Dameure

 • Dameure fra Megir

  Dameure fra Megir

 • Dameure med Metal rem

  Dameure med Metal rem

 • Dameure med Læder rem

  Dameure med Læder rem

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sølv (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Dameure 

De fleste kvinder går med smykker hver eneste dag og armbåndsuret er ingen undtagelse! Smykker er en måde, at udtrykke vores personlighed og vores stil. Smykker siger meget om, hvem man er. Der findes både klassiske smykker, feminine smykker og lidt mere “chunky” smykker. I dag bruges et armbåndsur ikke kun til, at se hvad klokken er. Vi ser klokken mange andre steder, som på mobilen eller i bil radioen. Vi bruger derfor også vores armbåndsure til, at udtrykke personlig og det ses mere som et smykke end et ur. 

Ovenover har vi samlet vores forskellige kategorier af dameure. Vi har et bredt udvalg af forskellige armbåndsure med forskellige remme, så er der er noget til enhver smag og til enhver begivenhed. 

Vores udvalg dækker blandt andet over dameure med metalremme. Et dameur med metal rem ser meget ekslusivt ud og kan matche med dine andre smykker. Et ur med metalrem går du aldrig galt i byen med, fordi det passer både til hverdag, men også til finere arrangementer. Ovenover vil du også finde en række dameure med læder rem. En læder rem er et af de mest klassiske ure der findes. Et dameur med læderrem passer til det meste og bryder udtrykket med de andre smykker, som er i guld eller sølv. Udover dameure med metal og læder remme, vil du også finde dameure med silikone remme på siden. Et ur med silikonrem er super praktisk, især hvis du ofte dyrker motion. En silikone rem kan nemlig sagtens holde til, at du sveder eller der kommer vand på. 

Mulighederne er altså mange indenfor ure! Ovenover kan du se de forskellige kategorier af ure vi har her hos Evermart.dk - klik dig endelig rundt, vi er sikre på, at der er et ur der vil passe til dine behov og falde i din smag!