Fjernbetjening

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  TV - Samsung (11)
 2. checkmark
  TV LG  (7)
 3. checkmark
  Sony TV (7)
 4. checkmark
  Phillips TV (7)
 5. checkmark
  TV - Thomson (6)
 6. checkmark
  TV - Toshiba (6)
 7. checkmark
  TV - Grundig  (6)
 8. checkmark
  TV - Sharp (6)
 9. checkmark
  TV - Samsung BN59 (5)
 10. checkmark
  TCL TV (5)
 11. checkmark
  TV - Finlux (5)
 12. checkmark
  TV - JVC (5)
 13. checkmark
  TV - Prosonic  (4)
 14. checkmark
  TV - Blaupunkt (4)
 15. checkmark
  TV - LG Smart TV (4)
 16. checkmark
  Hisense TV (4)
 17. checkmark
  Panasonic TV (3)
 18. checkmark
  TV - Sony Bravia (2)
 19. checkmark
  Ældre (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort (41)
 2. checkmark
  Hvid (8)
 3. checkmark
  Grå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Universel fjernbetjening itl Samsung

Trænger din gamle TV fjernbetjening til en udskiftning?  

Er knapperne begyndt at falme som følge af slid fra den daglige zappen? Er nogle af knapperne faldet af, fordi hunden har brugt den som legetøj i et uopmærksomt øjeblik? Eller har fjernbetjeningen fået et løst batteridæksel efter at være blevet tabt på gulvet? Der kan være rigtig mange og andre grunde til, hvorfor det nu er på tide at skifte den gamle fjernbetjening ud med en ny.  

Èn ting er dog sikker. Du skal ikke gå på kompromis med, hvad du kan bruge fjernbetjeningen til. Du skal heller ikke gå alt for længe uden overhovedet at kunne bruge dit fjernsyn uden at skulle være kreativ, heldig eller vedholdende for at få en eller flere knapper til at fungere.   

En fjernbetjening holder desværre ikke evigt, selvom du passer meget på den. For det er ikke til at undgå at komme til at tabe den på gulvet en gang eller to, eller at undgå at knapperne kommer til at sidde fast efter mange års brug. Slid er også helt naturligt, hvis du eller børnene bruger TV’et hver eneste dag.  

Men kan du ikke længere zappe mellem kanalerne eller skrue op for lyden, når børnene eller hunden larmer, er det ved at være på tide. Det skal ikke være en kamp at se de programmer eller den underholdning, som du glæder dig til. Hverken fredag aften sammen med familien i sofaen eller onsdag eftermiddag, når du trænger til at koble fra. Det skal være en fornøjelse at komme hjem, og det skal være en fornøjelse at sætte sig foran TV’et.   

Løsningen er en ny og brugervenlig fjernbetjening. Den behøver end ikke passe til dit TV, hvis ikke du kan finde den originale blandt udvalget, da det også er muligt at benytte en universal trådløs fjernbetjening. Du er derfor garanteret at kunne komme til at zappe videre.  

Der er mange forskellige typer af TV på markedet og rundt om i stuerne. Har du et ganske almindeligt TV, der hverken kan gå på internettet eller streame direkte fra apps, har du et væld af muligheder, når det kommer til fjernbetjeninger.   

Har du omvendt et moderne Smart TV, skal du kigge dig om efter nogle andre typer af fjernbetjeninger, hvilket vi sætter dig ind i nedenfor.   

Vi har samlet en verden af fjernbetjeninger til forskellige formål og ønsker, som du er velkommen til at gå på opdagelse i.  

Er det et krav at have en original fjernbetjening til TV’et? 

Selvom producenterne måske gerne vil have dig til at tro, at det er nødvendigt at have den originale remote til dit TV, er det ikke sådan, det forholder sig. Den primære forskel på mange trådløse fjernbetjeninger er designet. For fjernbetjeninger bruger alle infrarøde stråler til at kommunikere med TV’et. Der er derfor ikke forskel på, hvordan de virker fra brand til brand. Ikke når det gælder et almindeligt fjernsyn. 

Har du derfor ikke et designer-TV, som du gerne vil have den originale remote til, kan du med ro i maven købe en universal remote control. Den virker enten med det samme, og ellers kan du programmere den, så den passer præcis til dit TV.  

Det skal ikke være besværligt at tænde for fjernsynet. Det bliver det på ingen måder med vores udvalg af fjernbetjeninger. Om du så har et gammelt TV stående, som du har overtaget fra andre, et nyere et af slagsen eller et Smart-TV, finder du en fjernbetjening, som går rigtig godt i spænd med netop det, du har i stående i stuen.  

Om du køber en original fjernbetjening eller en ”uoriginal” har ej heller nogen betydning for holdbarheden eller funktionen. Det er som regel kun udseendet, du skal eller kan gå på kompromis med, hvis ikke du kan finde den originale.  

Du kan dog selvfølgelig forlænge holdbarheden ved at sørge for at rengøre fjernbetjeningen med jævne mellemrum, ikke kaste med den eller på andre måder være hårdhændet ved den. Støvsug den gerne af og til for at få støvet mellem knapperne op. Det kan være svært at undgå hårdhændet omgang med fjernbetjeningen med små børn eller temperamentsfulde teenagere – men passer du almindeligt godt på den, kan du godt regne med, at fjernbetjeningen, uoriginal som original, holder i rigtig mange år.  

Brugervenlige fjernbetjeninger designet til ældre, seniorer og svagtseende 

Er du på udkig efter en fjernbetjening til et ældre medlem af familien eller omgangskredsen? TV er for alle aldre. Selv for dem, som ikke er vokset op med begreber som flow-TV og reality-TV – og som måske hellere foretrækker en god krimi frem for endnu et underholdningsprogram. Men derfor skal der alligevel kunne tændes op for flimmerkassen, når den står på aftenhygge, nyhederne eller afslapning til middag.  

Når det gælder svagtseende, ældre og seniorer, kan det være et rigtig godt udgangspunkt at finde en fjernbetjening, hvis design er med fokus på brugervenlighed. For det gør det nemmere at ramme de rigtige knapper og i det hele taget at bruge fjernbetjeningen. Det skal gerne være nemt og enkelt og ikke give anledning til forvirring – og det er netop, hvad en brugervenlig remote imødekommer.  

Med en brugervenlig fjernbetjening er der nemlig kun fokus på de vigtigste knapper. De overflødige eller unødvendige er derfor skåret fra, hvilket skaber meget mere overskuelighed, når der skal tændes for fjernsynet, skrues op og ned for lyden eller zappes fra kanal til kanal. Der er med andre ord ikke sparet på funktionerne. For fjernbetjeningen kan det, som den skal – der er bare ikke en masse knapper til at forvirre.  

Blandt udvalget er der forskellige brugervenlige remotes at gå på udkig i. Leder du derfor efter en helt bestemt type eller design, er der gode muligheder for at finde det her.  

Fjernbetjeninger, som passer til alle TV brands 

Går du ikke så meget op i, hvilken fjernbetjening du bruger til dit TV? Og betyder design og brand ikke noget for dig? Hvis det vigtigste bare er at have en fjernbetjening liggende, som kan tænde op for fjernsynet, når du har brug for det, er en universal fjernbetjening et rigtig godt match til dig.   

Med en fjernbetjening til alle TV behøver du ganske enkelt ikke bruge tid på at finde ud af, hvilken fjernbetjening, der passer til det. Det betyder også, at du heller ikke behøver bruge tid på at programmere den eller på anden vis skulle finde ud af, hvordan du får den til at fungere med dit TV.  

Fjernbetjeninger, der passer til alle brands, er lige så gode som de originale.  

De er tilmed ofte også billigere, fordi designet er mere enkelt. Du behøver derfor ikke være nervøs for, om knapperne kan holde til mange timers zappen, en uheldig tur på gulvet eller et barns nysgerrige fingre. For kvaliteten er stadig god. Udseendet er bare et andet end den originale.   

Tiltaler det dig med en nem og billig remote control til dit TV, er vi sikre på, at du finder en blandt udvalget, der springer dig i øjnene, og som du er klar til at zappe med straks.  

Har du eller nogen i familien tendens til distræt omgang med fjernbetjeninger? Og som måske derfor ikke altid kan huske, hvor den bliver af? Eller kommer til at ligge den et sted, hvor den er udsat for hårdhændet behandling? Så kan det være en god ide at overveje altid at have en ekstra fjernbetjening liggende. Fjernbetjeninger, der passer til alle TV, er generelt meget billige i indkøb, hvilket også afspejler sig i vores udvalg. Så behøver du ikke være nervøs for, om du bliver snydt for aftenens program eller ikke kan slænge dig i sofaen og hygge dig som planlagt.  

Bestem selv funktionerne med en programmerbar fjernbetjening 

TV-kiggeri kan være godt for mange ting. Bruger du generelt dit TV meget, og går du højt op i, hvad det kan og ikke mindst, hvad knapperne skal kunne, kan du i stedet overveje at finde dig en programmerbar fjernbetjening blandt vores udvalg. Som det ligger i navnet, er det med en programmerbar fjernbetjening muligt at programmere de forskellige knapper. Det er særligt en fordel, hvis du har et Smart TV med foretrukne apps og streamingtjenester.  

Med en programmer fjernbetjening med programmerbare knapper, vil du selv kunne bestemme, hvilke knapper der skal fungere til hvilke apps eller streamingtjenester, som du gerne vil have hurtig adgang til. Det betyder nærmere, at du kan blive fri for at bruge en masse tid på at klikke dig rundt for at finde den app eller streamingtjeneste, du leder efter. I stedet er det bare at trykke på en udvalgt knap – og vupti! Så dukker udvalget af film og serier op på Netflix, TV2 Play eller hvad end, der er dit foretrukne valg.  

En programmerbar remote åbner op for en helt ny verden og en meget nemmere og mere tilgængelig måde at se TV på. Altså er det slut med at rode rundt med knapperne og bruge alt for lang tid på at søge diverse apps frem.  

Du behøver som udgangspunkt ikke have en masse teknisk snilde for at programmere en fjernbetjening. Det er meget simpelt og ligetil, og ellers kan du altid gøre brug af en brugsvejledning eller guides på nettet. Skulle du derfor ikke før have prøvet kræfter med en programmerbar fjernbetjening, behøver du ikke holde igen.  

Dit Smart TV kræver en smart fjernbetjening 

Netflix. YouTube. TV2 Play. Shopping. Surfing. Et Smart TV har et væld af smarte funktioner, som et almindeligt TV ikke kan tilbyde. Det åbner for en hel anden verden af lettilgængeligt indhold og underholdning. Som du naturligvis skal have stor glæde af, når nu det er muligt, og når du har valgt at forkæle dig selv med sådan et TV.

Har du et Smart TV, og kan du ikke længere finde fjernbetjeningen, eller er den begyndt at opføre sig mærkeligt, skal du finde det, der kaldes for en smart remote eller smart fjernbetjening. Du kan desværre ikke bare finde den første og den bedste universal fjernbetjening, da TV’et har noget andre funktioner, end hvad et traditionelt TV har.

Vi har dog gjort det nemt for dig at finde en ny smart fjernbetjening, da vi har sammensat et udvalg med forskellige remotes til formålet. Du behøver derfor ikke være nervøs for, om du kan finde en ny fjernbetjening, selvom udvalget er en smule mere indskrænket, end hvad det er, hvis du har et almindeligt fjernsyn uden smarte og moderne funktioner.

Opsætningen af en smart fjernbetjening er meget nem og enkel og kan gøres af langt de fleste. Ellers er der altid en vejledning at følge. Det tager derfor ikke meget af din tid, når først du har fjernbetjeningen i hånden og går i gang med at udvælge de bedste apps og streamingtjenester til knapperne – eneste udfordring for dig bliver kun at huske, hvilke apps og tjenester der ligger på hvilke knapper. Men det er der kun én vej til at finde ud af: at læne dig tilbage og bruge dit TV-smart og din smart fjernbetjening.

Det vil altid stå nævnt i produktbeskrivelsen, om den enkelte remote passer til et smart TV, så du ikke ved en fejl kommer til at bestille en forkert betjening hjem.

Det vigtigste er, at du vælger en smart fjernbetjening, som du kan være tilfreds med, når det kommer til funktioner, så du kan zappe, streame og shoppe alt det, du gerne vil direkte fra sofaen.

Et Smart TV er smart – men kun når det kan bruges optimalt. Så find gerne din nye smarte og trådløse fjernbetjening, så du kan gå på opdagelse i alle de apps og tjenester, du har til rådighed.