Gaming sæt

 • Gamer Tastatur & Mus

  Gamer Tastatur & Mus

 • Gamer Tastatur, Mus & Headset

  Gamer Tastatur, Mus & Headset

 • Gamer Headset & Mus

  Gamer Headset & Mus

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort (28)
 2. checkmark
  Hvid (16)
 3. checkmark
  Blå (5)
 4. checkmark
  Regnbue (4)
 5. checkmark
  Grøn (4)
 6. checkmark
  Rød (3)
 7. checkmark
  Multifarvet (2)
 8. checkmark
  Grå (1)
Passer til
 1. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (28)
 2. checkmark
  Computer 15" (26)
 3. checkmark
  Computer 13" (26)
 4. checkmark
  Bærbar PC Acer (23)
 5. checkmark
  Bærbar PC Sony (23)
 6. checkmark
  Bærbar PC Universal (23)
 7. checkmark
  Bærbar PC Toshiba (23)
 8. checkmark
  Bærbar PC Siemens (23)
 9. checkmark
  Bærbar PC Samsung (23)
 10. checkmark
  Bærbar PC Packard Bell (23)
 11. checkmark
  Bærbar PC MSI  (23)
 12. checkmark
  Bærbar PC Lenovo (23)
 13. checkmark
  Bærbar PC HP (23)
 14. checkmark
  Bærbar PC Dell (23)
 15. checkmark
  Bærbar PC Asus (23)
 16. checkmark
  Macbook Pro 13"  (22)
 17. checkmark
  Macbook Air 13" (A1369 / A1466) (22)
 18. checkmark
  "Den gamle" Macbook Pro 15" (22)
 19. checkmark
  Macbook Pro Retina 15" (22)
 20. checkmark
  Macbook Pro Retina 13" (22)
 21. checkmark
  Playstation 4 (12)
 22. checkmark
  Playstation 4 Slim (12)
 23. checkmark
  Playstation 4 Pro (12)
 24. checkmark
  Computer 12" (10)
 25. checkmark
  Computer 14" (10)
 26. checkmark
  Playstation 5 (10)
 27. checkmark
  Playstation 5 Digital Edition (10)
 28. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (5)
 29. checkmark
  Macbook Air 13" M1 2020 (A2337)  (4)
 30. checkmark
  Asus Chromebook (4)
 31. checkmark
  Macbook Pro 13" 2020 (4)
 32. checkmark
  MacBook Air 13" 2020 (A2179) (4)
 33. checkmark
  MacBook Air 13" Retina (A1932) (4)
 34. checkmark
  MacBook Pro 14" (A2442) (4)
 35. checkmark
  MacBook Pro 16" (A2485) (4)
 36. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 m. & uden Touchbar A1706/A1708 (4)
 37. checkmark
  Asus ROG (4)
 38. checkmark
  Macbook Pro 13" M1 2020 (A2338)  (4)
 39. checkmark
  Macbook 12" (4)
 40. checkmark
  Macbook Air 11" (4)
 41. checkmark
  Xbox One S (4)
 42. checkmark
  Xbox One (4)
 43. checkmark
  Macbook Pro 15" Ultimo 2016/2017 m. & uden Touchbar A1707 (4)
 44. checkmark
  Mini PC (4)
 45. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 med Touchbar (4)
 46. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 uden Touchbar (4)
 47. checkmark
  Macbook Pro 17" (4)
 48. checkmark
  MacBook Pro 16" (4)
 49. checkmark
  Xbox Series X (3)
 50. checkmark
  Playstation 3 (3)
 51. checkmark
  Xbox Series S (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hvad er gaming? Gamer sæt med mus og headset

Gaming er et vidt begreb, men overordnet kan det siges, at gaming er videospil på pc, konsol eller mobil. Der findes enormt mange forskellige spil, men blandt de mest populære kan nævnes Counter Strike, World Of Warcraft og Fortnite. Over hele verden og også i Danmark er der rigtige mange der gamer. Ifølge en undersøgelse foretaget af DR i 2017 gamer 96% af drenge mellem 13-19 år og ca. halvdelen af dem gamer på daglig basis. For pigerne i samme aldersgruppe gamer 70%, men kun 5% af dem på daglig basis. Gaming er altså en utrolig stor ting blandt de unge i Danmark. I dag kan gaming spilles på et professionelt plan og det inspirerer mange unge til at øve sig hver dag, i håbet om at blive lige så dygtige en dag.

Som forældre kan man godt blive en smule frustreret over, at teenagerne i huset sidder foran skærmen hver dag efter skole og i flere timer af gangen. Som en trøst til jer, er der faktisk mange positive aspekter ved at game. Gaming kan nemlig både styrke de unges evner til at samarbejde og kommunikere, når de spiller som et hold imod andre. Desuden viser undersøgelser også, at man kan forbedre sin hukommelse, syn og reaktionsevne - hvilket jo slet ikke er dårligt. Derudover er de fleste spil også på engelsk, så de unge lærer også sproget på en måde de selv synes er sjov. Selvom der er mange positive aspekter af gaming, skal der selvfølgelig stadig sættes grænser for, hvor meget dit barn må game. Det skal jo selvfølgelig ikke gå ud over det sociale liv i virkeligheden og søvnen om natten. 

Elektronisk sport, også kaldet e-sport, er en betegnelse der refererer til udøvelse af computerspil på konkurrenceplan. E-sport er kæmpe stort over hele verden og for de professionelle er der mange penge, at vinde til de forskellige turneringer. Hvis du går op i et game, kender du helt sikkert til det danske hold Astralis. Astralis har blandt andet vundet en turnering i Tyskland, hvor præmien var på hele 3.4 millioner kroner, så det er altså rigtig mange penge der er i professionel gaming efterhånden og det ikke underligt, at man unge stiler mod toppen og bruger mange timer hver eneste dag, på at øve sig. Over de seneste år er der kommet flere efterskoler i Danmark, som også har en linje med e-sport, hvilket igen fortæller hvor populært det egentlig er blandt de unge at game. De der dyrker e-sport på professionelt plan spiser nemlig både sundt og træner, det er nemlig også vigtigt, at man er i god form når man gamer. Det rigtige mad påvirker både restitutionen og hjernes ydeevne og der er derfor vigtigt, at gamerne har spist og drukket ordentligt op til en konkurrence, så man kan præstere optimalt. Så hvis du havde en idé om, at en professionel gamer levede af chips og cola, kan du altså godt pakke denne fordom væk.

Til tennis er det ikke nok med ketsjeren og bolden, du skal også have de rigtige sko, nye strenge til ketsjeren, en lyddæmper, nyt tape til grebet, det rigtige tøj og meget mere. Til fodbold skal du blandt andet have benskinner og specielle sko - som gamer, skal man selvfølgelig også have det rigtige gamer udstyr! Det rigtige gaming tilbehør hvor du sidder behageligt og hvor det hele spiller, giver en bedre gaming oplevelse og kan være med til, at du yder dit allerbedste. Når alt omkring dig spiller, du sidder i den rigtige computer stol ved det rigtige gamer bord, samtidig med, at din computer er hurtig og din mus følger dit tempo, så har du de bedste forudsætninger for, at vinde en masse games. 

Vælg den rigtige gamer computer 

Som gamer er gamer PC’en selvfølgelig super vigtig og inden du går ud og investerer i ny gaming computer, er der nogle elementer der er værd at overveje. Der er nemlig flere forskellige aspekter, der gør en computer god til gaming. Det er vigtigt, at din gamer computer kan trække de spil du spiller, så du sikrer dig, at det ikke er computerens “skyld”, at du ikke yder dit optimale. Noget af det du kan overveje inden du investerer i en ny gaming computer er f.eks: grafikkortet, processoren og detaljegraden. Det er nemlig vigtigt, at du vælger en computer med et godt grafikkort og en kraftfuld og ny processor. Vælger du en gamer computer med et godt grafikkort samt en ny og kraftfuld processor, får du en computer der kan trække alle dine spil, samtidig med at computeren kan følge med efterhånden som spil bliver mere og mere udviklet og avanceret. Med en kraftfuld computer fremtidssikrer du dig selv, så du ikke behøver at købe en ny computer allerede om et år igen, når den ikke kan trække dine yndlingsspil mere. 

Når du har helt styr på din computer og du har brugt dine hårdt optjene penge på en lynhurtig gamer computer, er du klar til, at anskaffe dig gamer tilbehør og det perfekte gamer udstyr, til at lave det ultimative gamer setup! Du har sikkert allerede en idé i hovedet til, hvordan dit gamer setup skal se ud og med Evermarts gamer sæt kan du lynhurtigt få dine ideer vakt til live. 

Ny Gamer - Hvad skal jeg bruge? Gamer sæt med mus og tastatur

Som ny i hele gamer verden, kan det være lidt af en jungle, at finde ud af hvilket gaming udstyr man har brug for.  Der findes nemlig utrolig meget forskellige udstyr og det kan virke dyrt, at komme i gang med at game. Gaming udstyr behøver ikke være dyrt, for at være godt - det vil du finde ud af, når du kigger vores gaming sæt igennem. Vi har nemlig billige og konkurrencedygtige priser på vores gaming udstyr, uden at gå på kompromis med designet og kvaliteten. 

Men hvad har man egentlig brug for, som ny gamer? Grundlæggende har du jo egentlig bare brug for en computer og nogle spil, for at kunne spille - eller hvad? Hvis du gerne vil have bare en smule mere ud af din spiloplevelse må du ikke gå ned på gamer udstyr.

Det mest essentielle gamer udstyr er tastatur og mus. I vores udvalg af gamer sæt finder du også gamer sæt som kun indeholder tastatur og mus. Det kan sagtens betale sig, at købe de to dele i et samlet gamer sæt, da der er mange penge, at spare! Når du skal vælge mus og tastatur er der flere ting du kan overveje, men du kan blandt andet overveje om dit tastatur og mus skal have LED lys eller ej. Mange vælger et tastatur og / eller mus med RGB lys, fordi det giver en super fed effekt når der games og bidrager til, at få den helt rigtige stemning. 

Som ny gamer skal du helt sikkert have fat i en god computer stol. Du sidder uendeligt mange timer i stolen og det er vigtigt for din komfort, nakke, ryg og lænd at du sidder ergonomisk korrekt. Vores gamer stole er lavet specifikt til formålet om, at sidde ergonomisk korrekt, når der games på PC. Hvis  du ikke sidder ordentlig vil du hurtigt få ondt i nakken eller ryggen og på længere sigt, kan det også have nogen negative konsekvenser og det kan give skader, der er svære, at komme af med igen. Det er altså alfa omega, at sidde ordentlig både for sundheden, men det vil også hjælpe dig til at have fuld fokus på computerskærmen og ikke den irriterende smerte i ryggen. Derudover vil en gaming stol også pifte ethvert gamer setup op. En helt normal kontorstol, vil ikke give samme ergonomiske siddestilling og så har den også et utroligt kedeligt design sammenlignet med en stol til formålet. Lige herover finder du komplette gamer sæt med stol og du finder bare gaming sæt der indeholder stol til voksne og komplet gaming sæt med stol til børn. Stolene er super fede og kommer i mange farver, så du kan vælge din yndlingsfarve og få alt dit gaming udstyr til at matche. 

Som nævnt tidligere, kan det være svært som nybegynder inden for området, at vide hvilket gaming udstyr der skal bruges. Med et af vores komplette gaming sæt, behøver du ikke gøre dig tanker om, hvad du skal købe individuelt. I et komplet gamer sæt, får du nemlig alt de gamer ting du har brug for, for at få det lækreste setup og det fedeste gamer udstyr. Scroll op herfra og se hele udvalget af vores gamer sæt og bliv den nye gaming stjerne. 

Det helt rigtige gaming udstyr

For mange gamere er det en hel livsstil, mens det for andre blot er for underholdningens skyld. Uanset om du går efter at blive den nye e-sportsstjerne,  træner benhårdt hver eneste dag og er gamer med stort G, eller du bare spiller for sjov kommer du langt ved at have det rette gamer udstyr ved hånden. Det er nemlig ikke kun selve computeren der har betydning, men også det tilhørende computer tilbehør. 

Der findes et hav af gamer udstyr, som enhver der tager sig selv som gamer seriøst, burde anskaffe sig! Noget gaming udstyr gør det også nemmere og mere behageligt, at game alle de mange timer. I vores gamer sæt finder du blandt andet tastaturer, mus, gamer stol, gamer bord og selvfølgelig også gaming headset. Når man er gamer, går man også op i at have de rigtige gamer ting og noget super fedt gamer udstyr. Noget der går igen i det meste gamer udstyr er de fede farver og ofte også LED lys. LED lys eller generelt farver bidrager til det fede gamer miljø og skaber en helt speciel stemning.  Et gamer setup består ofte er forskellige LED lys, det kan både være i form af forskellige LED strips eller en LED bar, men en nem måde at få fedt lys ind i setuppet er ved at ved vælge et tastatur og mus med LED lys, da det så ikke kræver mere opsætning fra din side af, en du blot skal tilslutte tastaturet og musen strøm - eller batteri, hvis du vælger at gå med trådløse versioner. En anden fordel er også, at du kan se tasterne på tastaturet i mørke, så du ikke behøver at have almindeligt kedeligt lys tændt, som bryder med hele stemningen. 

Gamer sæt hos EvermartKomplet gamer sæt

Hos Evermart har vi et enormt stort udvalg af gamer udstyr og her på siden finder du en masse forskellige gamer sæt. Vi har sammensat flere af vores produkter i gamer sæt og samtidigt skruet priserne ned, så der er en masse, at spare hvis du køber gamer udstyret som et gamer sæt. 

Vores gamer sæt spænder bredt og indeholder forskellige gamer udstyr. Hvis du ønsker at give dit gaming setup et helt nyt udseende eller er du en ny gamer som har brug for gaming udstyr,, kan du her hos Evermart finde et komplet gaming sæt. Et komplet gamer sæt indeholder en flot gaming stol, et fedt gaming headset et lækkert tastatur, en vild mus, en musemåtte, og måske også endda et bord – samtidig er du sikret at det hele passer sammen i farve og udseende, så dit gaming setup kommer til at se helt vildt sejt ud. Hvis du ikke ønsker et fuldt gaming sæt, kan du også finde mange andre gamer sæt i kataloget ovenfor. Gamer sættene kan bestå af alt fra tastatur og mus til et helt komplet sæt. Find det gaming sæt der indeholder præcis de dele du mangler for at gøre din gaming oplevelse endnu federe end den allerede er – du kan selvfølgelig også finde alle elementerne i vores gaming sæt individuelt – klik HER for at komme ud på gaming forsiden og se vores kæmpe udvalg af ALT til gaming.

Det rigtige gaming sæt behøver ikke koste en formue! Har du brug for både gaming headset, mus og tastatur, er det ikke nødvendigt at betale dyrt for kendte brands. I stedet er det vigtigt at man sammensætter det gamer udstyr, som passer til ens behov og budget. Vi har sammensat komplette gaming sæt til din Gamer PC til lavpris og med gratis fragt! Hvad end du er erfaren gamer og har brug for nyt udstyr eller er helt ny og har brug for dit første gaming sæt, så har vi det helt rigtige gamer sæt til en god pris. Hvis du alligevel står og mangler mere end blot en enkelt ting til dit gaming setup anbefaler vi at du får fingrene i et gaming sæt, da du er sikker på, at alle elementer passer sammen og så får du selvfølgelig også mængderabat når du køber et samlet gaming sæt. 

Gamer sæt tilbud 

Hvis du har brugt mange penge på den helt rigtige og kraftfulde gaming computer, så er det måske ikke gamer udstyr du vil bruge en formue på. Gamer ting er vigtige, men du kan sagtens få kvalitets gaming udstyr, uden det behøver at koste en bondegård. Hvis du er på jagt efter nye gamer ting til billige penge, skal du tjekke vores gamer sæt tilbud ud. I vores gamer sæt tilbuds kategori kommer der løbende nye gamer sæt ind, så du kan gøre dig et godt kup. Hvis du generelt er på udkig efter nye billige gamer ting, har vi selvfølgelig også en tilbuds kategori med gamer udstyr som du finder her.