Fjernbetjeninger til Philips

Zap løs med en ny fjernbetjening til Philips TV og Philips Smart TV 

Har din Philips fjernbetjening nedsat funktion? Eller har du tabt den for meget? Eller er den bare blevet væk? Så er det godt, at vi har et udvalg af Phillips-fjernbetjeninger, så du igen kan nyde din yndlingsfilm, se fodboldkampen eller give børnene deres børnekanaler igen. 

I vores udvalg kan du være sikker på at finde en Philips fjernbetjening, som virker til netop dit fjernsyn. Vores fjernbetjeninger er universelle, og det betyder, at den passer til næsten alle modeller og årgange inden for TV’er. 

Der er både fjernbetjeninger til dem, der ønsker mange muligheder og funktioner, og så er der en fjernbetjening til dem, der blot vil have det enkle med få knapper.  

Men det er super nemt at udskifte en gammel fjernbetjening med en ny og dermed opsætte den til dit Philips TV. Du er blot få klik væk fra en bedre oplevelse med en nye fjernbetjening. 

Trænger din gamle Phillips TV fjernbetjening til en udskiftning? 

Først og fremmest anbefaler vi som noget af det første, at du prøver at udskifte batterierne i fjernbetjeningen og ser, om det virker. Hvis ikke dette virker, bør du tænke på at udskifte din Philips fjernbetjening. 

Vi anbefaler i hvert fald at skifte til en ny fjernbetjening, hvis du døjer med signalet mellem fjernbetjeningen og fjernsynet, eller hvis du er nødt til at slå lidt på din fjernbetjening, for at den virker. Derudover er det hverken sjovt at blive i dårligt humør over sin fjernbetjenings manglende funktion, eller at man ikke kan se sit yndlingsprogram. 

Vi anbefaler også at skifte fjernbetjeningen ud, hvis din fjernbetjening har nogle sløve knapper, som ikke virker optimalt. Det kan også være, at din fjernbetjening er så slidt, at batteridækslet er ødelagt og dermed ikke vil sidde ordentligt fast.  

Smart universel fjernbetjening til alle Philips TV og Philips Smart TV 

Med vores smarte fjernbetjeninger til Philips, kan du være sikker på, at du får en fjernbetjening, der virker igen, som den skal. Derudover er det en hurtigere løsning, da vi har dag-til-dag fragt, så du igen kan slappe af i sofaen og nyde dine yndlingsprogrammer allerede dagen efter du har bestilt en fjernbetjening hos os!

Desuden skal du heller ikke bekymre dig om funktionerne og knapperne på de nye fjernbetjeninger i forhold til din gamle Philips fjernbetjening. Til trods for at den nye fjernbetjening kan se anderledes ud end din gamle fjernbetjening - fordi visse knapper kan have skiftet plads eller er blevet udskiftet - så har din nye fjernbetjening de samme funktioner som din gamle fjernbetjening.   

Grunden til, at Philips har valgt at ændre design og layout, skyldes, at Philips ønsker at skabe en større brugervenlighed for kunderne. Fjernbetjening skal ligge bedre i hånden, samtidig med at det skal være nemmere at navigere mellem de vigtigste knapper på fjernbetjeningen.  

Yderligere kommer de universelle fjernbetjeninger i forskellige designs, som gør det muligt at finde netop den, som passer bedst til netop dine behov.  

Mange knapper og mange muligheder: Hvis du gerne vil have en Philips fjernbetjening med mange muligheder, og ikke er træt af at den vil bestå af mange knapper, så har vi den helt rette til dig. Med vores universelle fjernbetjening til et Philips TV er du sikker på, at få en smart fjernbetjening med et hav af muligheder.  

Hvis du har en meget gammel fjernbetjening, skal du forvente, at denne nye Philips fjernbetjening har færre knapper og dermed kun har de vigtigste for at blive mest brugervenlig og funktionsdygtig for netop dig. Dog er fjernbetjeningen kompatibel med de fleste Philips TV og er overskuelig at bruge.  

Hvis du finder det mere trygt at have en Philips fjernbetjening med færre knapper og et overskueligt design, så har vi også den rette til dig. Denne fjernbetjening er ofte rettet til ældre mennesker og dermed nemmere at bruge. Den ligger rigtig godt i hånden og har kun de allervigtigste knapper. Mange og små knapper er fjernet for at skabe den mest brugervenlige oplevelse for dem, der kan finde dette forvirrende.  

Fjernbetjeningen passer til næsten alle fjernsyn. Derudover kan den også bruges til andre enheder, som har en fjernbetjening tilkoblet.  

OBS: Dog skal denne fjernbetjening til ældre programmeres og “parres” med den gamle fjernbetjening for at fungere med dit fjernsyn - læs mere om hvordan i vores kategori med fjernbetjeninger til ældre. Men med de programmerbare knapper kan du vælge en knaps funktion fra din gamle fjernbetjening og dermed selv vælge, hvor den funktion skal være på din nye fjernbetjening. Dette sætter dine behov i forreste række, så du helt selv kan bestemme, hvordan din fjernbetjening skal “fungere”. 

Det er både hurtigt og nemt at udskifte din Philips fjernbetjening 

I forhold til opsætningen af en ny fjernbetjening er det nemt og hurtigt. Det kræver ikke, at du skal være den helt store IT-nørd, eller at du skal kunne kode og programmere computere og fjernsyn. Dog er opsætningen forskellig fra fjernbetjeningen med mange knapper i forhold til fjernbetjeningen uden de mange knapper.   

Fjernbetjeningen med de mange knapper kan opsættes på under 2 minutter. Faktisk kræver den ingen opsætning, men at du blot indsætter nogle batterier i fjernbetjeningen, og så er du faktisk klar til at zappe løs og slappe af i sofaen.  

Fjernbetjeningen med de få knapper, og som ofte er rettet til ældre mennesker og har en anden måde, hvorpå den skal opsættes. Det betyder også, at du SKAL bruge din gamle fjernbetjening og parre den med din nye fjernbetjening, samtidig med at din nye fjernbetjening skal have indsat batterier. Hvis du gerne vil vide, hvordan du parrer en fjernbetjening til ældre mennesker, kan du gå om til den kategori og dermed finde en nem og hurtig guide til opsætning.