det du har brug for. Med en iPad holder til væggen eller køkkenbordet kan du nemt bruge din iPad mens du laver mad, uanset om du følger efter en opskrift eller bare godt kan lide at blive underholdt i mens. Vi har naturligvis også en iPad holder til bil der giver dig mulighed for at smække iPad´en op på bagsiden af forsædet så de mindste bagi er underholdt hele bilturen.

iPad Controllere

bliver iPad’en ofte brugt til gaming, skal du naturligvis have det helt rigtige udstyr dertil. I modsætning til gaming på fx computer skal du ud og have både et tastatur, en mus og en musemåtte, men du har oftest bare brug for et gaming headset til iPad og så en controller! Du kan naturligvis godt spille på din iPad helt uden iPad tilbehør, men skal du have den bedste chance for at vinde altid kan du med fordel få fat i en controller til iPad. Med en iPad controller får du en stabil og sikker Bluetooth forbindelse og så får du meget nemmere ved bevæge dig rundt virtuelt, men dit aim bliver også meget bedre! 

iPad Stylus Pens

En iPad stylus touch pen er også noget der kan gøre det meget federe for di at bruge din iPad. Skal du trykke præcist og skal du have overblik over alt hvad der sker på skærmen kan du med fordel få fat i en stylus til din iPad. En touch pen til iPad bliver ofte helt nødvendig hvis du bruger din iPad i forbindelse med arbejde, men den kan naturligvis også bruges til alt andet. Med en iPad stylus får du hurtigere og nemmere navigation på den store skærm helt uden risiko for fedtede fingre eller små ridser.

Der er mange rigtige gode grunde til hvorfor du skal bruge en touch pen når du har gang i din iPad. Har du lange negle eller større fingre kan det være rigtigt svært at ramme lige den knap eller funktion som du gerne vil. Lange negler risikerer også at ridse skærmen. Med en touch pen er det nemmere at navigere rundt, også helt uden at forstørre skærm hver gang du skal klikke på en knap. Den giver nemlig mere præcision.

Er i flere der bruger samme iPad er det også en god ide at gøre brug af en stylus pen. Der er langt mere hygiejnisk hvis alle bruger hver deres iPad touch pen så i ikke alle skal have fingerende på den samme skærm. Touch pennen sørger også for at din iPad registrerer hver eneste gang du trykker på noget. Har du iskolde, våde eller måske fedtede fingre vil du opleve at det ikke er altid at din tablet aktiverer lige der og på den måde du gerne vil have det. Det kommer du naturligvis også udenom en Stylus pen til iPad 

Apple Pencil Tilbehør

Har du allerede Apple egen touch pen til iPad nemlig Apple Pencil, så har tilbehør til den! Her på siden finder du nemlig også tilbehør til dit tilbehør! Med den fede Apple Pencil får du præcision i verdensklasse, og især for dig der skriver frit eller tegner på din iPad er den helt uundværlig! 

Tilbehør til Apple Pencil består at cover sog etuier som det meste f dit andet elektronik, men her på sinde kan du faktisk også finde reservedele! Har du en Apple pencil tip der er gået i stykker, eller er hætten til din Apple Pen blevet væk, så har vi den1 Du finder også en en lightning adapter der tillader dig at lade din pencil via et klassisk opladerkabel. Uanset hvilken del du mangler til din Apple Pen, så har vi helt sikkert en reservedel der kan hjælpe dig. 

Et Apple Pencil cover lyder måske lidt fjollet, men der kan være en rigtig god grund til at smide din Pen i et etui eller beklæde den med silikone. Et Apple pencil silikone cover får du et langt bedre greb om din Apple Pencil. Apples blyant er lavet i et materialer der mest om alt minder om en kuglepind, så vil du gerne have et bedre greb kan du med fordel beklæde den med silicone. Vi har også et smart læder etui til Apple Pencil med elastik bånd der sørger for at din Apple pencil ikke bliver væk når den ikke lige er i brug.

Find det Rette iPad Udstyr

Sidder du og surfer vores hjemmeside på din iPad lige nu, er den en super god ide hurtigt at vende din tablet rundt, på bagsiden kan du nemlig finde et modelnummer der starter med A. har du A-nummeret kan du være helt sikker på at du får fat i det rette iPad tilbehør! 

Vi har naturligvis også inddelt vores iPad tilbehør på en måde så du kan gå ud fra hvilken type iPad du har, og hvilket årstal den er fra - men eftersom næsten alle iPads hedder næsten det samme, er det bedst at du har fat i A-nummeret. Når du har dit A-nummer kan du blot navigere rundt i alt vores fede iPad tilbehør ved at bruge ikonerne øverst på siden, eller ved at bruge søgefunktionen og blot skrive dit A nummer ind. A numrene kommer selvfølgelig mest i spil når du leder efter dit nye iPad cover, eftersom det er det eneste tilbehør til iPad som er helt modelspecifikt. Mange iPad bruger samme opladere, samme stativer, stylus pens osv, men et iPad cover passer nogle gange kun et én enkel model. Er du på jagt efter et nyt cover til din iPad er A-nummeret på bagsiden derfor utroligt vigtigt.

Hvilket Udstyr til iPad skal du have?

Der er ikke en regel for hvilke iPad tilbehør du skal have, men de fleste går altid efter at have et cover eller to liggende derhjemme. Det er sikkert at din iPad har brug for samme udstyr som andres, det kommer nemlig helt an på hvad du gerne vil have ud af din Apple tablet. Skal du ikke bruge din iPad til andet end spil, film og surfe sociale medier er det ikke sikkert at du har brug for en masse ekstra iPad Tilbehør. Vil du gerne have mulighed for at have en iPad der kan det hele, er udstyr til iPad dog en rigtig god ide at have liggende.

iPad Tilbehør på Evermart.dk

Her hos evermart.dk finder du hele vores sortiment af iPad tilbehør, så har du et kæmpe udvalg t vælge imellem. Her på siden ser du alt hvad du kan få til din enhed, uanset hvilken iPad du har. Vi anbefaler naturligvis at du klikker dig ind på netop den tablet du har, - så er du sikker på at du kun ser lige det der passer til din Apple tablet. Vælger du blot noget du tror passer til din model vil det være rigtigt ærgerligt hvis du får et cover hjem og det så alligevel ikke passer til din iPad 

Vi anbefaler derfor at du er ekstra opmærksom når du skal have fat i model specifikt tilbehør til iPad. Sørg for at du har styr på dit A-nummer så du er sikker på at dit cover passer - og tjek op på hvordan din iPad oplader inden du bare køber et lightning eller et USB-C kabel. 

Billigt iPad Tilbehør

Her hos Evermart.dk sørger vi for altid at have te stort og billige udvalg af udstyr til iPad. Du skal naturligvis have det tilbehør til iPad som du har brug for, og så skal det ikke koste en bondegård. Vi synes det er fedest hvis du kan få alt det udstyr til iPad du gerne vil have, så det skal du selvfølgelig have lov til! Udover billige priser har vi også altid gratis fragt. Dvs at uanset hvor meget eller hvor lidt du køber vil du altid have muligheden for at få dine varer leveret med gratis levering. Vi har naturligvis også dag-til-dag levering som betyder at hvis du bestiller noget iPad tilbehør som er på lager indenfor vers åbningstider vil du kunne have det allerede i morgen!