Apple Watch 3 Beskyttelsesglas & Panserglas / Skærmbeskyttelse

skærmbeskyttelseApple Watch 3 skærmbeskyttelse

Vores store udvalg af skærmbeskyttelse og covers til Apple Watch 3 giver dig muligheden for at beskytte dit ur mod de uheldige skader - når du for eksempel taber uret, eller skubber det ned fra natbordet, og dermed smadrer skærmglasset. Med et beskyttelsesglas til Apple Watch 3 øger du skærmglassets styrke med op til 8 gange, og gør derfor et brud meget mindre sandsynligt. 

Et hærdet beskyttelsesglas er ultratyndt, og ødelægger derfor ikke noget visuelt udtryk på dit Apple Watch 3. Vil du gerne personliggøre urets udseende og stadig have samme skærmbeskyttelse, kan du også vælge et af de mange covers til Apple Watch i vores udvalg. Disse covers fås med indbygget skærmglas, så dit ur er beskyttet all-round, og samtidig afviger fra det fabriksbestemte visuelle udseende. Disse covers fås i forskellige farver og materialer. 

Kan du ikke finde dit favoritcover med indbygget skærmglas, kan du også kombinere et almindeligt hærdet glas med et cover, og derved stadig opnå den maksimale beskyttelse af dit Apple Watch 3.

Søger du den maksimale og bedste skærmbeskyttelse på markedet til dit Apple Watch 3, så har den danske producent beskyttelsesGlass lavet et beskyttelsesglas, der er af den højeste kvalitet. Med det sikrer du, at skærmen på dit Apple Watch 3 er godt beskyttet. Et beskyttelsesglas er nemt at montere, og når du afmonterer det igen efterlader beskyttelsesGlass ingen afmærkninger. Vi anbefaler kraftigt, at du bruger skærmbeskyttelse til dit Apple Watch 3, og om det er et beskyttelsesglas fra beskyttelsesGlass eller et Hærdet Beskyttelsesglas, så er dit Apple Watch 3 langt bedre beskyttet.