iPhone

iPhone - verdens mest populære smartphone iphone 11

iPhone har en lang historie bag sig og enormt mange modeller. Den første iPhone nogensinde blev offentliggjort og præsenteret af Apples direktør Steve Jobs i 2007. Allerede i 2008 blev en ny udgave, som er den vi i Danmark kender som den første iPhone annonceret: iPhone 3G. Denne iPhone blev lanceret 11. juli 2008 i 70 lande og herunder altså også Danmark. Telia var den første teleoperatør, der fik muligheden for at sælge iPhone i Danmark, mens 3 og Telenor først fik muligheden året efter i 2009. Siden denne iPhone er der sket utrolig meget med udviklingen af iPhones. iPhone 3G havde kun en skærmstørrelse på 3.5” og til sammenligning har iPhone 11 en skærm på 6.1” og der må altså siges, at være sket noget med skærmene på iPhones.

Det er ikke kun på skærmen og selve designet der er sket nogen igennem tiden på iPhones. Også funktionerne på iPhone har udviklet sig gennem tiden. I dag kunne de fleste af os ikke forestille sig, at iPhones App Store aldrig har eksisteret. Men dem der købte den første iPhone tilbage i 2007, måtte vente et helt år til, at App Store blev lanceret og det må siges, at være en succes. Allerede 60 dage efter App Store blev lanceret, var der blevet downloadet 100 millioner programmer og sidst på året i 2008 (altså kun et halvt år efter lanceringen) var tallet på 300 millioner. Jailbreaking af iPhones opstod i sin tid, inden App Store fandtes. Jailbreaking blev brugt til at installere applikationer, som ikke var fremstillet af Apple selv. Apples modsvar på dette, var at garantien bortfaldt, hvis man gjorde det, men på langt sigt, var modsvaret altså at indføre App Store.

I takt med, at tiden går og vi forventer mere og mere af en Smartphone, er iPhones selvfølgelig også blevet udviklet. Hvert år siden den første iPhone i 2007, er der blevet præsenteret mindst en ny iPhone hvert år. Af funktioner man nok på ingen måde havde forestillet sig ville blive en ting, kan nævnes Touch ID og senere ansigtsgenkendelse, som er at finde på alle nyere iPhones.

En iPhone er ikke en billig investering og selvom der findes andre smartphones, der er billigere og har de samme funktioner, og måske endda bedre, er iPhone stadig den mest populære smartphone og den mest solgte telefon på verdensbasis. iPhone har vundet manges hjerter, og vi skifter gerne til den nyeste iPhone, hver gang der kommer en ny på markedet. Når du bruger mange penge på en iPhone, fortjener den også, at du anskaffer dig det rigtige iPhone tilbehør. iPhone tilbehør er et meget vidt begreb, der er nemlig både beskyttende tilbehør til iPhone og lidt mere praktisk tilbehør til iPhone. Hos Evermart har vi det hele indenfor kategorien iPhone tilbehør. Og det bedste af det hele er, at vores tilbehør til iPhone er super billigt, men selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Men hvilket iPhone tilbehør skal du anskaffe dig og hvorfor? Det kan du læse meget mere om lige herunder. 

iPhone tilbehør

Earbuds

I september 2016 bliver iPhone 7 præsenteret og det er også i denne udgave, at Apple laver en drastisk ændring. Der fjerner nemlig det mini jackstik til høretelefoner, som ellers har været i de tidligere iPhones. Med det begrænser Apple også dit valg af tilbehør, der ikke er udviklet direkte til iPhone. 

Nu har iPhones nemlig kun én indgang og det er Apples egen, som kaldes lightning.
Lightning kablet til iPhone er skabt og produceret af Apple og bruges altså kun til Apples egne enheder, som iPhone, iPad og iPod. Lightning stikket skal bruges til opladning eller synkronisering af de forskellige Apple enheder og her skiller iPhone sig altså ud i forhold til Android. De fleste Android telefoner bruger nemlig det universelle Micro USB. Det gør også, at tilbehøret til iPhone er en smule mere specifikt og direkte henvendt til iPhone - ihvertfald når det gælder headsets og opladere til iPhone. Har du et lightning stik, kan du altså kun oplade din iPhone, og ikke oplade de andre i husstandens telefoner, hvis de vel og mærke ikke har en iPhone. Hvis du har en iPhone 7 eller nyere, skal du altså bruge høretelefoner og oplader med lightning. Efter Apple fjernede mini jackstikket, kan du heller ikke længere oplade din iPhone, samtidig med, at du hører musik med kablet høretelefoner. Apple har fået en del kritik på dette, men det gør ikke deres telefoner mindre populære. Apple selv, havde du også løsningen på dette - nemlig deres trådløse AirPods. Det kan ses som en genialt træk af Apple, at du nu også bliver nødt til at købe deres AirPods, for at kunne høre musik og oplade din iPhone på samme tid. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge andre trådløse høretelefoner. Grundet det ene lightning stik, er et genialt tilbehør til iPhone trådløse bluetooth høretelefoner. Netop det finder du selvfølgelig også her i vores udvalg af iPhone tilbehør. Og så endda til langt billigere priser end Apples egen udgave. 

Hvilket tilbehør til iPhone skal du anskaffe dig?

Før at du kan anskaffe dig tilbehør til din iPhone, bliver du nødt til først, at vide præcis hvilken iPhone du har. Det kan nemlig godt være svært, at finde rundt i de mange iPhones der findes i dag og især fordi mange af dem ligner hinanden. Selvom mange af de iPhones ligner hinanden er der forskel på størrelsen, hvor kameraet sidder og hvor mange der er og lignende, som gør at der forskel på hvilket iPhone tilbehør, der passer til den iphone du har. Nedenfor har skrevet en lille mini guide, der kan hjælpe dig til, at finde ud af præcis hvilken iPhone du har, så du bagefter kan klikke dig ind på netop den iPhone i vores katalog og finde det iPhone tilbehør der passer specifikt til din model. 

Der er flere forskellige metoder til, at finde frem til hvilken iPhone du har. Nedenfor finder du derfor forskellige måder, og samtidig bliver du også klogere på, hvad der er forskelligt på de forskellige iPhones. 

 • Skærmen: den første metode til, at spore dig ind på hvilken iPhone du har, er ved at måle skærmen. De forskellige iPhones har nemlig forskellige skærmstørrelser, og det kan pejle dig ind på hvilken iPhone model du har. Når du måler skærmen på din iPhone skal du måle diagonalt fra det ene hjørne til det andet. Indtil nu kommer iPhones i 5 forskellige størrelser: 3.5”, 4”, 4.7”, 5.5” og 5.8”. Når du har målt din skærm i cm, skal du finde en beregner online, der hjælper med at omregne størrelsen til tommer. Når du ved hvor mange tommer du har, kan du ikke finde præcist den iPhone du har, men du kan pejle dig ind og så kan det være du kommer i tanken om, hvilken model du har. De forskellige iPhone modeller måler følgende: 4 / 4S: 3.5”, 5 / 5c / 5s / SE: 4”, 6 / 7 / 8: 4.7”, iPhone Plus modeller: 5.5” og iPhone X: 5.8”. 

  kamera på iphone
 • Kameraet: En anden måde, at identificere din iPhone model på, er ved at kigge på kameraet. Har du en iPhone 7 / 7 plus, 8 / 8 plus eller X vil dit kamera stikke ud fra bagsiden og hvis der er tale om 7 plus eller 8 plus vil kameraet have 2 linser der sidder ved siden af hinanden. Desuden har iPhone X to linser der sidder over / under hinanden. Det er tit kameraet i telefonen der også afgør, om dit cover passer. Selvom iPhone 6 kameraet til forveksling ligner iPhone 7 og 8, sidder det ikke det samme sted og et cover vil derfor ikke sidde rigtigt i forhold til kameraet. Skal du købe et cover til din iPhone bliver du altså nødt til, at vide præcis hvilken iPhone du har.

 • Home-knappen: Hvis du har en telefon uden home-knap, kan du være sikker på, at du har en iPhone X eller nyere (undtagen iPhone SE 2020 modellen, som også har home-knappen). Alle iPhones før den har nemlig den velkendte home-knap og fra iphone 5s og frem, har denne home-knap også Touch ID i den. Hvis din iPhone ikke har en home-knap har du altså en telefon med ansigtsgenkendelse i stedet.

Alle de overstående metoder, kan ikke fortælle dig helt præcist hvilken iPhone du har, men kun pejle dig ind på det, så du måske kommer i tanken om hvilken det er du har. Når du skal vælge iPhone tilbehør er det relevant, at du præcis ved hvilken iPhone du har, så du får noget tilbehør der passer. Derfor er der selvfølgelig også to metoder til, at finde præcis den iPhone du har. 

 • Itunes: Hvis du tilslutter din iPhone til din computer og går ind i iTunes, vil der her fremgå præcis hvilken model du har. 

 • A-nummer: På iPhone 7 og tidligere modeller kan du bagpå din iPhone finde et A-nummer. A nummeret er meget småt, men det fortæller dig præcis hvilken iPhone du har. Hvis du har en nyere iPhone skal du gå i indstillinger > generelt > om. Til højre for model kan du se produktnummeret og trykker du på produktnummeret vil du få vist A-nummeret. Når du har fundet dit A nummer på din iPhone, kan du sammenligne det med denne liste. 

Når du har fundet ud af hvilken iPhone du har, er du klar til at shoppe og kigge i vores kæmpe udvalg af iPhone tilbehør. Vi har nemlig tilbehør til samtlige iPhones modeller, så vi er sikre på, at vi også har noget iPhone tilbehør til din model. Vores udvalg af tilbehør til iPhone spænder enormt bredt, så vi synes du skal scrolle op og tage et kig i vores store katalog. Du kan starte med, at klikke dig ind på lige nøjagtigt den iPhone du har, så er du nemlig sikker på, at du ikke ser eller køber noget iPhone tilbehør der ikke kommer til, at passe til din iPhone. 

Hvordan beskytter jeg min iPhone bedst?

Som tidligere nævnt, er en iPhone ikke en billig investering, og du vil derfor helt sikkert gerne beskytte den efter bedste evne! Selvom du gør alt hvad du kan for at beskytte den, kan du alligevel være uheldig, at den falder ud af lommen på dig, falder ned af bordet eller bliver ridset når den ligger i tasken. Det er her iPhone tilbehør kommer ind i billedet! I vores udvalg af tilbehør til iPhone finder du nemlig også tilbehør, der beskytter din iPhone.

Når vi snakker om, at beskytte sin iPhone, kan det faktisk tolkes på to måder. Det kan handle om den fysiske beskyttelse, men det kan også handle om, hvordan du beskytter din iPhones data. Det er to forskellige måder, at se beskyttelse af iPhones på, men derfor er de begge to super vigtige.

iPhone tilbehør til Fysisk beskyttelse iphone cover
Vi starter med selve beskyttelsen af din iPhone fysisk. Hos Evermart kan vi nemlig hjælpe dig på vej til, at beskytte din iPhone. En måde at beskytte din iPhone på, er nemlig med et cover. Et cover er et glimrende iPhone tilbehør, som kan ende med at spare dig for mange penge. Hos Evermart finder du et enormt stort udvalg af iPhone covers, som alle vil beskytte og pynte på din iPhone. De mest almindelige covers beskytter bagsiden, siden og sommetider et par mm ind af skærmen. Det vil sige, at de primært beskytter bagsiden for ridser, men selve coveret sørger også for, at hvis du taber din telefon er risikoen langt mindre for, at at skærmen vil gå i stykker. Du kan derudover også findes covers som beskytter din telefon 360 grader, så du er sikker på, at din iPhone har det som blommen i et æg. Hos evermart finder du mobil cover til din iPhone og vores covers er super billige! Samtidig med det får du også et mobil cover med gratis fragt her på siden. Vi tilbyder nemlig gratis fragt på alle vores ordre. 

Hvis du gerne vil beskytte din skærm endnu bedre mod ridser eller skrammer, eller i værste tilfælde en knust skærm, skal du have fat i noget andet iPhone tilbehør, nemlig skærmbeskyttelse. Med et hærdet beskyttelsesglas på din iPhone, beskytter du den originale iPhone skærm til UG. Hvis du er på jagt efter et cover, et beskyttelsesglas eller måske begge dele til din iPhone, scroller du blot op herfra, vi har nemlig det hele her på siden med iPhone tilbehør. 

Beskyt din iPhones data
Selvom den fysiske beskyttelse af din iPhone måske er den du tænker mest over, kan det også godt betale sig, at passe bedre på din iPhones data. Der er simple metoder du kan gøre, for at passe bedst muligt på din iPhone. 

Det første tip til, at passe bedre på din iPhone er ret simpelt og noget du hurtigt kan ændre. Rigtig mange mennesker, har kun en 4 cifret kode på deres telefon, i stedet for den 6 cifret der også er muligt på iPhone. Ved at have en 4 cifret kode, er der “kun” 10.000 kombinationer, mens der ved en 6 cifret kode er 1.000.000 muligheder. Det er altså en væsentlig stor forskel på antal kode kombinationer, hvis du vælger at gå med en 6 cifret kode i stedet for en 4 cifret. For de fleste ligger der mange personlige data på deres iPhones og det er derfor altid en god idé, at have kode på sin iPhone. Ved de nyere iPhones behøver du ikke engang selv taste kode, men enten bruge din finger eller ansigt til at låse din iPhone op med. Det er derfor nærmest ingen grund til, ikke at vælge en 6 cifret kode på din iPhone. 

Hvis uheldet skulle være ude og du mister din iPhone, kan det være en stor hjælp at have app’en “Find” på iPhone. Det er en standard App på din iPhone, som vi kun kan anbefale, at du bruger. Hvis du får din iPhone stjålet, kan det være ubehageligt at tænke på, hvad gerningsmændene kan finde på, at bruge din iPhones data til. Men med Find min iPhone kan du logge på, på en anden enhed eller på internettet og der kan fjerne din enhed, så du ikke kan få stjålet nogle af dine informationer. Det er en stor tryghed og samtidig med, at du kan fjerne din enhed, kan du faktisk også se hvor din iPhone befinder sig, hvilket kan være smart i flere situationer. Hvis du bare ikke kan finde din iPhone, behøver den jo ikke nødvendigvis være stjålet, men via find min iphone kan du se om den er derhjemme og du bare skal lede videre eller du har glemt den på måske dit arbejde eller skole. 

Det sidste tip til, at beskytte din iPhones data, er ved at du altid sørger for, at du har den nyeste iOS opdatering. Når Apple opdaterer deres operativsystem, er det ofte for at lappe huller i deres kodning, som hackere har fundet. Hvis du altid sørger for, at du har den nyeste opdatering, er du bedst muligt beskyttet mod, at hackere skulle hacke din iPhone. 

Praktisk iPhone tilbehørbilholder til iphone

Nu har vi snakket meget om beskyttelses tilbehør til iPhone, men der findes naturligvis også en masse praktisk iPhone tilbehør. Det gør livet med iPhone sjovere og nemmere med det helt rigtige iPhone udstyr. Derfor finder du også praktisk iphone tilbehør hos Evermart. Det kan være, at du undrer dig om, hvad vi mener med praktisk iPhone tilbehør? Af praktisk iPhone tilbehør kan vi f.eks nævne mobilholdere. Det er super praktisk, at have din iPhone siddende i en mobilholder, når du kører bil. Det er praktisk, når du skal bruge din iPhone som GPS eller når du taler i telefon uden, at bruge hænderne. 

I vores udvalg af tilbehør til iPhone, som vi også vil definere som praktisk tilbehør, kommer vores iPhone reservedele og værktøj. Mange reparationer på iPhone, kan du faktisk nemt klare med det rigtige værktøj og hjælp fra YouTube. Hos Evermart finder du blandt andet iPhone udstyr til at skifte skærmen eller batteriet. Du finder også forskellige reparationspakker og værktøjer, som kan bruges til diverse små og større reparationer på din iPhone. Vi har selvfølgelig værktøj og reservedele til samtlige iPhone modeller. Ved selv at skifte skærmen eller batteriet på din iPhone sparer du utrolig mange penge, i forhold til hvis du skulle få den fixet hos et værksted.

På Evermart finder du billigt praktisk iPhone tilbehør og iPhone udstyr, som gør hverdagen nemmere for dig. Hvis du gerne vil se endnu mere til alt vores iPhone tilbehør scroller du blot op herfra og så vil du se hele vores store og brede udvalg af iPhone udstyr.

Hvorfor oplader min iPhone ikke?

Lightning kabel til iPhone

Det vigtigste tilbehør til iPhone, må næsten være opladeren. Hvis du ikke har en oplader til din iPhone, kan du ikke bruge telefonen til særlig meget. Som nævnt tidligere bruger iPhone sit eget lightning stik til opladning og du kan derfor ikke bruge et micro usb eller lignende, du skal have fat i et opladerkabel til specifikt iPhone. I vores kategori med tilbehør til iPhone finder du naturligvis også en oplader og det bedste, til en super god pris! Selvom vores opladere til iPhone er et billigt stykke iPhone tilbehør hos Evermart, betyder det ikke noget for kvaliteten - du kan trygt bruge vores opladere til din iPhone.
Der kan være flere gode grunde til, at anskaffe dig en oplader til iPhone. En god grund kan være, at du gerne vil have en ekstra oplader liggende, som du måske kan bruge i bilen, på arbejdet eller lignende. Det kan også være, at din tidligere oplader er stået af og ikke virker mere. Men inden du konkludere, at det er din oplader eller måske endda din iPhone ikke virker længere, er det en god idé, lige at tjekke nogle ting inden. Det kan være frustrerende når ens iPhone ikke gider, at lade op - men det kan der altså være gode grunde til, som vi vil fortælle mere om lige her. Nedenfor finder du 4 trin som du kan tjekke op på, inden du konkludere at din iPhone eller oplader er død. 

 • Strøm: Det kan virke banalt, men en god idé er allerførst, at tjekke at din oplader er sat ordentlig i kontakten og at der er tændt på kontakten. Hvis opladeren sidder i stikkontakten som den skal, kan du også tjekke stikkontakten ved at sætte noget andet til strøm - det kan være en lampe eller lignende, så er du nemlig helt sikker på, at der ikke er noget galt med stikkontakten.

 • Genstart: Det kan være, at du allerede har prøvet at slukke din iPhone og tænde den igen, men nogen gange skal der en hård genstart til. Hvis du har en iPhone 7 eller nyere, skal du holde sluk og skru-ned knappen inde, indtil du ser Apple logoet på din skærm. Har du iPhone 6 eller ældre holder du sluk og home-knappen inde og venter ligeledes på Apple logoet. Nu har du genstartet din iPhone og du kan nu prøve, at sætte den i opladeren igen og se om det skulle have hjulpet.

 • Rens porten: Der kan hurtigt samle sig skidt og snavs og en masse lommeuld i opladerporten på din iPhone og det kan meget vel være skyld i, at du ikke kan lade din iPhone. Du kan få skidtet ud med et stykke ståltråd, en tandbørste eller en lignende genstand, som du kan få op i porten. Hvis du ofte har din iPhone i lommen, er der stor chance for, at der ligger en masse støv i indgangen.

 • Gendan: Hvis intet af ovenstående har virket, kan du vælge at prøve, at genstarte din iPhone. Hvis du genstarter din iPhone til fabriksindstillinger, skal du huske at lave en backup af din iPhone inden. Gemmer du en backup, kan du nemlig få alt tilbage på din iPhone, både billeder, kontakter, indstillinger og apps, efter genstarten. 

Ovenover her er vi kommet med en masse information om iPhone, tips og tricks og en beskrivelse af vores iPhone tilbehør kategori. Men beskrivelsen om vores iPhone tilbehør er på ingen måde udtømmende. Hvis du gerne vil se alt det udstyr vi har til iPhone kan det klikke dig ind på den iPhone model du har lige herover, og så kommer der iPhone tilbehør til netop den model. Ellers kan du også blot scrolle op herfra og se hele det enormt store udvalg af tilbehør til iPhone. Vi er næsten sikre på, at der er noget af vores iPhone tilbehør du har brug for eller noget der vil falde i din smag.