Fjernbetjeninger til Samsung TV

 • Samsung Fjernbetjening BN59

  Samsung Fjernbetjening BN59

 • Fjernbetjening til Samsung Smart TV

  Fjernbetjening til Samsung Smart TV

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  TV - Samsung (11)
 2. checkmark
  TV - Samsung BN59 (5)
 3. checkmark
  TV - Thomson (3)
 4. checkmark
  TV - JVC (3)
 5. checkmark
  TV - Grundig  (3)
 6. checkmark
  TV - Sharp (3)
 7. checkmark
  TV - Prosonic  (3)
 8. checkmark
  TV - Blaupunkt (3)
 9. checkmark
  TV LG  (3)
 10. checkmark
  TV - Toshiba (3)
 11. checkmark
  Ældre (2)
 12. checkmark
  Phillips TV (2)
 13. checkmark
  TV - LG Smart TV (2)
 14. checkmark
  Hisense TV (2)
 15. checkmark
  TCL TV (2)
 16. checkmark
  TV - Finlux (2)
 17. checkmark
  Sony TV (2)
 18. checkmark
  Panasonic TV (2)
 19. checkmark
  TV - Sony Bravia (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (8)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Grå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Universal fjernbetjening til Samsung TV - Samme features for færre penge

Har du problemer med din fjernbetjening? Er den blevet væk? Så er du kommet til det helt rette sted. Når din originale Samsung fjernbetjening er ved at have udtjent sin værnepligt, er det på tide at skifte til en ny. Det kan være en dyr fornøjelse, hvis du vil købe en original. Det er der heldigvis en løsning på! Med vores universal fjernbetjening til Samsung tv, får du en god erstatning, med et brugervenligt design og alle de funktioner og knapper, du kender fra din gamle. 

Vi har her samlet alle vores smarte fjernbetjeninger, så du kan vælge lige netop den fjernbetjening, du står og mangler eller bedst kan lide. Der er både fjernbetjeninger til de klassiske Samsung TV og til de nyere Samsung Smart TV.   

Det er super nemt at udskifte en gammel fjernbetjening, og kræver ikke besværlig opsætning. Du er blot få klik væk fra en bedre oplevelse med en nye fjernbetjening. Og nu kan du med en af vores universale Samsung fjernbetjeninger nyde din film, fodboldkampen eller noget helt tredje. 

Virker din Samsung fjernbetjening ikke? 

Noget af det mest irriterende, når man ligger og ser fjernsyn, er, hvis fjernbetjeningen hverken reagerer eller ikke virker optimalt. Og mange af os nyder at bruge aftenerne på at se fjernsyn og slappe af. Samtidig er det nok de færreste af os, der sætter pris på at rejse os fra sofaen hver gang for at skifte kanal, skrue op og ned for lydstyrken, eller for at slukke og tænde TV’et.  

Men årsagen til, at fjernbetjeningen ikke virker, kan skyldes flere ting - slid med tiden, ødelagte knapper eller den er blevet tabt på gulvet. Men med muligheden for at købe en helt ny Samsung fjernbetjening kan du smide den gamle fjernbetjening ud og købe en helt ny. Og med kun få snuptag kan du igen nyde dine yndlingsprogrammer i fjernsynet uden problemer. 

Er du derimod et ældre menneske, der finder nymoderne fjernbetjeninger uoverskuelige og svære at bruge? Så slip frustrationerne ved at købe en universal Samsung fjernbetjening, som specifikt er rettet til ældre mennesker. Fjernbetjeningen ligger godt i hånden og består af færre knapper. Derudover er den største fordel, at fjernbetjeningen passer til stort set alle TV. 

Hvilken fjernbetjening passer til mit Samsung fjernsyn? 

Vores Samsung fjernbetjeninger er universelle fjernbetjeninger. Det betyder, at fjernbetjeningerne kan bruges til næsten alle Samsung TV. Og når du modtager vores fjernbetjening, er den klar til brug uden et større arbejde med programmering.  

Det kan være, du sidder med den type Samsung TV, der hedder “BN59”, og du gerne vil vide, om vores Samsung-fjernbetjeninger er kompatible med netop dit fjernsyn? Så er svaret: Ja, vores fjernbetjeninger er kompatible med netop dit fjernsyn. Fjernbetjeningerne er nemlig kompatible med typerne tilsvarende de originale. Find vores kategori med fjernbetjeninger tilsvarende BN59 fjernbetjeningerne lige her

Det kan også være, du sidder og tænker, at de nye Samsung fjernbetjeninger ikke ligner de gamle fjernbetjeninger og måske dermed ikke vil fungere til netop dit fjernsyn? Ingen grund til bekymring. Hvis ikke du kan finde en fjernbetjening, der ligner den, du sidder med på nuværende tidspunkt, så skyldes det, at Samsung i løbet af de seneste år har ændret deres design og layout på deres fjernbetjeninger.  

Layout- og design-skiftene skyldes, at Samsung vil gøre deres fjernbetjeninger mere brugervenlige for kunderne og dermed fjerne unødvendige detaljer. 

Dog er der ingen grund til bekymringer, når det kommer til at se fjernsyn. De vigtigste knapper til at se fjernsyn kan fortsat findes på de nyere fjernbetjeninger. Ikke desto mindre kan du opleve, at visse knapper har ændret plads eller at unødvendige knapper er fjernet - intet der forstyrre oplevelsen ved at kunne se fjernsyn. 

En solid erstatning til den originale Samsung TV fjernbetjening 

Med vores universal Samsung fjernbetjeninger får du en solid erstatning til din gamle fjernbetjening. Skifter du en gammel, slidt betjening ud med en ny, så får du oplevelsen af en betjening med bedre funktioner, hurtigere responstid og med et mere brugervenligt design. 

En universal fjernbetjening en smart erstatning, som gør, at du undgår at skulle ud og købe en original dyr Samsung fjernbetjening, og dermed sparer du en masse penge.  

Alle vores universal fjernbetjeninger til Samsung TV er kompatible med stor set alle Samsung TV, og derudover finder du også universal fjernbetjeninger, der er kompatible med de nyere Samsung Smart TV. Mange har et Smart TV i dag, og derfor finder du selvfølgelig også Samsung Smart TV universal fjernbetjeninger i vores udvalg.  

Hvordan vælger man den rette fjernbetjening til mit  Samsung TV?

Der findes mange modeller af Samsung Fjernsyn, så det kan hurtigt virke uoverskueligt, når man skal anskaffe sig en ny fjernbetjening til sit tv. Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Derfor har vi angivet i vores produkttekster, hvilken fjernbetjening der passer til hvilke modeller. Det har vi gjort på flere måder. En af måderne er ved at skrive, hvilken model af fjernbetjening, som vores universelle fjernbetjening til Samsung fjernsyn tilsvarer. Du skal dermed blot finde ud af, hvilken model af fjernbetjening, du allerede har, hvorefter du hurtigt kan finde den rette erstatnings-fjernbetjening til dit tv. I andre produkttekster har vi angivet, hvilke modeller af fjernsyn, som vores universelle remotes passer til. Har du én af modellerne listet i produktbeskrivelsen, kan du være helt sikker på, at fjernbetjeningen er kompatibel med dit tv. 

Vi forstår, at det ikke er alle, der ønsker tonsvis af smarte funktioner, når de er på udkig efter deres næste fjernbetjening. Det vigtigste er selvfølgelig, at den er brugervenlig. Af denne grund vil du også kunne finde en fjernbetjening til Samsung målrettet ældre personer.

Disse modeller har færre knapper og kun de aller vigtigste funktioner, som gør det nemt for brugeren at navigere og zappe rundt. De store og letlæselige knapper er strategisk placeret for at skabe den bedste brugeroplevelse. Den er samtidig kompakt og ligger godt i hånden. Den universelle fjernbetjening er kompatibel med en lang række fjernsyn fra Samsung. 

Hvad er forskellen på en universel og original fjernbetjening til Samsung?

Du behøver ikke betale dyre domme for en fjernbetjening. Her får nemlig et budgetvenlig alternativ, som stadig har alle de vigtigste funktioner og knapper, som du kender fra din gamle Samsung fjernbetjening. Med andre ord: du får samme pakke til en mere overkommelig pris. Designet er brugervenligt og ovelkendt, så du hurtigt kan gennemskue, hvor de forskellige knapper er. 

Sådan parrer du en ny universal fjernbetjening med dit Samsung fjernsyn 

Inden du foretager dig et køb af en ny Samsung fjernbetjening, tænker du sikkert, at det vil kræve en større opsætning og programmering at gå fra din gamle fjernbetjening til din nye universal Samsung fjernbetjening. Men det kræver hverken, at du er den helt store IT-nørd eller skal være skarp til kodning og programmering. Derudover kræver det heller ikke den gamle fjernbetjening i nærheden. Det er super smart og enkelt at udskifte sin gamle fjernbetjening.  

Takket være en indbygget programmeringsdatabase inde i fjernbetjeningen, kan den erstatte alle de samme funktioner, som i den gamle fjernbetjening.   

Hvis du gerne vil vide, hvordan du parrer en fjernbetjening til ældre mennesker, kan du gå om til den kategori og dermed finde en nem og hurtig guide til opsætning lige her

Hvorfor døje med en gammel, slidt og sløv fjernbetjening? 

Hvorfor fortsætte med at døje med en gammel, nedslidt Samsung fjernbetjening, når man kan købe en splinterny fjernbetjening med stor brugervenlighed, hurtig responstid og i bedre stand?   

Med meget få klik og til skarpe priser kan du udskifte din gamle fjernbetjening og modtage din nye fjernbetjening rigtig hurtigt. Så slipper du for at køre ned og stå i kø i din nærmeste lokale elektronikforretning.