Apple Watch Remme

Kæmpe udvalg af Apple Watch remme

Der findes ingen grænser for hvor mange urremme du kan købe til dit iWatch ur. En af de store fordele ved urene er, at det er hurtigt og skifte imellem mange forskellige remme. 
Få et hurtigt overblik over hvad du kan finde svar på, her på siden. Læs uddybende om emnerne nederst på siden:

 • Stort udvalg af forskellige Apple Watch remme er vigtigt for at sikre at alle vores kunder kan opnå et bredt udvalg af remme og sikre en ur rem til enhver lejlighed.
 • Bestsellers af iWatch remme finder du også hos os.
 • Udskiftning af Apple Watch remme fungerer ved at holde den lille knap på bagsiden af uret nede og derefter trække spænden med remmen fastmonteret, til siden og væk fra uret.
  Påsæt en ny rem ved at holde knappen nede og sætte spændet og den nye rem fast på uret.
 • De forskellige remstørrelser til iWatch skelner imellem 38mm og 42mm. Det er vigtigt at du er klar over hvilken størrelse dit ur er, inden du bestiller remme dertil.
 • Holdbarheden på Apple Watch urremme fra Evermart er som udgangspunkt i top. Vi anbefaler at du behandler dine remme efter vores anvisninger for at give dem optimal levetid.
 • Vi forhandler remme til alle iWatch ur modeller – du kan uden tvivl finde remme til dit ur.

Findes der en rem til dig?

Som ejer af et Apple watch, er det uden tvivl vigtigt for dig at have et bredt udvalg af remme.
Men vigtigere er det at have en eller flere favoritter som du kan have på størstedelen af tiden.
Nogle af de mest eftertragtede urremme er:

 • Mesh ur lænker, som giver et stilet og klassisk look.
 • Silikoneremmene, som bliver brugt til sport.
 • Nylon remmene, som giver et afslappet look og ofte ses i et hav af farver.

Du finder alle 3 modeller i mange forskellige farver på vores side. For at gøre søgningen lettere kan du øverst på siden finde vores underkategorier, som er tilpasset efter de forskellige modeller af urremme. Udover de 3 meget populære modeller har vi også et bredt udvalg af andre remme til iWatch.
Du kan se det fulde udvalg på knap 100 forskellige urrems modeller her på vores kategoriside eller bruge søgefeltet, hvis du leder efter en specifik model.
Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe og guide dig på din jagt efter den perfekte rem.
Vi kan kort anbefale farverige urremme, hvis du ønsker at give dit Apple watch et smart look, der passer perfekt til en varm sommerdag.

Ønsker du et mere klassisk og elegant look, findes der et bredt udvalg af læderremme til Apple watch.
Husk at vær opmærksom på hvilken en størrelse dit iWatch har. Det har en betydning for om du skal bestille vores remme i 38mm eller 42mm.

Derfor anbefaler vores kunder vores remme til Apple Watch

 • CE-Godkendte produkter
 • Et af de største udvalg på markedet
 • God komfort
 • Urremme til alle modeller af Apple Watch ure
 • Gode priser
 • Nemme at montere- og udskifte
 • Holdbarheden er i top
 • Miljøvenlig emballage

Så nemt kan du udskifte din Apple Watch rem

Det er simpelt at skifte imellem forskellige remme til dit Apple Watch.
For at skifte urrem på Apple Watch uret skal de små spænder som holder remmen fast på uret afmonteres ved hjælp af en lille skruetrækker og skruer som medfølger ved køb af Apple Watch urrems spænder.
Ofte medfølger spænder, skruer og skruetrækker ved køb af en ny rem. Spænder og værktøj sælges også separat.

Hvad betyder størrelsen på dit iWatch for dine urremme?

Der findes forskellige længder på de mange remme og lænker. Dette skyldes, at iWatch uret kommer i 2 forskellige størrelser og dermed kræver den mindre 38mm rem eller den lidt større 42mm rem.
Det er meget personligt hvor stort man ønsker uret skal være og hvor meget det skal fylde omkring håndledet. Uanset hvilken størrelse iWatch, så kan vi tilbyde remme. Du skal vide hvilken størrelse dit ur har, inden du køber remme.
Hvad end det er læder, metal eller silikone remme, kommer de i forskellige længder som kan justeres.
Nogle remme er letter at justere end andre.
De fleste remme kommer med den velkendte lukke og tilpasnings funktion i form af rem og huller, således at den kan justeres efter behov.
På nogle metalremme til Apple Watch kræver det lidt mere snilde at justere længden af remmen, men det gøres ved at fjerne de aftagelige led.
På remmene vil det fremgå hvilket interval som remmen kan justeres efter, og derved kan du finde netop den smartwatch rem, som passer til dit håndled.
Vær opmærksom på at de fleste af vores 42mm remme også passer til det største 44mm iWatch ur.
Du kan i beskrivelsen for hver enkelt rem se, om det passer til de forskellige urstørrelser.

Forlæng levetiden på dine Apple Watch remme

For at sikre optimal beskyttelse af dine urremme anbefaler vi at du udskifter dine urremme efter hvilket formål de skal bruges til.
Eksempelvis at du bruger gummiremme ved sportsaktiviteter og undgår at tage læderremme og stålremme med i bad eller udsætte dem for vand.
Vi anbefaler altid at du efterspænder dine urremme jævnligt.
Sidder uret løsere end det plejer, så brug den lille skruetrækker til at efterspænde urremmen. Det er en simpel løsning til og sikre en lang holdbarhed på dine remme. 

Hvilken Apple Watch ur rem er den mest solgte?

Det er svært at give en ”bestseller” når det kommer til remme til Apple Watch.
Det afhænger i stor grad af hvilken funktion dit ur, har for dig.
Mange vælger at have minimum 3 forskellige remme til sit ur, da der på den måde hurtigt er en favorit til brug på kontoret, til sportsgrene og til festlige lejligheder. 

Vores remme er tidsløse og kan findes til alle iWatch modeller

Apple opdaterer ofte med nye iWatch modeller og det kan skabe tvivl hos vores kunder, om de kan beholde deres nuværende urremme selvom de skifter til et nyere Apple Watch ur. Hos Evermart kan du forhandle urremme til alle Apple Smartwatch modeller.
Fra series 1 til series 5. Det er vigtigt at du holder øje med størrelsen på dit ur hvis du eksempelvis skifter fra 38mm til 42mm.
At skifte fra eksempelvis series 1 til series 3 er ingen problem. Du kan stadig bruge dine urremme.

Apple Watch Remme til Alle Modeller

Her på Evermart.dk har vi et kæmpestort udvalg af straps til alle Apple watches, og herunder får du en fyldestgørende liste med de modeller, som vi har remme til.

Apple Watch SE Remme

SE-modellen er super populær blandt os danskere, og derfor har vi selvfølgelig nettets bedste udvalg af remme til netop denne model. Du finder hele det store udvalg af Apple Watch SE-remme lige her på denne side, og priserne er selvfølgelig super gode.

Apple Watch 6 Remme

Apple Watch er ligeledes et af de mest populære ure herhjemme, og derfor er det også kun passende, at vi har et stort udvalg af remme til netop denne model. Hvad end du søger til dit Apple Watch 6, så finder du det lige her på Evermart.dk!

Apple Watch 5 Remme

Evermart.dk er din førende forhandler af billige urremme til apple watches, og vi har også et rigtig godt udvalg af remme til Apple Watch 5, som du finder lige her på denne side. Husk, at hvis du bestiller din rem i dag og vælger vores super-hurtige dag-til-dag-levering, så pakker og sender vi din rem med det samme, så den allerede er fremme hos dig i morgen!

Apple Watch 4 Remme

Omend det ikke er den nyeste model, så har vi også et bredt sortiment af remme, der passer perfekt til Apple Watch 4. Du finder hele udvalget af vores gode og billige læderremme, stålremme, guldremme, sølvremme til Apple Watch 4 lige her på siden.

Apple Watch 3 Remme

Måske har du købt dit Apple Watch 3 ur brugt, og så kan det godt være, at den medfølgende rem er blevet en smule slidt. Heldigvis finder du din nye apple watch 3 rem lige her på Evermart.dk - og prisen bliver ikke bedre!

Apple Watch 2 Remme

Det giver ikke mening at ofre store summer på en rem til Apple Watch 2, da det er et af de ældste Apple Watches på markedet. Derfor skal du købe din apple watch 2 rem her på Evermart.dk, for vores priser er super gode, så du slipper for at skulle betale en bondegård for noget så simpelt som en urrem.

Apple Watch 1 Remme

Der er efterhånden ikke mange der har et Apple Watch 1. generation længere, men lidt har også sin ret - og derfor lagerfører vi også et rigtig fint sortiment af solide og billige remme til Apple Watch 1.

Apple Watch Remme i Alle Størrelser

Når det kommer til apple watch remme, så har vi alle sammen nogle helt specifikke personlige præferencer. Nogle kan lide en tung rem, så de kan mærke deres ur, mens andre hellere vil have en let strap, der næsten ikke vejer eller fylder noget. Her på Evermart.dk finder du remme i alle størrelser til dit iWatch. 

Alle Apple watches er også produceret i forskellige størrelser fra 38-44mm, og du finder selvfølgelig remme til alle størrelser lige her på Evermart.dk. Du kan blot scrolle op herfra og vælge præcist den kategori, der passer til dit ur.

Vi har remme til alle størrelser Apple Watch - 38mm, 40mm, 42mm og 44mm!

Apple Watch Remme i Mange Materialer

Til livets forskellige gøremål er det rart at have forskellige remme, som du kan skifte imellem, så du altid kan have dit Apple Watch på. Selve uret er jo enormt elegant, så hvis du bare sørger for at have den rette rem, så kan du både dresse uret op og ned.

Apple Watch Læderrem

Et populært valg ved festlige lejligheder eller business casual looks er nogle af vores skønne læderremme. Med en flot læderrem her fra Evermart.dk kan du tage til praktisk talt alle slags arrangementer og festligheder med dit Apple Watch på håndleddet; ingen grund til at have flere ure liggende!

Apple Watch Sportsrem (silikone)

Når det igen er blevet hverdag, og der skal trænes igennem eller motioneres, så er det rart at have en god sportsrem, så du ikke skal gå på kompromis med din fysiske performance, når du er i træningstøjet. Vores sportsremme er holdbare og vandafvisende - og så koster de næsten ingenting!

Apple Watch Stålrem / Lænke Rem

Til hverdagsbrug eller som en pæn rem fungerer en stålrem rigtig godt. Vi har enormt mange forskellige slags, og de fås faktisk et overraskende mange farver, så du kan nemt finde en stålrem der ikke “bare” er stålfarvet. Vores remme i rustfrit stål er utroligt slidstærke, og de egner sig derfor i særlig grad til hverdagsbrug.

Apple Watch Nylonrem

Holdbar. Simpel. Billig.

Sådan beskriver man bedst vores nylonremme!

Apple Watch Flettet Rem

Giv dit ur et unikt udtryk med en sirlig flettet rem. Perfekt til dig, der gerne vil skille dig lidt ud fra mængden!

Apple Watch Herre- og Dameremme

Hvad enten du er en herre, en dame - eller noget helt tredje - så finder du din nye rem her på Evermart.dk. Vi har hundredevis af remme til Apple Watches, og de varierer rigtig megeti udtryk, så det er underordnet, om du leder efter en maskulin, feminin eller neutral rem - her på Evermart.dk skal du nok finde lige præcis den rem, du søger efter!

Apple Watch Remme i Mange Farver

Som nævnt ovenfor har vi remme med mange forskelligartede udtryk, og det skyldes især vores mange farvevariationer. Vi har remme i vitterligt alle regnbuens farver (og mere til), og så har vi selvfølgelig også straps med forskellige motiver og mønster til dit Apple Watch. Nogle af vores mest populære farver er beskrevet herunder.

Apple Watch Guld- og Sølvremme

Går du med smykker, eller vil du bare gerne have det klassiske look med en urrem i guld eller sølv, så finder du din nye apple watch guldrem eller sølvrem lige her på Evermart.dk. Det er enormt populært at vælge en rem, der matcher resten af outfittet, og hvis du går med guld eller sølvsmykker, så skal du selvfølgelig have en rem, der matcher!

Apple Watch Remme i Rose Gold

Rosaguld er en fantastisk farve til dig, der gerne vil have et guld-agtigt look på en lidt mere feminin måde. Vi har masser af remme i rose gold til apple watch, og du finder hele udvalget lige her på denne side.

Alt Tilbehør Til Apple Watches på Evermart.dk

Vi har selvfølgelig også meget andet end remme, hvilket er beskrevet herunder.

Apple Watch Covers

Apple Watches er ikke billige, og derfor anbefaler vi dig at passe så godt på dit ur som overhovedet muligt. Vi mener, at det bedste du kan gøre er at købe et godt og billigt Apple Watch cover her på Evermart.dk.

Apple Watch Skærmbeskyttelse

Hvis ikke du vil have et cover, som dækker hele urkassen, så kan du også nøjes med et tyndt beskyttelsesglas, som monteres på skærmen af dit watch. Det er nemt at montere, og det forebygger grimme ridser og skrammer.

Apple Watch Opladere

Er den gamle oplader gået til, eller vil du blot have en ekstra for en sikkerheds skyld, så finder du den lige her på Evermart.dk!

Apple Watch Spænder & Værktøj

Vi har både værktøj til udskiftning af led i metal-remme, spænder, adaptere, gummistropper, læder-stropper, en hultang og et lirkeværktøj, så hvis du skal have noget tilbehør eller grej til dit Apple Watch, så finder du det her hos os.

Apple Watch Standere, Docks & Holdere

Med mange devices og kabler er det vigtigt at holde sig organiseret - ellers kan det blive noget værre rod. Her på Evermart.dk finder du et bredt udvalg af billige holdere, docks og standere. Nogle af dem kan du kun bruge til dit watch, mens andre kan holde både smartphone, watch, airpods og så videre.

Apple Watch Opbevaring

Har du flere forskellige ure, remme, værktøj og så videre, så er det rart at kunne samle det hele på ét sted. Dette kan du med vores gode og billige urkasser til apple watch. De findes i mange forskellige størrelser.

FAQ

Herunder kan du få svar på nogle af de mest gængse spørgsmål vedrørende apple watch remme.

Hvordan skifter man rem på apple watch?

Sørg først og fremmest for at finde en rem, der passer til størrelsen på dit Apple Watch!

Dernæst skal du blot trykke på udløserknappen og trække remmen til siden. Herefter kan du skubbe den nye rem ind ad samme vej. Husk ikke at presse den nye rem ind; den skal gerne “glide” ind relativt nemt. Hvis ikke dette er tilfældet, så prøv at give udløserknappen endnu et tryk.

Se eventuelt denne korte video: How To Change Apple Watch Band.

Hvordan tager man rem af Apple Watch?

Du trykker på udløserknappen og trækker remmen sidelæns ud. Det tager kun ganske få sekunder at gøre.

Hvordan rengør jeg min Apple Watch rem?

Det er først og fremmest forskelligt alt efter materialet, som din rem er lavet af. Generelt skal du være påpasselig med at gøre din rem alt for våd (medmindre den eksplicit kan holde til at blive våd).

Den bedste måde er at bruge en tør eller meget let fugtig klud til at tørre remmen over med. Husk at afmontere remmen, inden du renser den. Og tør altid remmen af, inden den igen påsættes.

Hvor lang er remmen på et Apple Watch?

Standardremme passer på håndled mellem 140-210mm, og ekstra store remme passer til håndled på 160-245mm.

Der er stor forskel på menneskers håndleds-størrelser, og derfor findes der selvfølgelig også urremme i flere forskellige størrelser, så hvad enten du har et lille, mellem eller stort håndled, så finder du din nye Apple Watch rem her på Evermart.dk. Vi har remme i størrelserne small, medium og large, og du kan læse på alle vores modeller, hvilken håndledsstørrelse de passer til.