Ure

ALT i Ure

Hold styr på tiden uanset hvor du er i hjemmet, med et klassisk analog eller digital ur. Ure er helt uundværlige, uden dem kan den daglige rytme i hverdagen ikke hænge sammen, og du ved ikke hvornår du skal op af sengen.  De fleste holder nok styr på tiden med telefonen, men har du den ikke lige på dig eller er den løbet tør for strøm skal du naturligvis stadig vide hvad klokken er.

Der er mange gode steder at have et ur stående eller hængene, men de mest oplagte steder er de rum i huset du er mest i. Det kan være soveværelset, stuen eller køkkenet. Et ur i gangen kan også være en god ide, så ved du altid hvad klokken er når du går ud.

Skal du have et ur til soveværelset er et vækkeur den mest oplagte løsning til dig. Så får du et ur så du altid kan holde styr på tiden, men også muligheden for at indstille en alarm så du kan komme ud af dynen hver morgen.

Mange af os bruger sikkert mobilen som vækkeur, men er den ikke sat ordentlig til strøm hen over natten, kan det ske at den ikke vækker dig fordi batteriet er død. Derudover er det også en rigtig god ide ikke nødvendigvis altid at have telefonen liggende ved sengen. Det er en af de største grunde til at vi bliver oppe længere end vi skal eller ikke kommer ud af sengen til tiden fordi vi scroller rundt på sociale medier eller spiller.

Du kan faktisk vænne dig helt af med altid at skulle have telefonen frem for at kigge på tiden ved i stedet at have ure alle steder i hjemmet hvor du normalt kigger på siden. Har du altid brug for at se hvad klokken er kan du med fordel også anskaffe dig et armbåndsur. Vi har også fede dameure og herreure her hos evermart.dk 

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af digitale og analog ure til sengebordet og væggen. Ved du netop hvilken type ur du leder efter kan du med fordel gøre brug af ikonerne øverst på siden. Klikker du ind på netop det du mangler er du sikker på at du kun ser produkter som dækker it behov! Du kan også scrolle igennem siden her for at se alle de forskellige og fede ure vi har.

Det vigtigste ved et ur er naturligvis at du kan holde styr på tiden, men det betyder ikke at dit vækkeur eller vægur skal være kedeligt at se på. Vi har derfor et haf af forskellige sjove og fede designs, så kan du også finde et ur der passer perfekt ind i din indretning.

Vil du ikke have et ur med et anderledes design, kan du også finde helt klassiske ure her på siden. Vi har store praktiske ure med synlige tal og en god kontrast der gr at du kan nemt og hurtigt kan aflæse tiden, også selvom du er oppe i årene eller ikke ser så godt. 

Uanset hvilken type ur du er på jagt efter og hvilken størrelse det skal være, har vi helt sikkert lige netop den type ur du mangler! Vi sørger for altid at have et bredt udvalg af mange forskellige modeller for vi ved nemlig at ikke to hjem er ens, og du skal derfor have det ur der passer ind i nøjagtigt dit.