Toiletrulleholder

Toiletrulleholder

Her på siden har vi samlet alle de fede toiletrulleholdere du kan finde her på evermart.dk. Vi sørger altid for at have et bredt udvalg af mange forskellige typer toiletpapirholdere så du kan finde lige den  version der passer bedst til dit badeværelse. Toiletrulle holderen skal passe til indretningen men naturligvis også passe ind på badeværelset generelt. Er toilettet midt i lokalet, er det op mod væggen og hvordan skal toiletrulleholderen op og hænge? Det er tanker du skal huske at have når du skal finde din nye toiletrulleholder.

Hos os finder du både selvklæbende toiletrulleholdere men også holdere der skal monteres med skruer. Skald u have din toiletpapirholder til at side på siden af vaskemaskinen eller måske på siden af asken kan du med fordel vælge en toiletrulleholder der skal klistres fast. Skal holderen monteres på en glat væg som fx klinker kan du også sagtens vælge en selvklæbende toiletpapir holde ruden at du skal bekymre dig for om den falder ned.

Skal toiletrulleholderen sidde på en væg kan du også med fordel vælge en holder der skal sætte sop med skruer. Med en hel klassisk toiletrulleholder med skurer skal du have boret et par huller i væggen for at få sat holderen op. Denne løsningen tager lidt længere tid og arbejde end en selvklæbende holder til toiletpapir, men til gengæld er du sikker på at holderen aldrig falder ned eller du risikere at klæbemidlet river huller i tapetet.  

Toiletrulleholder i fede materialer & farver

Når du har fundet ud af hvilken type holder du har brug for, så kan du tage et nærmere kig på designet. En toiletrulleholder kan naturligvis være helt simpel og klassisk, men hos os finder du også nogle lidt anderledes modeller. Vi har naturligvis også de helt neutrale toiletrulleholdere i plastik der passer ind i alle hjem, men vil du gerne have et mere stilet design så skal du bare scrolle igennem siden her.

Vælg en lækker og stilren toiletrulleholder i metal som passer ind i på alle toiletter. Det simple og moderne design passer sikker ind i indretningen på dit badeværelse. Selvom en toiletpapirsholder er utrolig praktisk behøver den ikke være grim at se på. Tag et kig her på siden og find lige den type toiletrulleholder som går godt til resten af din indretning. 

Har du mere et natur eller rustikt tema kan du med fordel også tage et kig på en af vores toiletrulleholdere i træ eller i naturreb som giver et fedt look til dit badeværelse.Uanset hvad du er til, så finder du helt sikkert en toiletpapirholder hos os som har lige det udseende og de funktioner som du leder efter. Toiletruller med låg, hylde eller helt uden ekstra lir og funktioner - du finder det hele hos evermart.dk.

Billig toiletpapirholder

Vi synes ikke at du skal give en formue for din nye toiletpapirholde . Kvaliteten skal naturligvis være i top, men vælger du en toiletrulleholder her fra siden kan være sikker på at du modtager en god og stabil holder til en god pris.  Vi sørger ikke kun for en billig toiletrulleholder vi har også altid muligheden for lynhurtig fragt så du ikke skal vente evigheder på din nye holder.

Har du fundet lige netop den toiletrulleholder du mangler, så kan du altså allerede få den leveret i morgen med vores dag-til-dag levering. Er du lige flyttet ind et nyt sted eller din gamle toiletpapirholder gået i stykker så kan du hurtigt få en ny op og hænge når du handler hos evermart.dk

Vi har naturligvis også en masse andre holdere, opbevaringsløsninger og organiserings gadgets her på siden. Klikker du lige HER for at se alt det vi tilbyder til badeværelset så du kan få mere orden og så styr på alt du har stående ude på toilettet. Slå dig løs og find lige netop det du mangler til en rigtig god pris!