Playstation 4 Controller & Tilbehør

1 til 12 af 17

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 17

pr. side
Sorter faldende

Lækkert PS4 Tilbehør 

Her på siden har vi samlet at det fedeste tilbehør du kan få brug for i forbindelse med din PlayStation 4, slim eller Pro. Hvad end du leder efter et PlayStation 4 strøm kabel eller en PS4 Kamera holder, så finder du det i kataloget ovenfor. Hvis du gerne vil rejse din PS4 op, anbefaler vi at du monterer den på en Vertical Stand PlayStation 4. En Vertical stander sørger for at din PS4 står sikkert og solidt på højkant samtidig men at den giver plads til ordentlig ventilation. Her på siden finder du også fede tasker til PS4 der gør at du nemt kan have din Pllaystation med dig på farten. Med en PlayStation 4 taske har du nu mulighed for at tage din PS4 med til LAN, i sommerhus eller med hjem til en ven.

SilikoneSleevePS4 Controller

Hvis du mangler en ny controller til PlayStation 4, er du kommet til et helt rigtige sted! Uanset om du er på jagt efter en billig men fed PS4 controller eller en original Sony DualShock Controller til PlayStaion 4 kan du finde hvad du leder efter her på siden. Giv din PlayStation controller et fedt og personligt præg ved at vælge en controller i en fed farve eller ved at påføre et af vores lækre silicone covers til controller, som kommer i en række fede farver. Coveret ser ikke kun godt ud, det beskytter også din controller mod stød og slag samtidigt med at det giver et bedre grip. 

Det er utroligt fedt at PS4 controllers er trådløse, men det betyder også at de skal lade en gang imellem. Giv dig selv og din PS4 controller de bedste vilkår og køb et USB opladerkabel på op til 3 meter. Så er du sikker på at for korte kabler ikke bliver et problem! Derved kan du stadig spille frit, også selvom din controller skal oplades. Sørg for at du altid har styr på dine controllers med en dual charger stand til PS4 controllers. Med en oplade-station til PlayStation controllers skal dine controllers ikke længere ligget henkastet, men de får deres helt egen plads, og så oplader de samtidig!