Playstation tilbehør

Tilbehør til Sony Playstation

Sony Playstation blev hurtigt en populær spillekonsol tilbage i 1994, da den første gang blev udgivet i Japan og året efter i USA og Europa. Siden har det japanske techmærke siddet tungt på markedet for både gaming, børnespil og familiespil. I årtusindskiftet udkom PlayStation 2, og så fik det nu verdenskendte brand etableret sig som et af verdens førende.

Sony står bag en lang række populære spil som Crash Bandicoot og Grand Theft Auto, men i takt med den stigende popularitet omkring gaming, bruger rigtig mange også Playstation til at spille Fortnite. Selvom Playstation i udgangspunktet ikke kræver noget ekstra tilbehør end den controller, der følger med, kræver nogle spil eksempelvis en mus og et tastatur for at give den optimale oplevelse. Derfor har vi samlet alt det tilbehør, man kan forestille sig at få brug for til Playstation, her på siden. Du kan filtrere videre til eksempelvis strømkabler eller gaming udstyr, hvis du leder efter noget specifikt. 

Du finder også en ny controller til PlayStation 4 eller PlayStation 5, hvis du mangler en ekstra eller din egen er gået i stykker, så uanset hvad du leder efter, så tag et kig!