Fjernbetjeninger til Philips

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Phillips TV (2)
 2. checkmark
  Panasonic TV (1)
 3. checkmark
  TV - Samsung (1)
 4. checkmark
  TV - Toshiba (1)
 5. checkmark
  TV LG  (1)
 6. checkmark
  Sony TV (1)
 7. checkmark
  TV - Prosonic  (1)
 8. checkmark
  TV - Sharp (1)
 9. checkmark
  TV - Grundig  (1)
 10. checkmark
  TV - Thomson (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Fjernbetjening til Philips

Mangler du en ny fjernbetjening til Philips, så er du kommet til det helt rette sted! Her på siden har vi samlet et udvalg af Philips fjernbetjeninger der passer til dit TV. Mange har nok oplevet at have en fjernbetjening er ikke virker som den skal. Har din remote til Philips et dårligt signal til dit TV eller er den måske gået helt i stykker, så skal du selvfølgelig have fat en ny fjernbetjening

Hvis du skal banke din Philips fjernbetjening i bordet eller du skal holde den et helt bestemt sted for at kunne tænde TV’et, skifte kanal, skrue op for lyden eller noget helt fjerde, så vil vi anbefale at du skifter din fjernbetjening til Philips. Virker din remote ikke, anbefaler vi altid at du først prøver at udskifte batterierne, men gør det heller ikke en forskel, er det på tide at få fat en ny. 

Heldigvis behøver det ikke koste forfærdelig mange penge. Her på siden finder du billige Philips fjernbetjeninger i topkvalitet der nok skal sørge for at du forsat kan zappe derudad. Vores fjernbetjening til Philips Tv er universel, hvilket betyder at den passer til næsten alle modeller og årgange af TV’er. Du skal derfor slet ikke bekymre dig om netop hvilket Philips TV du har, du skal bare sikre dig at dit TV er fra Philips, og så virker vores smarte fjernbetjening sikkert.

Eftersom fjernbetjeningen er universel, er det ikke sikkert at den ligner din gamle Philips fjernbetjening på en prik, dette gør dog slet ikke noget. Knapperne kan sidde lidt anderledes og nogle specielle knapper kan mangle på din nye Philips remote, men du miste ringen af de vigtigste funktioner på din nye fjernbetjening til Philips. Tag et kig her på siden og fin din nye remote så du igen kan læse dig tilbage i sofaen og se TV som det passer dig.