Gamer Headset

  • Headset Holder

    Headset Holder

  • Gamer Headset til Børn

    Gamer Headset til Børn

1 til 12 af 44

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 44

pr. side
Sorter faldende

Gamer Headset - find det rigtige gaming headset til dig!

Når man spiller spil eller bare generelt bruger computeren, så ser man ofte på hvordan grafikken er, om gameplayet er godt og om man kan få nogle gode frames per second. Der er dog en ting, som mange til tider overser, men som stadig er meget vigtig. Det er nemlig lyden. Lyd spiller en kæmpe rolle i spil, men også bare generelt for audiovisuelle medier. En film med dårlig lyd kategoriseres nemlig automatisk som en dårlig film og det samme gør et spil, så hvorfor skal du ikke have et godt gamer headset, så du kan værdsætte og nye den fulde lydoplevelse?

Gamer headphones er en af de typer gamer udstyr, hvor der er flest valgmuligheder. Udover visuelt design, så adskiller headset sig også på antallet af knapper, på ledning og selve gaming headsettet. Dette kan være volume, mute, noise clear knapper, som kan hjælpe til at forbedre din spiloplevelse.

Et Gaming Headset af god kvalitet giver helt nye oplevelser i spil

Lyd i et spil er det der kan give dig gåsehud på vej ind i en episk kamp eller få det til at løbe koldt ned af ryggen i et gyserspil. Gaming uden lyd kan næsten ikke rigtigt kaldes gaming. I mange spil kan et gamer headset med en god lyd faktisk også være et rigtig godt værktøj og forbedre dig som spiller. Man kan høre når fjenden prøver at snige sig om bag ved en, og overraske ham før han ved af det. Lyd er så vigtig en faktor i spil, at det ville være en skam, hvis ikke du fik fornøjelsen af at nyde den.

Et godt PC gamer headset kan gøre underværker for din spille oplevelse. Det kan være, at du kan høre fjendens fodtrin bedre i counterstrike, eller at de andre holdkammeraters stemmer er meget bedre i chatten. Der er mange forskellige modeller, når det kommer til at finde et ideelt Gaming headset. Den første altafgørende beslutning er om det skal være et in-ear eller on-ear. In-ear, er de små øreprop ting man sætter i ørene. Her kan også findes modeller som er velegnet til seriøs gaming. 

gamer headset fra e-blue

Den mest populære er dog alligevel on-ear modellen, altså de store klasiiske gamer hæretelfoner man sætter udenover ørene. De er især populære til gaming, da de lukker stortset alt udefrakommende lyd ude go giver en bedre oplevelse af omgivelserne i spillet.

Få et Gamer Headset med en god mikrofon 

Mikrofonen er også en vigtig del af dit gamer headset, dog er der ikke så mange forandringer der er mulige på denne front. Du kan på de fleste køre den op og ned, så den kan fjernes hvis du ikke bruger den og pakkes pænt sammen.

Når man skal handle sig til nye gaming headphones, så er det faktisk ikke kun lyd det handler om. Mange spil foregår i dag online og man er ikke til meget nytte, hvis ikke man har en mikrofon. Og vi kender alle sammen hvor frustrerende det kan være at prøve at forstå nogen, der egentlig bare lyder som en fjern skratten over en politiradio.

Hvad kendetegner et godt Gaming headset? 

Hvad er egentlig vigtigt, når man skal finde et Gaming Headset? Hos Evermart.dk har vi samlet en lang række fede headsets og headphones der alle har nogle af de vigtigste features du kan få brug for. Ønsker du at kunne bruge dit headset til din computer, PS4, PS3, Xbox eller anden konsol og have mulighed for at tale til dine medspillere? Så skal du blot kigge igennem siden her, for du finder sikkert et par gaming høretelefoner der falder i din smag og der har lige de funktioner du gerne vil have i dit gaming headset. Alle vores gaming headset har lyd og mikron i top kvalitet så du altid kan fordybe dig i dine spil. Hvis du vælger et headset til gaming fra kataloget ovenfor er du sikret et PC gaming headset i et fedt design, med fede farver og endda mulighed for RGB LED-Lys i nogler modeller. 

Pris på gamer headset

Når det kommer til gamer headsets er det som så mange andre ting, at du får hvad du betaler for. Hvis du vælger at bruge en masse penge på det, så skal du også forvente en kvalitetsvarer og visa versa. Dertil skal det dog siges at du selvfølgelig kan finde brands, som til en billig pris, laver super fede og gode headsets.

Slå dig løs og find dit nye gamer headset her på siden!