Garmin Opladere

Garmin Opladere 

Her hos Evermart har vi enormt meget tilbehør til rigtig mange Garmin modeller - og vi udvider hele tiden vores sortiment med nye produkter og med nye Garmin modeller. Vores tilbehør til Garmin ure består af remme, skærmbeskyttelse og opladere. Her på denne side finder du vores udvalg af opladere til Garmin ure.

Det kan være, at din første oplader er blevet væk eller er gået i stykker og du derfor er på jagt efter en ny. Hvis det er tilfældet behøver du ikke lede meget længere, vi har nemlig opladere og oplader kabler til super mange Garmin ure. 

Et Garmin smartwatch er ikke meget værd uden strøm på. Det er irriterende, at skulle løbe tør på uret midt på dagen, imens man sidder på arbejde eller hvis man er kommet ned i sit sommerhus uden oplader. Disse trælse situationer kan undgås ved, at have en ekstra oplader liggende på f.eks kontoret eller i sommerhuset. På den måde kan du altid oplade dit Garmin ur og du slipper for, at skulle flytte din oplader frem og tilbage hver dag - og i værste tilfælde risikere at glemme din oplader. 

Til de fleste Garmin ure finder du både et oplader kabel og en komplet oplader. Du behøver kun et kabel hvis du eksempelvis selv har adapterne eller hvis du skal bruge kablet til at oplade dit Garmin Smartwatch via computer. Hvis du derimod gerne vil have en hel komplet oplader til dit Garmin ur fås det også! 

For at finde en oplader eller oplader kabel til netop dit Garmin ur, skal du kigge i katagorierne overfor. Vi har delt opladerne til Garmin ure op efter ur model.