Ring Lys / Ring Light

1 til 12 af 19

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 19

pr. side
Sorter faldende

billede

Ringlys

Her på siden har vi samlet et kæmpe udvalg af ring lys. Et ring light adskiller sig fra de fleste andre lyskilder idenfor fotografi fordi det er designet helt anderledes. Som der nok kan udledes af navnet, er det en lys ring men hul i midten. Umildbart virker du måske lidt fjollet at man ikke bare har lavet en hel cirkel af lyd, men der er faktisk en masse gode grunde til at der er udskæring i midten. Et ring light giver et godt og naturligt lys og det sikre at du altid har de bedst vilkår når du skal tage billeder eller optage videoer! 

Er ringlight bedre end andet belysning?

Et ring light er utrolig smart fordi det sørger for altid at lyse dit ansigt eller dit subjekt jævnt op. Den store cirkel sørger for at der ikke bliver kastet nogle grimme skygger som kan ødelægge et ellers utrolig godt billede. Ringlys fås i et hav af forskellige størrelser og skarpheder, så du kan finde den version der passer til netop dig. Et større ringlys er naturligvis til oplysning af større subjekter. Skal du tage billeder af udelukkende dit ansigt eller andre close ups, har du ikke brug for det store lys. 

Ring lys er ikke som sådan bedre end andet belysning, men det egner sig bedre til seflies eller facecams. En lys ring er perfekt når du skal tage selfies, fordi det sørger for at du har lys i hele ansigtet og så kan du jo stille dit kamera eller din smartphone i midten af lyset!

Ring lys til smartphone og kamera

Grunden til at ringlys er så smart når du optager videoer eller tager billeder er fordi at der er plads til din telefon, eller dit kamera i midten af lyskilden. Du kan tage et billede lige forfra uden at det dækker for lyset, så du får det helt perfekt lys, samtidig med at du får den helt rigtige vinkel! Næsten alle ringlys har en indbygget ¼” skrue eller en smartphone holder, så du skal blot sætte din enhed fast, og så er du klar til at gå i gang!

Hvornår skal du bruge et ring light?

Du kan egentlig bruge en lysring alle stedet hvor du har brug for lidt ekstra oplysning. Du kan sågar bruge dit ring light som en fed lampe i hjørnet! Men det mest populære brug af ring lights er fotografi.

Du kan også få rigtig meget glæde af et ringlys hvis du streamer med face cam eller optager Youtube videoer! Et ringlight er en utrolig nem lyskæde når det kommer til oplysning i videoer. Du skal ud og have fat i en masse softboxes for at få den helt rette belysning, du skal blot have en enkelt lys ring. Lyset egner sig perfekt til dig der bare gerne vil optage dit ansigt eller fra tajlen og op, og så får du et jævnt lys! Du skal ikke tænke på om du skaber en masse skygger, og så har du også et sted at stille dit kamera!

Hele dit lys og kamera setup kan koges ned til et enkelt produkt hvilket kommer til at gøre det meget lettere for dig! Et ring lyd er utrolig nemt at pakke ned og have med på farten så du også kan optage videoer hjemme hos andre eller have dit setup med på ferie så du aldrig går glip af en mulighed for at lave noget nyt du kan uploade. 

For beauty youtuberen er et ring light helt klart et MUST HAVE! Med en lys ring får du altid et rigtigt godt lys, og det er det perfekte makeup lys. Et ringlys giver også et lækkert diffused look så din hud altid ser perfekt ud! Makeup lys og ring lys er nærmest synonymer, og du kan næsten ikke være beauty guru uden at have en god lysring, så alle dine videoer og billeder bliver så gode som muligt. En anden grund til at et ring light egner sig så godt til make-up er fordi du ofte udelukkende skal filme overkroppen og op, og så er en light ring altså det bedste lys du kan få. 

Et ringlys er også en rigtig god ide for dig der har en webshop eller tager produkt billeder. Lyset er jævnt, så du slipper for trælse skygger på dine billeder og så kan du vise dine varer bedst muligt frem. Et ringlys kan også bruges til produkter af alle størrelse hvor en fotobox eller lignende sætter grænser. 

Lys ringene er også ofte brugt i fotostudier hele verden rundt. En klassisk lysopsætning i et studie består af et utal af lys og reflektorer der sørger for at du har lys fra alle vinkler. Skygger spiller en rigtig stor rolle i fotografi, og hvis du skal tage billeder helt uden skygger, så skal du have fat et ringlys. Du kan spare utrolig meget på dit studie, og så kan du i stedet købe et endnu bedre kamera for de penge du nu ikke skal bruge på en masse lyskilder. Vores ringlys fås helt op til en diameter på 50 cm, og så får du selvfølgelig et stærkt og skarpt lys der egner sig perfekt til dit næste fotografi projekt. 

Det PERFEKTE Selfielys

På baggrund af alle de grunde vi har listet tidligere, så er der ingen tvivl om at et ringlight er det bedste selfie lys du kan få. En selfie lys ring vigtigste opgave er jo at give dig et godt lys så du altid kan se så godt ud så muligt. Derudover er nogle af vores lys ringe også justerbare i lysstyrke og lysfarve, så du kan finde netop det lys der passer bedst til dig. Det runde selfie lys er også smart fordi du blot kan sætte din smartphone fat i midten og så er du klar til at tage de bedste billeder! Et ring lys er en utrolig billig lyskilde i forhold til meget andet belysning, og hvis det er et selfie lys du leder efter, bliver et ring light hurtig din bedste ven!

Ring Light til iPhone

Med et ring light til iPhone, eller enhver anden smartphone, er du sikker på at du altid får de bedste billeder. Et iPhone ringlight giver dig altid den bedste belysning uanset om du skal tage selfies eller måske tage et billede af nogle produkter til din instagram. I næsten alle vores ring lights til iPhone finder du en smartphone holder hvori du kan sætte din telefon. Det betyderat du ikke skal sidde og holde ved din telefon hele tiden. En lys ring til iPhone sørger for at du altid får det bedst mulige billede af dit selv. Uanset om du har en iPhone 5, 8 eller 11 så er du sikker på at du nok skal få endnu bedre billeder og selfies end dem du tog før. Har du en nyere iPhone er kamerakvaliteten naturligvis i top, men du kan tage dine pics til det næste niveau ved at vælge et ring light til iPhone her fra siden.  Vores iPhone ring lys passer naturligvis også til alle andre smartphones, så du går ikke forgæves hvis du leder efter et ring light til Huawei eller Samsung.

Ringlys på stativHvilket ringlys skal du have?

Når du skal finde dit nye ringlys skal du tænke over hvilken type lys du skal bruge, og hvad du gerne vil lyse op. Et ringlys har nemlig en fast diameter, og du kan ikke altid bruge det samme lys til alle projekter hvis du laver både makrofotografering og full-body billeder.

Størrelsen på dit ringlys kommer meget an på hvad du skal bruge det til, men de fleste af vores ringlys passer til det hele. Størrelsen på dit lys kan også komme an på hvor meget plads du har, for så skal du naturligvid ikke vælge det største lys.

Når du leder efter dit nye lys skal du også tænke over hvo mange pære det har, og hvor skarpt det lyser op. Nogle af vores større ringlys kan man indstille både farven og intensiteten af lys, men vælger du et af vores billigere og mindre lyd skal du være sikker på at de giver det rigtige lys til dine billeder. Vi har også ringlys der kan lyse op i alle regnbuens farver hvilket kan give en super fed effekt i billeder, men hvis du laver makeup videoer eller tager seflies er dette måske en funktion du har brug for 

Ringlys fås strøm på forskellige måder, og vi har både lys ring der skal sætte si sen stikkontakt, og nogle der blot skal sættes i en USB-port. Dette kommer ofte også an på størrelsen, da det er mest praktisk at et ring lys til bordet bruger USB i modsætning til et klassisk stik. 

Ringlys til bordet eller gulvet

Der findes ring lights i alle størrelser, og de helt store skal naturligvis stå på gulvet. Der er fordele og ulemper ved begge versioner. Et stort ringlight der skal stå på gulvet tager naturligvis ikke en masse plads på skrivebordet, men det kommer også lidt længere væk fra dig. Står dit ring lys for langt væk vil det selvfølgelig ikke oplyse dig lig så godt, men vælger du et mindre ringlys til bordet som står tættere på så tager det slevfølgelig en masse plads på bordet. De fleste af vores små ring lys kan naturligvis også sættes på et stort stativ så de kan stå på gulvet hvis du får brug for dette. 

Ringlys på stativ

Få endnu mere ud af din lys ring ved at finde et ring lys med stativ. Alle vores ringlys har et klassisk ¼” skruehul i bunden, men har du ikke selv en stander derhjemme kan du med fordel vælge et ring light med stativ. Med et ring light på stativ  får du mulighed for at sætte dit lys lige i den højde det skal være, og så er du sikker på at det altid står stabilt! Et stativ kan også sørge for at du får endnu mere ud af dit lys - vælger du et stativ der kan foldes ud så det kan stå på både bordet og gulvet eller et stativ med tilt, så kan dit ringlys altid være lige der hvor du har brug for det.

Billige ring lys

Her på siden har vi samlet et stort udvalg til dig der gerne vil have et godt ringlys til en fornuftig pris. Vi har ringlys i alle størrelser, og du finder sikkert det lys der passer bedst til dig. Uanset om du er på jagt efter et helt simpelt billig ring lys, eller hvis du gerne vil have et mere high-end ring light der kan justeres i både farve og intensiteten af lys, så har vi lige den lys ring du har brug for! Slå dig løs på evermart.dk og find lige netop det ring light du mangler!