Urremme

Urremme - find den rigtige længde og bredde

I kataloget ovenfor finder du et stort udvalg af remme til alle ure. Vores sortiment af urremme råder over remme i metal, læder, træ og andre materialer. Før du køber en ny rem til dit ur, er det vigtigt, at du ved, hvilken bredde og længde urremmen skal have. Der er altså to faktorer, der spiller ind, når du skal vælge din nye urrem.

Urremme efter bredde

For at urremmen passer til dit ur, er det vigtigt, at den har samme bredde som uret - eller rettere din gamle urrem. Der er to standardstørrelser, når det kommer til urremmes bredder, og det er 20 mm og 22 mm. Når du skal finde ud af, om remmen passer til dit ur, skal du altså blot måle din gamle urrems bredde ved spændet. Eftersom der ikke er mere end to millimeters forskel på de to størrelser, er det vigtigt, at du måler din urrem nøje efter.

Urremme efter længde

Det er naturligvist også vigtigt, at urremmen, du vælger, passer på dit håndled i længden. En nem måde at finde ud af, hvor lang remmen skal være, er blot ved at måle rundt om dit håndled. Når det er gjort, skal du blot trække længde af dit ur fra, og hertil anbefaler vi, at du lægger lidt til, da der også skal være lidt ekstra urrem at give af. Hvis din gamle urrem passede perfekt, kan du selvfølgelig også måle den for at finde den rigtige længde til din urrem.