Trådløst Bluetooth Headset

  • In-Ear Bluetooth Headset

    In-Ear Bluetooth Headset

  • On-Ear Bluetooth Headsets

    On-Ear Bluetooth Headsets

Trådløst Bluetooth Headset - Hvordan virker det? 

Trådløse Bluetooth høretelefoner

Er du træt af ledninger der hænger i vejen og skal sættes i din smartphone, computer eller andre enheder hver gang du skal bruge din høretelefoner? Så er trådløs lyd løsningen! Med et trådløst bluetooth headset slipper du for tilkobling og lange ledninger og bytter det ud med fri bevægelighed. Du tænder blot dit headset, kobler det til din telefon, computer eller andet med Bluetooth, og herefter afspilles lyden trådløst! Headsettet husker dine enheder, så når du har koblet dit Blueto

oth headset og din mobil sammen første gang, skal du fremover blot tænde dit headset, og så vil automatisk finde og parre sig med enheden. Din telefon kan derfor sagtens blive i lommen eller tasken, da det eneste du skal gøre er, at tænde høretelefonerne og høre dine yndlingssange! Bluetooth Headset kan fås i mange prisklasser og du kan sagtens finde et billigt trådløst headset, som kan opfylde netop dine behov. 

De trådløse høretelefoner virker på grund af Bluetooth teknologien. Bluetooth er trådløs kommunikation over kort afstand. Det virker ved at man aktivere bluetooth på den enhed man ønsker at forbinde og derefter søger man efter enheder i nærheden som man kan parre med. Det er også sådan tråd

løse Bluetooth headsets fungerer! Her aktiverer du bluetooth på smartphone, computer, iPad, tablet eller lignende og parrer den med dit bluetooth headset. 

Faktisk er der en sjov historie til, hvordan Bluetooth teknologien fik sit navn. Bluetooth betyder på dansk blåtand og faktisk stammer Bluetooth fra navnet på Danmarks konge tilbage fra vikingetiden, nemlig Harald Blåtand. Harald Blåtand er kendt for at have indledt diplomatiske forhandlinger, som lagde grunden for, at forskellige parter kunne handle og kommunikere sammen - og det jo lige præcis det bluetooth kan!

Der er flere forskellige versioner af Bluetooth og i skrivende stund (2020) er den nyeste udgave Bluetooth 5.0. Hver gang der udkommer en ny Bluetooth udgave er den forbedret og f.eks er rækkevidden i Bluetooth 5.0 forbedret op til 200 meter udendørs og 40 meter indendørs. Det du bare skal være opmærksom på, når du kigger efter hvilken version af Bluetooth dine trådløse høretelefoner har skal du se det i samspillet med den enhed du påtænker at bruge dem sammen med. Lad os give dig et eksempel: Du har en telefon med Bluetooth 5.0, men dit trådløse Bluetooth headset har Bluetooth 4.2 - Heldigvis er Bluetooth bagudkompatibel, så du kan fortsætte med at bruge dine høretelefoner med din Bluetooth 5.0 telefon, du får bare ikke alle forbedringerne fra Bluetooth 5.0. Opgraderer du til et Bluetooth headset med Bluetooth 5.0, vil du her få gavn af alle de forbedringer der i denne version af Bluetooth. Med andre ord får du ikke mere ud af et Bluetooth høretelefoner med Bluetooth 5.0 (end du gør med en tidligere version), hvis din telefon har Bluetooth 4.2. Det betyder også, at du heldigvis ikke behøver at udskifte alle dine Bluetooth enheder når der kommer en ny version af Bluetooth eller når du fx. skifter til en nyere smartphone. 

Her hos Evermart har vi et stort udvalg af forskellige bluetooth headset, som slipper dig fra krøllede ledninger og giver dig bedre bekvemmelighed. Hos os finder du billige bluetooth høretelefoner, men som selvfølgelig stadig giver en god lyd. Her i teksten kan du læse endnu mere om forskellen på de forskellige bluetooth høretelefoner der findes, både fordele og ulemper, så du kan blive helt sikker på, hvilke bluetooth headsets du skal anskaffe dig!

Fordele ved Trådløse HøretelefonerBluetooth headset

En af de helt store fordele og en fordel der ikke er til at overse ved bluetooth headsets, er selvfølgelig at de er trådløse! Det er slut med ledninger og du slipper for at forsøge at filtre en fuldstændig kludret ledning fra hinanden. Ledningen på de traditionelle headsets har nemlig altid en tendens til, at vikle sig ind i sig selv og slå knuder, så det nærmest er helt besværligt at få fra hinanden. 

Uden ledningen opnår du også en langt større bevægelighed! Du skal nemlig aldrig tænke på en irriterende ledning der hænger i vejen, når du f.eks er ude at cykle, tager jakke på og mange andre situationer. En anden fed fordel der er uden ledning, er også at du ikke er afhængig af, hvor din telefon er. Med trådløse høretelefoner skal din telefon nemlig blot være i nærheden, men den behøver jo ikke være i lommen på dig, den kan sagtens ligge i soveværelset til opladning, i mens du rengører resten af huset.

Med et trådløst headset er det også super nemt, at tale i telefon! Langt de fleste trådløse høretelefoner er udstyret med en mikrofon, så det ikke bliver meget nemmere at snakke i telefon. På mange bluetooth headset kan du også tage telefonen ved at tappe på headsettet og på den måde slipper du helt for, at skulle have telefonen op af lommen. Det samme gælder også i forhold til at skifte sang eller justere volumen op og ned. 

Hvordan tilkobler man et Bluetooth Headset?

For at komme i gang med dit trådløse Bluetooth headset skal du først have det parret med din smartphone, computer, smartwatch eller tablet. De fleste Bluetooth headset har meget få knapper (eller kun touch), men har flere forskellige funktioner, som bliver aktiveret gennem korte eller lange tryk eller dobbelt tryk.

Det første du skal starte med, for at forbinde et hvilket som helst Bluetooth headset er, at sikre dig, at Bluetooth er tændt på den enhed du gerne vil forbinde dine trådløse høretelefoner til. 

Næste step er at dine Bluetooth høretelefoner skal sættes i parringstilstand, for at de kan tilsluttes. Hvordan det fungerer lidt forskelligt fra model til model. For at se hvordan du gør det med lige præcis dit Bluetooth headset er det nemmeste, at tjekke manualen til dine høretelefoner - men der er dog alligevel et par standardindstillinger for parring, som vi vil nævne her. Det bedste er, at tage høretelefonerne på, så du kan høre når de er skiftet til parringstilstand. Du hører om de er skiftet til parringstilstand ved at der enten kommer en lyd eller en stemme som siger det - igen alt afhængig af hvilket trådløst headset du har. Når du så kommer til selve parringen har de fleste Bluetooth headset en parringsknap, som du skal trykke på. Det kan dog også være, at du enten skal tænd/sluk-knappen, lydstyrke-knappen eller besvar opkald-knappen inde et par sekunder for at aktivere parringstilstanden.

Sidste step inden dit trådløse headset er klar til brug, er at de skal tilsluttes din telefon! Ved at åbne Bluetooth indstillingerne på din smartphone, skal du gerne kunne finde dine trådløse høretelefoner på listen. Hvis de ikke er på listen, er det fordi parringen ikke er gået som den skal og du derfor må tage det foregående step en gang mere. Er det gået som det skal, trykker du bare på dine høretelefoner på listen, for at tilslutte dem. Nu skulle du gerne kunne høre musik fra dine trådløse hovedtelefoner!

Dette er et eksempel på, hvordan du kan tilslutte dit Bluetooth headset til din smartphone / tablet. Skal du parre dem med din computer kan der være en anden metode, men som nævnt kan du finde hvad du præcis skal gøre, i den manual der fulgte med til dine Bluetooth høretelefoner. 

In-ear Bluetooth headset eller On-Ear Bluetooth headset?Trådløst løbe headset

Et trådløst Bluetooth headset er ikke bare et headset! Der findes nemlig flere forskellige Bluetooth headsets og her vil vi uddybe de høretelefoner man kalder for “in-ear” og “on-ear”, for at forhåbentlig gøre beslutningen nemmere for dig, i forhold til hvilke trådløse Bluetooth høretelefoner, du skal anskaffe dig. Der er nemlig både fordele og ulemper ved begge typer, så det afhænger helt af hvad du skal bruge din trådløse hovedtelefoner til og hvad dine personlige præferencer er. 

In-ear er som ordet siger høretelefoner, der sidder inde i øret eller ved øregangen. In-ead trådløse høretelefoner fås ofte med øreknopper eller med gummipropper. Der fås dog også in-ear trådløse høretelefoner med små gummivinger, som stikker opad. Høretelefoner med gummivinger er gode til dig, der måske ikke kan få øreknopper eller gummipropperne til, at sidde ordentlig fast i øret. Hvis dit headset f..eks skal bruges til løb kan du med fordel gå efter et bluetooth headset med krog eller ledning rundt om  nakken. De sidder ofte bedre fast og er derfor gode til træning. Desuden kan de trådløse hovedtelefoner med ledning rundt om nakken og hænge rundt om halsen, når du ikke bruger dem, for at undgå de bliver væk. 

In-ear trådløse høretelefoner har den fordel at de er meget små og diskrete! Det er derfor helt perfekte til, at have med på farten, da de ingenting fylder at have i lommen. Hvis du er glad for at løbe eller en anden form for sport, hvor du gerne vil have musik i ørerne, er det helt klart nogen trådløse in-ear høretelefoner du skal gå efter! De er nemlig helt perfekte til løbeturen, fordi de er små og sidder hvor de skal og selvfølgelig uden den irriterende ledning. 

In-ear høretelefoner kaldes også ofte for Earbuds. Earbuds har ofte et lille opladningsetui, hvor du opbevarer din trådlåse earbuds, når de ikke er i brug. Ligeså snart du ligger dine Earbuds ned i eutiet begynder de at oplade, så du stort set altid har strøm på dit Bluetooth headset. Det eneste du blot skal huske, er selvfølgelig at oplade Earbuds eutiet engang i mellem alt afhængig af hvor meget du bruger de trådløse høretelefoner.

Opsummeret er fordelene ved in-ear høretelefonerne altså, at det er små og diskrete høretelefoner, der er nemme at tage med på farten. De trådløse in-ear headsets er gode til løb og det er tråløse høretelefoner til med fornuftig lyd til en billig pris. 

On-ear er modsat in-ear høretelefoner der sidder uden på ørerne. On-ear høretelefoner har to bløde ørekopper (en slags skumpuder) som forbindes med en bøjle. Oftes har on-ear høretelefoner bedre lyd end in-ear, fordi der er plads til en større bashøjtaler. On-ear trådløse høretelefoner har en god komfort for ørerne og de er med til at dæmpe baggrundsstøj. On-ear trådløse headsets fylder mere og de er ikke lige så nemme at pakke ved, når du ikke lige bruger dem. Til gengæld sidder de altid hvor de skal og ryger ikke ud af øret, som in-ear høretelefoner af og til kan gøre. On-ear høretelefoner fås også med den geniale noise cancelling (ANC) funktion, som gør det muligt for dig at lukke omverden helt ude og kun fokusere på musikken og dig selv! Du kan læse meget mere om trådløse høretelefoner med noise cancelling længere nede på siden. 

Der findes altså mange forskellige typer af trådløse headsets og det kan være en jungle at finde ud af! De fleste har dog en præference i forhold til, om man foretrækker in-ear eller on-ear høretelefoner, og så længe de er trådløse, får du stort set det samme ud af begge typer af høretelefoner - nemlig en nem og bekvem måde, at høre musik på. Hos Evermart har vi et stort udvalg af både trådløse in-ear Bluetooth høretelefoner og trådløse Bluetooth on-ear høretelefoner, som alle har det tilfælles, at de giver dig stor bevægelsesfrihed og god lyd!

Trådløse Høretelefoner med Noise Cancelling

Bluetooth headset med Noise Cancelling - også kaldet støjreducerende høretelefoner - er trådløse headsets der reducerer uønskede omgivelseslyde og derved lukker alt lyd udenom ude via forskellige teknikker, som såsom lydisolering. Der er flere forskellige situationer hvor trådløse høretelefoner med noise cancelling er helt genialt! Tænk f.eks på når du sidder i flyet, bussen eller toget, hvor du ikke selv behøver at bekymre dig om trafikken eller lignende, men bare gerne vil høre musik. I et fly er der ofte meget larm fra motoren og de andre passagerer, men med dine noise cancelling trådløse hovedtelefoner lukker du denne baggrundsstøj ude, så du kan nyde din musik i fred og ro. Normalvis ville du måske skrue højere op for musikken, for at overdøve baggrunds larmen, men for højt musik kan skade  hørelsen og det er endnu en grund til, hvorfor noise cancelling er så genialt.

Der er flere situationer hvor det er rart, at kunne lukke omgivelserne ude. Det er bare vigtigt, at man ikke bruger noise cancelling i trafikken. Det kan være farligt at bruge noise cancelling i trafikken, da du f.eks ikke vil kunne høre om der kommer en politi bil eller ambulance med udrykning, samtidig med at hvis du selv er på cykel, kan du heller ikke høre om der kommer biler bag dig og lignende. Det gode ved noise cancelling headsets er dog, at du kan slå funktionen til eller fra. Det betyder at du kan bruge din trådløse hovedtelefoner i alle situationer, du slår nemlig blot noise cancelling funktionen fra og til alt afhængig af hvor du befinder dig. 

Hos Evermart finder du også Bluetooth headsets med noise cancelling, så du kan lukke meget af baggrundsstøjen ude og bare nyde din musik eller den podcast du lytter til. Hos os finder du noise cancelling trådløse headsets til en billig pris, men selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Bluetooth headset til opkald

Trådløse høretelefoner er ikke kun smarte til at høre musik eller podcast med, de kan nemlig også bruges til at tage et opkald med. De fleste trådløse høretelefoner kommer med en indbygget mikrofon, så du ikke behøver at afbryde forbindelse, for at modtage et opkald. Mange bruger høretelefoner mange timer i løbet af dagen, også i forbindelse med deres arbejde, og det er for super smart, at man ikke behøver at tage det trådløse bluetooth headset af, når der skal besvares et opkald. 

På de fleste trådløse Bluetooth headset, selvfølgelig afhængig af hvilken model du har, kan du faktisk tage opkaldet uden du behøver at røre din telefon. På mange Bluetooth headsets kan du nemlig blot tappe på siden eller lignende, for at besvare opkaldet. Det betyder også, at når du er ude på din løbetur eller lignende og telefonen ringer,, kan du besvare opkaldet helt uden at stoppe op eller fiske mobilen frem. Der gælder jo sådan set i alle sammenhænge, hvor du kan tage telefon men stadig have hænderne fri og uden at afbryde det, du måske er i gang med. 

Hvis du bruger dit Bluetooth headset til f.eks online møder, kan der være en fordel, at vælge trådløse hovedtelefoner med en mikrofon arm. En mikrofon arm sidder på siden af mikrofonen og kan føres hen til munden, når du skal bruge det trådløse headset til at snakke i. Et trådløst headset med mikrofon arm har ofte bedre lydkvalitet og er derfor ideelle hvis du holder mange online møder, hvor lyden gerne skal være perfekt. 

Trådløse Høretelefoner til træningBluetooth headset

Som nævnt længere oppe er trådløse høretelefoner genialt til flere formål, men til træning er et headset med bluetooth nærmest uundværligt. Under træning er det rart, at have fri bevægelig og være uafhængig af sin telefon. Med almindelige headsets bliver du nødt til at have din telefon rundt om armen eller lommen, for kunne have ledningen i telefonen og i dine ører og det kan være meget hæmmende for træningen. Det kan være irriterende, at have en ledning dinglede, når du løfter vægte, løber på løbebånd eller sidder på romaskinen. Med et bluetooth headset er du helt uafhængig af din telefon, fordi du både kan pause, skifte sang og skrue op og ned for lyden på langt de fleste trådløse høretelefoner, helt uden du behøver at have din telefon fremme. 

Hvis du løber eller går ture med et smartwatch, er det også endnu en grund til, at anskaffe et trådløst Bluetooth headset. Med et smartwatch du kan høre musik fra, behøver du nemlig slet ikke have din mobil med - så bliver det næsten ikke nemmere! De trådløse høretelefoner kan nemlig også parres med dit smartwatch, så du kan høre musik derigennem. Det betyder altså at du kan tage ud på din løbetur eller gåtur helt uden din mobil, men stadig kan høre musik og hvis du endda har et smartwatch med e-sim, kan du også modtage beskeder og opkald på turen - igen helt uden at skulle have mobilen med. Det giver meget mere bevægelighed og frihed på løbeturen, og det gør det måske endnu nemmere at komme afsted, når der er helt styr på det praktiske!

På en vandretur er det også virkelig praktisk med trådløse hovedtelefoner. Når du vandrer er det rart ikke at skulle have mobilen i lommen, men blot kunne have den i rygsækken. Med et bluetooth headset kan du roligt lægge mobilen i rygsækken, men stadig høre musik uden problemer. Under vandreturen er det rart at have fuld bevægelighed, når du f.eks skal op af bakke eller gennem kringlede stier. Ledningen fra de traditionelle høretelefoner kan hurtigt hænge fast i grene og lignende og besværliggøre din vandretur. Med trådløse høretelefoner kan du bevæge dig rundt lige som du vil, uden at være bange for at hænge fast eller bange for, om telefonen skulle ryge ud af lommen. 

Høretelefoner med Bluetooth gør altså din træning langt nemmere og sjovere, og forhåbentlig giver det dig endnu mere lyst til at træne. Det kan nemlig af og til være svært, at have sig selv afsted, men med det rette udstyr bliver træningen altid lidt sjovere!

Billige Bluetooth Høretelefoner

Et par gode Bluetooth høretelefoner behøver langt fra, at koste alverden! Her hos Evermart finder du nemlig et stort udvalg af billige Bluetooth høretelefoner, som stadig giver dig en super god lyd og gode funktioner. Hvis du er på jagt efter et billige Bluetooth høretelefoner, kan du også kigge i vores Bluetooth headset tilbud. Her har vi nemlig samlet de bluetooth headset vi har på tilbud, så du kan gøre dig et godt kup. De trådløse høretelefoner du finder på vores udsalgspris er sat ned med mange procenter og der er derfor mange penge at spare. I forvejen er vores Bluetooth headset billige, men med rabatten oveni fås Bluetooth høretelefoner næsten ikke billigere. Hvis du er en ægte tilbudsjæger og altid kigger efter et godt tilbud, skal du helt sikkert ligge vejen ind forbi vores tilbud side. Der kommer løbende nye produkter herind og det gælder selvfølgelig også for trådløse Bluetooth headsets. Så hold øje med vores Bluetooth headset tilbud, hvis du gerne vil gøre en ekstra god handel, end du i forvejen gør her hos Evermart!

Hvad skal du overveje, når du køber et Bluetooth Headset? bluetooth headset

I dette afsnit vil vi gerne opsummere, hvad du kan gøre dig overvejelser omkring, inden du beslutter dig for, hvilket Bluetooth headset du vil anskaffe dig! Meget af det  har vi rundet længere oppe, men her har vi opsummeret der er godt at have fokus på i punkter, når der skal vælges nye Bluetooth høretelefoner. 

Design: De trådløse hovedtelefoner du skal anskaffe dig, skal selvfølgelig være nogen du synes om! For de fleste af os betyder designet derfor også en stor del af beslutningen om, hvilket headset man skal vælge. Når vi skriver design mener vi selvfølgelig ikke kun farve osv, men ligeså meget også hvilken type af bluetooth headset man synes om. Der findes både in-ear, earbuds, on-ear, over-ear Bluetooth headsets, som alle sidder forskelligt på ørerne. 

Hos Evermart finder du mange forskellige bluetooth headsets og også i forskellige farver, så vi er sikre på, at der er også er bluetooth høretelefoner der falder i din smag. Du finder nemlig både nogle mere simple trådløse høretelefoner i enkle farver som f.eks sort eller hvid, men så finder du også nogle mere sporty med farve. 

Prisen: Prisen har selvfølgelig en stor betydning, når du skal beslutte dig for hvilke bluetooth høretelefoner du skal anskaffe dig. Her hos Evermart finder du billige bluetooth høretelefoner, som stadig giver en god lyd. Billige Bluetooth høretelefoner hos os har stadig et super fedt design, god lyd og nemme at betjene. Hvis du er på jagt efter et sæt super billige trådløse Bluetooth høretelefoner, kan du kigge i vores tilbuds kategori. Det er i vores Bluetooth headset tilbuds kategori du finder de helt gode tilbud og kan gøre dig et super godt køb. 

Lydkvalitet: Når du skal finde dine nye trådløse hovedtelefoner bør du også overveje lydkvaliteten. Hvor god en lydkvalitet du har brug for, afhænger også af hvad du skal bruge din trådløse høretelefoner til. Der er nemlig forskel på om du skal bruge dem til at snakke i telefon med, høre musik eller blot lytte til podcast. Uanset hvad er det en god idé, at gøre sig nogen overvejelser inden, hvad man forventer af sine trådløse høretelefoner. Du kan også undersøge ting som, hvor længe de trådløse høretelefoner har strøm, altså  hvor stort et batteri de har og hvor ofte de skal oplades og hvor lang tid de trådløse hovedtelefoner tager om en opladning. 

Trådløs lyd er altså oplagt i mange situationer. Det kan være i forbindelse med motion, løb, når du er nede i fitnesscenteret eller sidder på læsesalen. Det er ofte irriterende at have ledningen hængende og det sætter en begrænsning for hvor langt væk du kan opbevare din telefon. Med et trådløst Bluetooth headset kan du have din telefon liggende i tasken, vindueskarmen eller på armen uden at ledningen kommer i vejen. Det vigtigste er at du undersøger dit eget behov og finder det bedste
trådløse Bluetooth headset til din situation. Du finder alle vores trådløse høretelefoner i kataloget lige herover.