Gamer Headset

 • Trådløst Gamer Headset

  Trådløst Gamer Headset

 • Gamer Headset til Børn

  Gamer Headset til Børn

 • Headset Holder

  Headset Holder

 • Ørepuder til Headset

  Ørepuder til Headset

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Vi sikrer dig et godt gamer headset til computerspil

Alle vores headsets er nøje udvalgt for at sikre den bedste gaming oplevelse. Vi har testet vores høretelefoner under gaming af de største online pc-spil. 

På listen over computerspil som vi har spillet med vores bedste gamer headsets kan nævnes:

 • Resident Evil
 • The Witcher
 • Red Dead Redemption
 • Minecraft
 • Fortnite
 • Control
 • League of Legends
 • Forza Horizon
 • Counterstrike
 • World of Warcraft
 • Grand Theft Auto

Når en test af gamerheadset til computerspil finder sted, er det især krystalklar lyd, fleksibel mikrofon, komfortabel pasform og total noise-cancelling, som er vigtigt.
Alle vores headsets giver dig den ultimative gamer oplevelse og sikrer at du kan sidde i flere timer foran skærmen og have den bedste lydoplevelse og komfort fra vores headsets.

Et Gaming Headset af god kvalitet giver helt nye oplevelser i dit spil

Gaming headphones med lys

Du vil aldrig se en actionfilm uden lyd på, da det skaber stemning og drager dig ind i filmen. På samme måde er lyden i et pc-spil vigtig for hele spiloplevelsen.
Det er lyden i et computerspil der kan give dig gåsehud på vej ind i en episk kamp eller få det til at løbe koldt ned af ryggen i et gyserspil. At game uden lyd, kan næsten ikke kaldes gaming.
I mange spil kan et gamer headset med en god lyd være et rigtig godt værktøj og kan forbedre dig som spiller. Du ser næppe en pro gamer sidde med sin mors gamle hovedtelefoner og game. Det bliver blandt de fleste gamere anset ligeså vigtigt at have et godt gamer headset, som det gør for en racerkører at have en top bilmodel.

Et godt PC gamer headset vil gøre underværker for din spille oplevelse. Det kan være, at du kan høre fjendens fodtrin bedre i Counter Strik eller at de andre holdkammeraters stemmer er meget bedre i chatten.
I PC-spil hvor du er på et hold og I gamer sammen, er det vigtigt at de andres stemmer går klart igennem til dig og samtidig at du ikke skal gentage dig selv overfor dine medspillere, så dine kommandoer går tydeligt igennem første gang.  

Leder du eksempelvis efter et headset til Fortnite er det vigtigt at du går efter et headset med ekstrem skarp lyd. I Fortnite er du afhængig af at kunne høre dine fjender når de kommer listende ind på dig og du skal vælge et gamer headset med skarp lyd og som er tilsluttet tilstrækkeligt omkring dine ører. 

Gamer Headset - find de bedste gaming headphones til dig!

Som tidligere nævnt, spiller lyden spiller en kæmpe rolle i gamer verdenen, men også bare generelt for audiovisuelle medier.
En film med dårlig lyd kategoriseres nemlig automatisk som en dårlig film og det samme gør et pc-spil, så hvorfor skal du ikke have et godt gamer headset, så du kan værdsætte og nye den fulde spiloplevelse?

Gamer headphones er en af de typer gamer udstyr, hvor der er flest valgmuligheder. Udover visuelt design, så adskiller headset sig også på antallet af knapper, på ledning og selve gaming headsettet. Det kan være volume, mute, noise clear knapper, som kan hjælpe til at forbedre din spiloplevelse.

Gå efter disse ting når du skal udvælge det helt rigtige gamer headset

 • Komfort / vælg et headset som du kan have på i flere timer ad gangen
 • Mikrofon
 • Tilslutning omkring ørene / noise cancelling
 • Prisen
 • Lydniveau
 • Lydkvalitet

Komforten ved et gamer headset:

Ved et gamer headset er komforten et af de uovertrufne vigtigste parametre.
Komforten i et gaming headset er ligeså vigtig som kvaliteten på lyden for sidder headsettet dårligt på dit hoved eller omkring ørene, så vil du ikke kunne game med det i de mange timer, som gamere ofte ender med at sidde bag computeren.
Det er en faktor som vi ved er enormt vigtig og alle vores headsets er blevet gennemtestet på forskellige personer.
Det er gjort for at sikre, at komforten er i højeste kvalitet, uanset person.  Det er testet på voksne.

Forskelligt fra at købe et headset i en butik og på en webshop er, at du ikke kan prøve produktet før du har købt og modtaget det.
Dette ser vi hos Evermart ikke som noget negativt, da du i en butik kun kan prøve produktet ganske kort, men ved køb på nettet får du produktet hjem og kan teste det i flere timer, for at være sikker på optimal komfort.
Ønskes headsettet refunderet skal det pakkes i samme emballage og kan returneres ganske enkelt.

Det er vigtigt at vælge et headset som er justerbar. Det er helt utænkeligt at du vil blive tilfreds med et gamer headset som ikke kan justeres.
Det kan ske at du har en kasket på eller opsat hår – uanset kan du nemt komme ud for at få brug for at justere dit headset, selvom det kun bruges af dig.

Det er usandsynligt at du vil opnå et headset med den optimale komfort hvis det ikke kan justeres.
Et headset som kan justeres er oftest tænkt til brug ved eksempelvis gaming hvor komforten skal være i top og der er med stor sandsynlighed taget stilling til at overdelen ikke skal være ubehagelig for brugeren af have på. 

Tykkelsen på selve skumpuderne på høretelefonerne spiller en stor rolle.
Et headset til gaming skal kunne holde til mange timers brug og det er vigtigt at gå efter et headset med en tyk skumpude. Det indikerer at der er stor komfort i selve hørebøfferne og memory-foam som hurtigt vil tilslutte sig naturligt efter dine ører.

Vi anbefaler at du udvælger et gamer headset som dækker hele øret eller går udover dine ører, da dette sikre at du får den skarpeste lyd.
Det giver samtidig en stor komfort at skumpuderne ikke hviler for meget ovenpå dine ører, da dette kan blive ubehageligt efter timers gaming.

Hovedtelefoner til PC gaming vil oftest være kabled, da gaming på computer foregår siddende ved et skrivebord er det normalt intet problem at have headsettet tilkoblet med kabler til computeren.
Mange gamere føler også en større sikkerhed i at headsettet er kablet og derfor ikke risikerer at den trådløse forbindelse pludselig forsvinder.
Hos Evermart ønsker vi at kunne tilbyde et bredt udvalg og det er muligt at vælge et trådløst gamer headset, hvis dette for dig er at foretrække.

Derfor er mikrofonen i et gaming headset så vigtig

Uden mikrofonen er det næsten umuligt at yde 100% i de fleste online gaming spil på computer. Der er stor sandsynlighed for at du skal snakke med dine medspillere eller modspillere og uden brug af en mikrofon kan du ikke deltage i spillet på lige fod med alle andre.

Kvaliteten af en mikrofon er vigtig, men der er ingen grund til at betale en høj overpris for en mikrofon.
Funktionen er at din stemme skal gå klart igennem og det kan være en fordel at du kan tænde og slukke for mikrofonen på headsettet.

Vælg et headset hvor mikrofonen sidder på en fastgjort ’arm’ og ikke indbygget i selve headsettets høretelefoner. Det er lettere for lyden at gå klart igennem hos modtageren hvis lyden bliver fanget tættere på munden.
Det giver den bedste komfort hvis mikrofonarmen er bevægelig så du kan ændre position efter dit hoved og brug.

Hold udefrakommende støj ude med noise cancelling

Har du før siddet opslugt i et vigtigt spil og blevet forstyrret af din mor eller kæreste som lige skal vende dagens vigtigste punkter eller informere om aftensmaden, og pludselig overså du en fjende på skærmen eller en vigtig information fra en medspiller?

Det er så vigtigt at ud kan blokke al udefrakommende lyd ude når du gamer.
Forstyrrende udefrakommende lyd vil forværre dit spil og være et stort irritationsmoment for din oplevelse.
Gå efter et headset som har indbygget noise cancelling eller som minimum tilvælg et on-ear gamer headset som slutter sig omkring dine ører fuldstændig og dermed sikre, at du ikke kan høre udefrakommende støj i samme omfang.

Det er sjældent at du ser et in-ear headset til gaming, fordi dette ikke i samme grad vil være i stand til at udelukke larm som et on-ear gamer headset vil kunne.

Pris på gamer headset

Hos mange topproducenter vil du betale en for høj pris, fordi at de har et brand bag sig.
Dette er også med til at kvalitetssikre et produkt.
Hos Evermart tror vi på at tilbyde den højeste kvalitet af gamer headset til den bedste pris.
Du finder kun produkter af høj kvalitet og ydeevne, men slipper for at betale overpris.
Vi kan stå inde for alle vores gamer headsets.
Hos Evermart har vi meget kyndige rådgivere indenfor gaming. Det betyder også at vi har haft sendt dem ud til samtlige af vores leverandører og kvalitetssikre alle vores brands og den lyd og oplevelse der ligger i vores gamer headphones.
Du kan som forbruger af vores produkter være helt sikker på, at du får det bedste headset til en fordelagtig pris.

Derfor er der ofte farve og lys i et gamer headset

Uanset om du er helt ny eller har gamet i mange år vil du uden tvivl have bemærket at næsten alle gamer headsets kommer med LED-lys og i mange forskellige farver. Der kan være stor forskel på hvor ekstravagant og over- eller underdesignet headsettet er.
Mange gamere vil prioritere og nyder at tage til LANS (sammenkomster hvor det går ud på at game hele natten)
Til LAN-fester og når andre gamere besøger hjemmet, er det fedt at få mulighed for at vise sit fede gamer udstyr frem.

Mange gamere går højt op i at vælge farver hvor både headset, tastatur, mus og stolen er i samme nuancer. Hos Evermart ved vi hvor vigtig en del af æstetikken i et gamer headset kan være når du spiller computer og vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige headphones med LED lys og mange forskellige designfarver. Rød, grøn og blå er især populære farver på et gaming headset.

Hvordan tester man et gaming headset?

Der er flere faktorer som spiller ind når du skal udvælge et godt gamer headset. Og det er vigtigt at huske, at der kan være forskellige referencerammer for hvornår et headset er i topklasse fra person til person.
Vi har taget udgangspunkt i den mest objektive og de mest benyttede faktorer ved tests af høretelefoner, som også bliver brugt når professionelle gamere skal vurdere et godt headset.
Har du specifikke ønsker til hvad dine PC-hovedtelefoner skal kunne, tøv aldrig med at kontakte os. Vores dygtige rådgivere hjælper dig på vej.