Badeværelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Badeværelse (103)
 2. checkmark
  Køkken (69)
 3. checkmark
  Garderobe (56)
 4. checkmark
  Børn (8)
 5. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (6)
 6. checkmark
  Outdoor (2)
 7. checkmark
  Bil (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (47)
 2. checkmark
  Sølv (31)
 3. checkmark
  Sort (30)
 4. checkmark
  Grå (10)
 5. checkmark
  Bronze (9)
 6. checkmark
  Brun (6)
 7. checkmark
  Blå (5)
 8. checkmark
  Grøn (3)
 9. checkmark
  Pink (2)
 10. checkmark
  Gul (2)
 11. checkmark
  Orange (2)
 12. checkmark
  Bøge træ (2)
 13. checkmark
  Sort / Hvid (2)
 14. checkmark
  Gennemsigtig (2)
 15. checkmark
  Messing (1)
 16. checkmark
  Lyserød (1)
 17. checkmark
  Rød (1)
 18. checkmark
  Valnød træ (1)
 19. checkmark
  Mørkegrå (1)
 20. checkmark
  Guld (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Badeværelsetilbehør

Er du på jagt efter nyt tilbehør til dit badeværelse så er du kommet til det rette sted. Vi specialiserer også i alle de ekstra ting du har brug for. Hos os finder du opbevaring til dit badeværelse, håndklædeholdere og alt hvad du kan få brug for til dine makeup produkter. Vi sørger for altid at have et kæmpe udvalg af ting så du kan finde frem til lige det du mangler. Brug ikonerne øverst på siden hvis du er på jagt efter noget helt specifikt, så ser du nemlig kun de produkter som er relevante for dig. Slå dig løs her på siden og husk på at vi altid giver gratis fragt uanset størrelsen på din ordre! 

Bruseopbevaring

Er du træt af at have dine produkter stående på gulvet når du går i bad, eller måske skal du helt ud af brusenichen for at finde frem til shampoo, skraber og bodywash - uanset hvad så har vi fundet løsningen til dig! Vores smarte bruseopbevaring består af hylder, og kurve som du kan sætte op i badet. Her har du altid dine produkter ved hånden og så fylder de heller ikke på gulvet. Vores opbevaringsmuligheder kan sætte sop på flere forskellige måder, så hvis du ikke vil til at bore i fliserne kan du alligevel godt finde smart opbevaring til brusenichen.  

Håndklædeholdere

Mangler du en ny krog, stang eller stativ til dine håndklæder så er du kommet til det helt rette sted. En håndklædeholder er et must-have på ethvert badeværelse og vi har samlet et bredt udvalg af holdere i mange forskellige typer, designs og størrelser. Find lige den holder der passer bedst både dig og dine håndklæder.

Skønhed & Pleje

Du kan også finde et hav af forskellige udstyr til skønhed og pleje. Vi har alle de mest nødvendige ting såsom en neglefil, negleklipper og hårelastikker men også opbevaring i form af akrylkasser og toilet takser.  Vi har alt det du kan få brug for, så du kan med fordel klikke dig ind på ikonet her øverst på siden for at se hele vores udvalg af spændene ting