Apple Watch Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

 • Apple Watch 1 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

  Apple Watch 1 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

 • Apple Watch 2 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

  Apple Watch 2 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

 • Apple Watch 3 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

  Apple Watch 3 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

 • Apple Watch 4 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

  Apple Watch 4 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

 • Apple Watch 5 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

  Apple Watch 5 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

 • Apple Watch 6 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

  Apple Watch 6 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

 • Apple Watch SE Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

  Apple Watch SE Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

 • Apple Watch 7 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

  Apple Watch 7 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Apple Watch Series 1 - 38mm (7)
 2. checkmark
  Apple Watch Series 2 - 38mm (7)
 3. checkmark
  Apple Watch Series 3 - 38mm (7)
 4. checkmark
  Apple Watch Series 4 - 40mm (7)
 5. checkmark
  Apple Watch Series 4 - 44mm (7)
 6. checkmark
  Apple Watch Series 5 - 40mm (7)
 7. checkmark
  Apple Watch Series 5 - 44mm (7)
 8. checkmark
  Apple Watch Series 1 - 42mm (6)
 9. checkmark
  Apple Watch Series 2 - 42mm (6)
 10. checkmark
  Apple Watch Series 3 - 42mm (6)
 11. checkmark
  Apple Watch SE - 44mm (3)
 12. checkmark
  Apple Watch SE - 40mm (3)
 13. checkmark
  Apple Watch Series 6 - 44mm (3)
 14. checkmark
  Apple Watch Series 6 - 40mm (3)
Farve
 1. checkmark
  Sort (12)
 2. checkmark
  Regnbue (8)
 3. checkmark
  Hvid (7)
 4. checkmark
  Rød/Sort (5)
 5. checkmark
  Rød (4)
 6. checkmark
  Sølv (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Apple Watch Skærmbeskyttelse 

Her på siden har vi samlet de muligheder du har når du gerne vil passe på dit Apple Watch. Dit smartwatch sidder udsat på håndledet og bliver nemt udsat for slag og skrammer. Ovenfor kan du vælge et cover eller et klassisk beskyttelsesglas for at passe bedst muligt på dit luksuøse Apple Watch. 

Beskyt dit Apple watch med et cover

Undgå at dit Apple watch får ridser eller tager skade af bump og stød, med et cover. Coveret er konstrueret efter samme princip som hos iPhone, iPad, MacBooks osv. Derved dækker coveret omridset af dit Apple Watch og sørger for, at det ikke bliver beskadiggjort, imens du har det på, eller når du lægger det fra dig. Et cover til Apple Watch fås både i 38/40 millimeter og 42/44 millimeter alt efter størrelsen på skiven af dit ur.

De fleste covers til Apple Watch er lavet af TPU plastik, som er en slags blød plastik, der minder om silikone. TPU plastik er ideel som cover, da det har er et behageligt materiale at have på uret samtidig med, at det er modstandsdygtigt overfor snavs, fedt og andet. Plastik er også smart at have som cover til Apple watch, da det for det meste er gennemsigtigt. På den måde kan man stadig nyde urets smarte design, imens det er godt beskyttet. Der findes mange forskellige Apple Watch covers, som også fås i alle mulige farver. Apple Watch cover kan købes i et materiale, der en anelse gennemsigtigt eller hvor coveret er fuldt farvet. Du kan kombinere dit smartwatch cover og rem i præcis den farve du ønsker. De forskellige farver og design gør at du har mulighed for at tilpasse dit Apple Watch tilbehør så det matcher dit ur.  

beskyttelsesglas

Undgå Ridser på Skiven m. et Beskyttelsesglas til Apple Watch 

Et cover er optimalt for at beskytte dit af selve rammen på dit Apple Watch. Dog kan et cover ikke beskytte glasset i skiven på uret, der oftest også er meget udsat for ridser og andre skader. Et beskyttelsesglas - også kendt som et beskyttelsesglas til Apple Watch forhindrer mulige skader såsom ridser og en knust skærm. Med et hærdet glas til Apple Watch er skærmen hele tiden optimalt beskyttet.

Skærmen bliver ikke påvirket af det hærdede beskyttelsesglas, som er ultratyndt og ikke til at se. Touch funktionen vil derfor være uændret, selvom det hærdede glas beskytter dit Apple Watch. Du vil derfor ikke engang lægge mærke til at du har et Apple Watch beskyttelsesglas monteret. Udover at beskytte mod skader kan man også let fjerne snav, støv og fedt fra et hærdet glas. Hærdet Beskyttelsesglas findes i størrelserne 38/40 mm. eller 42/44 mm. så det passer til skærm størrelsen på dit Apple Watch. Der findes desuden covers, hvor beskyttelsesglasset er indbyttet i coveret, således at du får optimal beskyttelse på både ramme og urskiven.

Vælger du et 3D beskyttelsesglas til Apple Watch skal du dog være opmærksom på at du skal have et beskyttelsesglas til netop din model. Er du usikker på hvilken størrelse Apple Watch du har skal du blot kikke på bagsiden af ur kassen, der skulle gerne så 38, 40, 42 eller 44mm.

Du kan også vælge at gå med et Apple Watch beskyttelsesglas fra den danske virksomhed, beskyttelsesGlass. beskyttelsesGlass har i de seneste år specialiseret sig i at lave beskyttelsesglas til alt fra Apple Watch til smartphones. Derfor får maksimale skærmbeskyttelse med et Apple Watch beskyttelsesGlass. beskyttelsesGlass til Appke Watch fås både i 38 mm og 42 mm. Et Apple Watch beskyttelsesGlass er nemt at montere, og når det afmonteres, efterlader det ingen afmærkninger på skærmen af dit Apple Watch. Du kan frit vælge mellem et Apple Watch beskyttelsesglas fra beskyttelsesGlass eller et Hærdet Beskyttelsesglas, men vi anbefaler kraftigt, at du vælger en af de to skærmbeskyttelser, da dit Apple Watch uden skærmbeskyttelse er meget udsat.