Apple Pencil Tilbehør

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Apple Pencil 1  (9)
 2. checkmark
  Apple Pencil 2 (4)
 3. checkmark
  iPad Mini 1 (2)
 4. checkmark
  iPad Mini 5 (2)
 5. checkmark
  iPad Air (5. generation) (2)
 6. checkmark
  iPad Mini 6 (2)
 7. checkmark
  iPad (9. generation) (2)
 8. checkmark
  iPad Pro 11" (4. generation) (2)
 9. checkmark
  iPad (5. generation) (2)
 10. checkmark
  iPad (6. generation) (2)
 11. checkmark
  iPad (8. generation) (2)
 12. checkmark
  iPad Air (4. generation) (2)
 13. checkmark
  iPad Air (3. generation) (2)
 14. checkmark
  iPad (7. generation) (2)
 15. checkmark
  iPad Pro 12.9” (4. generation) (2)
 16. checkmark
  iPad Mini 2 (2)
 17. checkmark
  iPad Pro 12.9” (3. generation) (2)
 18. checkmark
  iPad Pro 12.9” (2. generation) (2)
 19. checkmark
  iPad Pro 12.9” (1. generation) (2)
 20. checkmark
  ipad Air 2 (2)
 21. checkmark
  iPad Air (2)
 22. checkmark
  iPad 9,7" (2017/2018) (2)
 23. checkmark
  iPad (4. generation) (2)
 24. checkmark
  iPad Pro 9,7 (2)
 25. checkmark
  iPad Pro 11" (3. generation) (2)
 26. checkmark
  iPad Pro 10.5" (2)
 27. checkmark
  iPad Mini 4 (2)
 28. checkmark
  iPad Mini 3 (2)
 29. checkmark
  iPad (10. Generation) (2022) (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Sort (4)
 3. checkmark
  Rød (2)
 4. checkmark
  Brun (1)
 5. checkmark
  Pink (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Apple Pencil Tilbehør

Apple Pencil

En Apple Pencil er ligesom en blyant, bare fyldt med en masse funktioner, som du kan bruge til din iPad. Allerede når du ser den, ved du hvad du skal med den, uanset om du aldrig har set en Apple Pencil før. Pennen kan bruges til at tegne med, male eller skitser til et nyt hus og meget mere. Apple Pencil har en lang række værktøjer, som er praktiske i mange henseender i ét enkelt instrument. I Apple Pencil sidder der avancerede og nøjagtige tryksensorer, som måler hvor hårdt du trykker, og det giver præcise tegninger og lignende. 

Når du skal finde tilbehør til din Apple Pencil, skal du vide om du har en Apple Pencil 1 eller 2. De to Apple Pencils ser nemlig forskellige ud og bruger derfor også ofte forskelligt tilbehør. Hvis du ikke ved hvilken generation af Apple Pencil du har, kan du dog hurtigt finde ud af det, ved at kigge nærmere på den. Hvis du har en Apple Pencil 1, vil formen være rund og der vil være et sølv “bånd” for enden af pennen. Har du derimod en Apple Pencil 2 er den meget tyndere og kortere end 1’eren og så er den heller ikke helt rund, den ene side er nemlig flad. Så hvis du sidder med en Apple Pencil i hånden og ikke ved om du har en 1’er eller 2’er er det altså nemmest blot at kigge på formen, så kan du nemlig hurtigt se, hvilken version du har og finde det helt rigtige Apple Pencil tilbehør. Apple Pencil 2 oplades automatiske når du sætter den på siden af din iPad og Apple Pencil 1 oplades ved at tage hætten fra enden af og sætte den i din iPad. Der er altså ingen kabler du skal huske for at oplade din Apple Pen og ingen begrænsninger. 

Hos Evermart har vi et stort udvalg af tilbehør til din Apple Pencil! I vores udvalg af tilbehør finder du blandt andet forskellige covers / etuier, som kan beskytte din Apple Pencil og samtidig give dig et bedre greb rundt om pennen. På Apple Pencil 1 sidder der et lille “låg” for enden som beskytter opladeren på din Apple Pencil, men det betyder også, at denne hurtigt kan blive væk, når du oplader din pencil. Men bare rolig, hvis du har mistet den til din Apple Pencil, finder du en ny lige her hos Evermart. I udvalget af Apple Pencil tilbehør finder du også en erstatnings tip til din Apple Pen, hvis den første skulle være blevet ødelagt. Det er altid godt, at have en erstatning liggende - uden en tip / nip på din Apple Pencil, kan du ikke bruge den på din iPad. Alt vores tilbehør til Apple Pencil er super billigt, men det betyder ikke noget for kvaliteten. Hos Evermart får du nemlig lækkert tilbehør, men til billige penge! Hvis du scroller op herfra kan du se alt det tilbehør vi har til Apple Pencil, du må endelig klikke dig rundt i kataloget og se om der ikke var noget du kunne bruge til din Apple Pen.