Strømforsyning & kabler til PS4

7 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Kabler & Stik til PS4

Her på siden har vi samlet alle de kabler og stik du kan få brug for i forbindelse med din PlayStation 4. Uanset om du er på jagt efter et opladerstik til enten konsol og controller eller om du leder efter et HDMI kabel, er du kommet til det helt rigtige sted!

Strømforsyning til Playstation 4

Der er ingen tvivl om at din Playstation 4 skal have en konstant sikker og stabil forbindelse! Kan du forestille dig det skrækscenarie at din PS4 har en ustabil forbindelse og lukker ned midt i et vigtigt spil? Endnu værre kan det gå, hvis dit PS4 strømkabel er gået i stykker og du derfor ingen forbindelse har til din Playstation 4. Det er heldigvis ikke nødvendigt at investere i en ny PS4 hvis strømforsyningen skulle gå i stykker. Du kan altid købe et nyt strømkabel til PS4, som bare skal tilsluttes i en stikkontakt og til din Playstation. Du kan være oppe og køre igennem på få sekunder! 

PS4 Controller Oplader Kabel eller Charger Stand

Der er et hav af muligheder for, hvordan du kan oplade din Playstation 4 Controller.  Vil du helst have et langt PS4 laderkabel eller en Charger Stand hvor du kan sætte din PS4 controller i? 

Vil du have en enkel og lækker måde at oplade dine Playstation controllere? Med en PS4 Controller Dual Charger kan du oplade 2 controllere samtidigt. En Charger Stand kommer i et lækkert design og LED lysindikatorer viser dig når dine PS4 Controllere er opladt. Du kan med fordel lade dine Playstation controllere sidde i Charging Stand når du ikke bruger dem, for på den måde altid at vide hvor de er.  

Er du en dedikeret gamer, så er det ikke sikkert at du har tid til at din PS4 Controller skal sættes til opladning, hvor du skal stå og vente. Det kan også være at du bare er en smule glemsom og ikke ville huske at sætte dine PS4 Controllere til opladning natten over. Hvad end grunden er, så foretrækker nogle at have et laderkabel til PS4 Controller. Vi har kabler fra 1m til 3m, så du er sikker på at få nok længde på opladerkablet. En af fordelene ved et langt PS4 Controller kabel er, at du altid kan bruge dine controllere under opladning og derfor ikke skal vente på at spille.