HDMI kabler og adaptere

 • HDMI kabel & Vinkel

  HDMI kabel & Vinkel

 • HDMI til VGA

  HDMI til VGA

 • Mini Displayport til HDMI

  Mini Displayport til HDMI

 • Micro HDMI

  Micro HDMI

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Find dit næste HDMI kabel eller adapter her

HDMI kabler er den nyeste og bedste form for overførsel af billede, video og lyd mellem to HDMI enheder.
Det kan f.eks. være mellem en computer, playstation, Xbox, Macbook og en eksterne skærm, du ønsker at dublere billedet op på f.eks. et TV eller en computer skærm.
Et HDMI kabel overfører billede, video og lyd digitalt, hvilket betyder at kvaliteten ikke bliver forringet som ellers kan ske hvis man bruger mere traditionelle kabler såsom scart stik. Alle vores HDMI kabler er version 1.4, hvilket kort fortalt betyder at de understøtter både full HD, 3D og delvist 4K opløsning (det kommer der mere om længere nede). Vi har nogle af markedets billigste priser. Bemærk når du sammenligner priser at vi altid har fri fragt - ligemeget hvor meget du køber!

Hvilke enheder kan du bruge dit HDMI kabel til?

Det skal du have for at kunne bruge et HDMI kabel: Skal du forbinde en afspiller med en skærm, og er du i tvivl om hvorvidt du kan bruge et HDMI kabel?
Som udgangspunkt skal du kigge efter en HDMI port ligesom denne, i både din afspiller og den skærm du ønsker at afspille på: Typisk vil HDMI indgangen sidde på bagsiden eller siden af den enhed du ønsker at tilslutte med et HDMI kabel.
Her en lille guide til hvilke enheder der typisk har HDMI, som du kan bruge et HDMI kabel til at forbinde: Afspillere: - BluRay - Playstation 3 og 4 - Xbox 360 og Xbox one - Bærbare PC'er og Macbooks med HDMI porte - Stationære PC'er - herunder iMacs og iMac Mini med HDMI porte - Android Mini PC'er (Rikomagic MK902) - WII U - osv.
Skærme: - HD ready skærme (720P) - Full HD skærme (1080p) - Computer skærme med HDMI indgang.

HDMI kabel

Er der forskel på dyre og billige HDMI kabler? 

I teorien er der forskel på et HDMI kabel til 59 DKK og et til over 1000 DKK, men i praksis mener de fleste "eksperter" inden for HDMI kabler og teknik at forskellen er nærmest ubetydelig. Selve billede kvaliteten er den samme med et HDMI kabel til 59 DKK som med et til 1000 DKK, forskellen ligger bare i hvor holdbart dit kabel er, og hvor "rent" kobberet i kablet er. Dit HDMI kabel skal dog bruges RIGTIG meget (vikles ud og ind jævnligt) og have en vigtig funktion, før det i praksis kan svare sig at købe et dyrt HDMI kabel. For størstedelen af kunderne vil de kunne bruge et HDMI kabel til 59 kr.  flere gange om dagen i flere år uden nogensinde at opleve problemer.

Den største forskel på HDMI kabler ligger i hvilken type de er.
Forskellige typer HDMI kabler: HDMI kablet blev designet første gang i 2002 og blev sat i produktion i år 2003, siden da er der kommet en del nyere vesioner af HDMI kablet.
Version 1.4: HDMI kabler i version 1.4 udkom i 2009, og er den type alle vores HDMI kabler leveres i. Denne version af HDMI kablet levere optimalt billede i full HD, 3D og endda delvist 4K (4K ved 30fps). Version 1.4 HDMI kabler er bagud kompatibel, dvs. hvis du har en HDMI enhed der er ældre end fra 2009, og derfor ikke understøtter HDMI i version 1.4 kan et HDMI V1.4 kabel altså stadig sagtens bruges.