Varmetæpper / Varmepuder

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Hvid (3)
  2. checkmark
    Grå (2)
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (5)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Elektrisk VarmetæppeVarmepuder / Varmetæpper

Fryser du i de kolde måneder, eller elsker du bare at cuddle op til et dejligt varmt tæppe eller pude mens du ser film, falder i søvn, eller bare for at læse en god bog? Så er du kommet til det helt rette sted! Her på siden har vi samlet et udvalg af lækre og bløde varme tæpper og varme puder som kan indstilles lige so du gerne vil have.

Få varmen direkte i dit tæppe eller i en pude stedet for at skulle varme hele rummet op! Varme kan også afhjælpe smerter i ømme muskler eller led, så skal du blot tænde for dit tæppe eller din pude med varme, og så kan du blot læne dig tilbage og slappe af. Et varmetæppe eler en god elektrisk pude med varme er også en smart ide til kolonihavehuset eller sommerhuset. Så er du sikker på at du kan få varmen så snart du kommer ind, også selvom der ikke er tændt for radiator eller gulvvarme. Generelt er tæpper og puder med varme en smart måde at spare lidt på varmeregningen, især hvis du bare gerne vil nyde varmen i små perioder ad gangen, eller hvis du bor sammen md nogle andre som ikke kan leve med at radiatoren altid står på max.

Tekstiler med varme kan bruges i både sengen og i sofaen. Vælger du en pude eller et tæppe med timer, kan du også trygt ligge dig til at sove med varmen der omringer dig, uden at du skal bekymre dig om at du bruger strøm hele aften eller vågner fordi du har det alt for varmt. Alle vores varmetæpper og varmepuder skal nok sørge for ikke at overophede eller kortslutte helt af sig selv, så den del skal du heller ikke bekymre dig om. 

Vælger du et varmetæppe, en varmepude eller måske et par elektriske fodvarmere her fra siden skal du heller ikke bekymre dig om vedligehold af dine varmeapparater, alle tekstiler her fra kataloget ovenfor kan nemlig godt tåle en tur i vaskemaskinen! Så uanset om du spilder på dit tæppe eller om din varmepude bliver misfarvet med tiden, så skal de blot en tur i vaskemaskinen, og så er de så gode som nye igen! 

Elektrisk Varmepude

Varmepuder

Funktionen af en varmepude ligger meget i selve navnet. Det er en smart pude som du kan kontrollere varmen af. Varmepuder er  især gode til behandling af ømme muskler, hold i nakken eller andet som kan afhjælpes af farme. Mange kender måske den klassiske rispose eller vanddunk i mikroovnen for at varme ømme led op, men med en varmepude er du sikret konstant varme, og så du skal ikke tænke på om den bliver kold, også efter længere tid. 

Varme kan også afhjælpe konstante lidelser såsom gigt eller stive led som følge af diabetes eller andre sygdomme. Puderne fås i forskellige størrelser, og du bestemmer selv hvor meget varme du vil have. Alle vores varmepuder har mindst 3 forskellige indstillinger, og så tåler de endda også maskinvask.

Uanset om du har ondt i nakken, lænden eller benene, så finder du sikkert en varmepude der passer til netop det formål du skal bruge den til. Varmepuder kan naturligvis også bruges mere end et sted, og de egner sig også til dig der ikke lider af smerter men bare gerne vil have lidt ekstra varme i sengen eller sofaen.

Varmetæpper

Varmetæpper er tæpper med indbygget varme. Dvs at du blot skal forbinde tæppet til en stikkontakt og så begynder det at varme op indtil det har noget den temperatur, eller det niveau af varme, som du har indstillet det til. Et varmetæppe er især egnet til dig der ligger og fryser mens du ser TV, eller måske er du typen der gerne vil have en dejlig varm seng. Tænd blot for varmetæppet, og så skal du ikke vente i særlig lang tid inden varmen begynder.

Her på siden har vi sørget for at samle nogle bløde varmetæpper i dejlige syntetiske materialer som er behagelige at ligge under. Vores tæpper med varme kommer i forskellige længder og bredder, så du finder helt sikkert et der passer til netop dig.

Et elektrisk varmtæppe kan også bruges på mange af de samme måder som du ellers ville gøre brug af en varmepude. Fold tæppet sammen og læg det hvor du er øm, eller fold det ud, og brug det som et normal, men varmt, tæppe men du ligger i sofaen. Et elektrisk tæppe med varme er næsten uundværligt i de koldere måned, og på bare få minutter kan det tø dig op hvis du har været ude i vinterkulden og er blevet helt frossen.

Varmetæppet kan også bruges som en hyggelig opvarmning inden du ligger dig i sofaen eller i sengen. Lad det elektriske varmetæppe ligge under dynen eller i slået ud over sofaen i et par timer inden du kraver i seng eller sætter dig i sofaen, så er det nemlig dejligt varmt når den tid kommer.

Elektrisk FodvarmerFodvarmer

Taget du et kig her på siden, finder du også en elektrisk fodvarmer. En fodvarmer er perfekt til dig der altid render rundt med kolde fusser. Fodvarmeren er nem at have med dig alle steder, og så skal den blot tilsluttes til en stikkontakt for at holde dine fødder dejlig varme. Kun fantasien sætter grænser for hvor g hvornår du kan bruge din elektriske fodvarmer. Sidde du altid med kolde fødder på arbejde kan du blot have varmeren til at stå under skrivebordet og holde dine fødder dejlig varme hele dagen lang. Fodvarmeren kan også bruges mens du sidder i sofaen om aftenen og ser TV eller strikker.

Vores smarte fodvarmer har hele 3 varmeindstillinger, så kan du selv vælge om dine fødder blot skal holdes lidt varme eller om du vil bade dem i intens varme, så er du helt sikker på at de tør op, også efter en lang gåtur i sneen eller lignende. Fodvarmen kan, ligesom vores varmetæpper og varmepuder, også vasket i vaskemaskinen! Dvs. at du ikke skal bekymre dig om dine fødder måske lugter eller sveder lidt mens de bliver varmet op, du kan blot smide fodvarmeren til vask, og så er den så god som nu.

Grunden til at du kan vakse alle vores tekstiler med opvarmning, er fordi at du kan kontrolenheden af. Kontrolenhed styrer varmen der bliver sendt ned igennem puden, tæppet eller fodvarmeren. For at være helt sikker på at dit varmelement ikke tager skade, anbefaler vi selvfølgelig at du læser de instrukser der følger med dit nyt tæppe, din nye pude eller din nye fodvarmer - der finder du også hvor mange grader tinegne skal vaskes på, samt hvordan du generelt skal tage dig af dit nye varmetæppe, pude eller fodvarmer.

Slå dig løs her på evermart.dk og find dit nye varmelement. Vi har alt i puder, tæpper og endda en fodvarmer som nok skal sørge for at holde dig varm lige når du ønsker det. Sig farvel til frosne vinteraftener i sofaen eller under dynen og invester i et billigt varmetæppe, en smart elektrisk varmepude eller en elektrisk varmer til fødderne som nok skal sørge for at du ikke fryser.