Playstation 4 Controller & Tilbehør

Alt du skal vide om PS4 og tilbehør til PS4PS4 slim

PlayStation serien er produceret af Sony Computer Entertainment og har en lang række PlayStation konsoller bag sig. PlayStation 4, også kendt under forkortelsen PS4, udkom i 2013 og er efterfølgeren til PlayStation 3.  Lige siden 2013 er der udgivet nye versioner af PS4 løbende, for at imødekomme brugernes ønske om stærkere konsoller, som bedre kan hamle op med PC’ens ydeevne. Playstation 4 er altså en modelbetegnelse, som dækker over 3 konsoller: Den originale PlayStation 4, PlayStation 4 Slim og PlayStation 4 Pro. Den originale PlayStation 4 er udgået (men bare rolig, vi har selvfølgelig stadig tilbehør til dig, der stadig  har den originale PlayStation 4). 

Hvilken konsol skal du vælge?

Hvis du skal ud og investere i en ny PS4, hvilken skal du så vælge? Det kan være en svær beslutning om det skal være en PS4 Slim eller en PS4 Pro. For at gøre 

Playstation 4 Pro

beslutningen lidt nemmere for dig, har vi nedenfor skrevet lidt omkring, fordele og ulemper ved de PlayStation 4 konsoller.

PS4 Pro: PlayStation 4 Pro er den dyreste af de tre PlayStation 4 modeller og det er der en god grund til. Playstation 4 Pro kommer med 1 TB harddisk, 4K-opløsning og Super-Speed USB. Med denne konsol får du en langt bedre billedkvalitet og har du et 4K fjernsyn derhjemme, er PS4 Pro det oplagte valg for dig! Hvis du derimod ikke har en 4k tv derhjemme eller har planer om, at få det, er det ikke sikkert du behøver at gå ud og investere i en PlayStation 4 Pro. Uden et 4K fjernsyn, bliver meget af glæden nemlig fjernet ved den grafik mulighed der er ved PS4 Pro. 4K  i PS4 Pro gør spiloplevelsen federe og i langt højere opløsning, som giver en mega fed spiloplevelse. Playstation 4 Pro er til de seriøse gamere, som ikke går på kompromis og som går op i, at en super god grafik og en gennemført konsol. PS4 Pro måler 29.5 x 5.5 x 32.7 cm og vejer lige omkring 3.3 kilo - den er derfor en smule større og tungere end PS4 Slim, men den er stadig til, at flytte rundt på helt uden problemer.

PS4 Slim: PlayStation 4 Slim har erstattet den originale PS4. Slim modellen er som det ligger i navnet, en model der ikke fylder særlig meget. PS4 har desuden et megetstilfuldt design. PS4 slim larmer væsentlig mindre end den originale PS4, hvilket kun gør spiloplevelsen meget bedre. PS4 slim fås med 500 GB eller 1 TB lagerplads. PS4 slim har også den fordel, at den er billigere end PS4 Pro. Hvis du er bekymret for, om de spil du spiller eller de spil der bliver udviklet i fremtiden ikke fungerer på en PS4 slim, så bare rolig. Sony kræver nemlig af spiludviklerne, at alle de spil der kan køre på PS4 Pro også skal kunne køre på en PS4 Slim. PS4 Slim måler 26.5 x 28.7 x 3.9 cm og har en vægt på 2.1 kilo - det gør PS4 slim til en utrolig lækker letvægts model, som ikke fylder særlig meget, at have stående og vejer ikke meget, når den skal transporteres eller flyttes. 

DualShock PS4 controller

Til PS4 medfølger der selvfølgelig en PS4 controller, men controlleren til PS4 er ikke bare hvilken som helst controller. Med en PS4 controller, som også hedder PS4 dualshock controller, fra Sony, har du en PS4 controller som klarer sig enormt godt i alle forbrugs- og eksperttest. PS4 controlleren er fyldt med med nye funktioner, som gør det at spille til en langt mere levende oplevelse samtidigt med, at designet og komforten på PS4 controlleren gør, at den ligger utrolig godt i hånden. 

Dualshock PS4 controller

Dualshock PS4 controlleren skiller sig især ud fra de foregående versioner med to nye smarte funktioner. I Dualshock PS4 controlleren er der nemlig blevet tilføjet entouchpad og en share-knap.

Share-knappen opfordrer til, at dele øjeblikke fra dit spil og dele dem direkte med dine venner lige med det samme. Desuden kan du også bruge knappen til at live-streame dit spil, som dine venner eller andre interesserede kan følge med i. Med share-knappen lægger Sony altså op til, at gaming er et fællesskab, hvor man viser sine fede spiloplevelser til omverdenen. Det har aldrig været nemmere, at dele dine spiloplevelser med dine venner og det forstyrrer ikke dit spil, det kræver blot at tryk på den nye fede share-knap på dualshock PS4 controller.

Touchpadden på Dualschock PS4 controller er super fed og smart ny feature. Du kan bruge touchpadden på playstation controlleren til, at tegne på, flytte ting i spil og desuden kan den også bruges som ekstra knapper i bestemte typer af spil. Touchpadden indretter sig selv efter, hvilket spil du spiller. Hvis du spiller et spil, hvor det er oplagt at tegne eller måske ekstra knapper, så sørger touchpadden på controlleren selv for, at tilpasse sig. Touchpadden har en indbygget lys stribe, som skifter farve efter hvad der sker i spillet. Det giver en ekstra dimension til spillet og en gennemført gaming oplevelse. 

PS4 Controller hos Evermart

Udover PS4 controlleren Dualschock fra Sony findes der jo selvfølgelig også mange andre modeller af controllere, der er kompatible med PS4. Mange af de andre modeller af PS4 controller har også mange fede funktioner, som giver dig en super god spiloplevelse. Hvis du er på udkig efter en ny PS4 controller, så er du kommet til den helt rigtige side. Lige herover kan du nemlig se Evermarts udvalg af PlayStation controller. PS4 controller

Hos Evermart kan du finde en billig PS4 controller, så du kan komme igang med at spille! Det kan være at din anden PS4 controller er gået i stykker efter et lidt for vildt spil, hvor bølgerne gik højt og controlleren måske røg en tur på gulvet. Det kan også være, at du har brug for en ekstra PS4 controller, så du kan spille sammen med dine venner. Uanset hvorfor du er på jagt efter en ny PS4 controller, kan du finde den her hos Evermart. 

Til PS4 controller kan du både få trådløse og kablet controllere. Med en PS4 controller der har kabel, er du helt sikker på ikke at løbe tør for strøm midt i et vigtigt spil. Med en PS4 controller med ledning bliver du ikke forstyrret af strømproblemer og du behøver aldrig, at skulle huske at oplade controlleren.

Hvis du er på jagt efter en billig PS4 controller, skal du tage et kig i vores PS4 tilbehør tilbud. Her lægger vi løbende nye produkter ind og det er her der er mange penge, at spare! Så hvis du gerne vil spare endu flere penge, på vores i forvejen billige PS4 controller, skal du altså holde øje med tilbuds siden og se om du kan finde et PS4 controller tilbud.

Stort Udvalg af PS4 Tilbehør

En playstation 4 alene kan ikke udgøre en god spiloplevelse, du har også brug for det helt  rigtige tilbehør. Her Evermart er vi eksperter i tilbehør til PS4 og det gælder selvfølgelig også gaming tilbehør til PS4, playstation controller tilbehør og udvalget af produkter er enormt bredt.  Her på siden har vi samlet at det fedeste tilbehør du kan få brug for i forbindelse med din PlayStation 4, Slim eller Pro. Med det rigtige tilbehør bliver du endnu nemmere og endnu sjovere, at have en PS4. Umiddelbart kan det være du blot tænker, at det eneste tilbehør der skal bruges til en Playstation 4 er en PS4 controller - i det tilfælde, vil du blive positivt overrasket. Her hos Evermart har vi ikke kun PS4 controller, men et hav af PS4 tilbehør. 

I vores udvalg af PS4 tilbehør finder du blandt andet et PlayStation 4 strømkabel eller en PS4 Kamera holder, nye knapper til din PS4 controller og et tastatur til PS4 controller. Det PS4 tilbehør vi nævner her er på ingen måde en udtømmende liste over, hvad du finder i hele vores PS4 tilbehør kategori. Hvis du scroller op herfra, kan du selv kigge nærmere på alle det tilbehør vi netop har til PS4. 

Hvis du gerne vil rejse din PS4 op, anbefaler vi at du monterer den på en Vertical Stand PlayStation 4. En Vertical stander sørger for at din PS4 står sikkert og solidt på højkant samtidig men at den giver plads til ordentlig ventilation. Her på siden finder du også fede tasker til PS4 der gør at du nemt kan have din Playstation med dig på farten. Med en PS4 taske har du mulighed for at tage din PS4 med til LAN, i sommerhus eller med hjem til en ven.

Tilbehør til PS4 behøver ikke, at være dyrt! Playstation 4 er ikke en billig “investering” og det er derfor også fedt, at finde noget PS4 tilbehør der ikke koster en formue. Selvom vi har billigt tilbehør til PS4 behøver du ikke være nervøs for kvaliteten. 

PS4 Controller Tilbehør

Silikone cover til PS4 controller

Hvis du mangler en ny controller til PlayStation 4, er du kommet til et helt rigtige sted! Uanset om du er på jagt efter en billig men fed PS4 controller eller en original Sony DualShock Controller til PlayStation 4 kan du finde hvad du leder efter her på siden. Giv din PlayStation controller et fedt og personligt præg ved at vælge en controller i en fed farve eller ved at påføre et af vores lækre silikone covers til controller, som kommer i en række fede farver. Coveret ser ikke kun godt ud, det beskytter også din controller mod stød og slag samtidigt med at det giver et bedre grip. 

Det er utroligt fedt at PS4 controllere er trådløse, men det betyder også at de skal lade en gang imellem. Giv dig selv og din PS4 controller de bedste vilkår og køb et USB opladerkabel på op til 3 meter. Så er du sikker på at for korte kabler ikke bliver et problem! Derved kan du stadig spille frit, også selvom din controller skal oplades. Sørg for at du altid har styr på dine controllers med en dual charger stand til PS4 controllers. Med en opladestation til PlayStation controllers skal dine controllers ikke længere ligget henkastet, men de får deres helt egen plads, og så lader de samtidig! 

I vores udvalg af PS4 controller tilbehør finder du også et stort udvalg af reservedele til din controller. En PlayStation controller bliver som regel brugt enormt meget og det kan gå ud over enkelte dele på controlleren. Heldigvis behøver du ikke, at anskaffe dig en helt ny PS4 controller, hvis det blot er nogen enkeltdele af controlleren du kan skifte ud. I udvalget af PS4 controller tilbehør finder du blandt andet nye trigger knapper og analog stick. 

Hvis du er på jagt efter noget andet tilbehør end PS4 controller tilbehør, men er på jagt efter generelt PS4 tilbehør, har vi selvfølgelig også det. Du finder alt vores PS4 tilbehør lige her.