Vækkeure

  • Vækkeur med Lys

    Vækkeur med Lys

Stort Udvalg af VækkeureVækkeur med lys

Hvis du ikke tør stole på dit indre ur, er du havnet på den helt rigtige side. Her på siden har vi nemlig samlet et stort udvalg af forskellige vækkeure, så du ikke længere behøver, at komme for sent op. Et vækkeur er ikke bare et vækkeur. Der findes forskellige typer af vækkeure som f.eks digitale vækkeure, vækkeure med oplader og vækkeur med radio. Hos Evermart har vi samlet et bredt og stort udvalg af forskellige typer af vækkeure med forskellige funktioner. Hvis du scroller op herfra finder du hele udvalget af vækkeure, så klik dig endelig rundt i kataloget og se hvilket vækkeur du foretrækker. 

Følelsen af, at vækkeuret ringer, du trykker snooze og døser hen igen, for at blive vækket kort tid efter og derefter snooze igen. Kender du følelsen? Mange af os elsker snooze funktionen og nogen sætter endda vækkeuret til at ringe før de egentlig skal op, blot for at kunne gøre brug af snooze funktionen. Det er så rart, at kunne blive liggende under den varme dyne, bare liiige 5 minutter længere. Hvis du også er en snoozer, skal du helt sikkert gå efter et vækkeur med snooze funktion. I vores katalog har mange af vores vækkeure funktionen, så bare rolig - du kommer ikke til at undvære din yndlings funktion, hvis du vælger et vækkeur her fra siden. 

Der er ikke mange der ligefrem synes det er fantastisk, at vågne til lyden af alarmen der bipper derudaf og der skal noget meget til, før du bliver bedste venner med dit vækkeur, men hvis du skulle forestille sig en lidt blidere måde at vågne på, så skulle det da næsten være til dit yndlingsmusik. Med vores vækkeure med clockradio har du mulighed for, at vågne op til lyden af din favorit radiostation. Det synes vi er helt genialt her hos Evermart - hvem vil ikke gerne vågne blidt? 

Mange oplader telefonen om aftenen på natbordet, inden de går i seng. Men hvorfor ikke kombinere vækkeuret med en oplader? I vores katalog lige herover finder du et udvalg af vækkeure med trådløs opladning. Køber du et vækkeur med trådløs indbygget oplader har du en super smart 2-i-1 løsning og du behøver ikke have flere ledninger end højst nødvendigt ved sengen. Hvis du skal bruge vores vækkeur med opladning, er det vigtigt, at din smartphone er kompatibel med trådløs opladning. 

I vores udvalg af vækkeure, har mange af urene store digitale tal og det er bestemt ikke tilfældigt. De store tal gør det nemlig super nemt for dig, at se hvad klokken erhvis du vågner om natten eller hvis du har trykket snooze lidt for mange gange og bliver nødt til at se hvad klokken er hurtigt. Ved mange af vækkeuret med store digitale tal kan du også selv vælge hvilken farve de skal lyse i. Du finder også et vækkeur med “projektor”, så du kan få klokkeslættet vist på loftet eller væggen, så selv med søvndrukne øjne om morgenen kan du se klokken. 

I vores store udvalg af vækkeure finder du både vækkeure med batteri og vækkeure med strøm. Hvis du vælger et vækkeur med batteri slipper du for, at være afhængig af at have en stikkontakt i nærheden samt en ledning hængende. Knapcelle batterier som du finder i vækkeuret med batteri holder som regel batteri i et år, dog skal du huske, at skifte batteriet i god tid, så du ikke risikere at du en morgen ikke bliver vækket af dit vækkeur. Vælger du derimod et vækkeur med strøm behøver du ikke spekulere på, hvornår du sidst skiftede batteri, men til gengæld er det nødvendigt at have en stikkontakt eller stikdåse i nærheden. Der er altså både fordele og ulemper ved begge dele, så om du skal vælge et vækkeur med batteri eller strøm er en individuel sag og helt op til dig, dine behov og hvad du foretrækker.  

Uanset om du er på jagt efter et helt simpelt vækkeur, et med trådløs opladning, et med radio eller med lysende skærm i flotte farver - så finder du det her hos Evermart! Rul op herfra og kig igennem kataloget, for at blive klogere på hvilket vækkeur du foretrækker skal stå på dit natbord.