Garmin Vivofit Batteri

 • Garmin Vivofit 1/2 Batteri

  Garmin Vivofit 1/2 Batteri

 • Garmin Vivofit 3 Batteri

  Garmin Vivofit 3 Batteri

 • Garmin Vivofit 4 Batteri

  Garmin Vivofit 4 Batteri

 • Garmin Vivofit Jr Batteri

  Garmin Vivofit Jr Batteri

 • Garmin Vivofit Jr2 Batteri

  Garmin Vivofit Jr2 Batteri

 • Garmin Vivofit Jr3 Batteri

  Garmin Vivofit Jr3 Batteri

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  16 mm (4)
 2. checkmark
  Samsung Gear S2 Classic (4)
 3. checkmark
  Huawei Watch GT 2 42mm (4)
 4. checkmark
  Huawei Watch GT 2 46mm (4)
 5. checkmark
  Huawei Watch 2 Classic (4)
 6. checkmark
  Huawei Watch 2/W2 (4)
 7. checkmark
  Huawei Watch GT / Active / Elegant (4)
 8. checkmark
  Samsung Galaxy Watch 42mm (4)
 9. checkmark
  Samsung Galaxy Watch 46mm (4)
 10. checkmark
  Samsung Gear S3 (4)
 11. checkmark
  Garmin Forerunner 245/245M (4)
 12. checkmark
  Suunto Traverse (4)
 13. checkmark
  Samsung Gear Sport (4)
 14. checkmark
  Suunto 3 Fitness (4)
 15. checkmark
  Garmin Vivoactive 3 Music  (4)
 16. checkmark
  Huawei Watch GT 2e (4)
 17. checkmark
  Samsung Galaxy Watch 3 45mm (4)
 18. checkmark
  Samsung Galaxy Watch 3 41mm (4)
 19. checkmark
  Garmin Forerunner 645 (4)
 20. checkmark
  Garmin Vivoactive 3 (4)
 21. checkmark
  18 mm (4)
 22. checkmark
  Garmin Vivomove 3S (4)
 23. checkmark
  20 mm (4)
 24. checkmark
  22 mm (4)
 25. checkmark
  24 mm (4)
 26. checkmark
  26 mm (4)
 27. checkmark
  Fitbit Versa / Versa Lite (4)
 28. checkmark
  Garmin Vivofit Jr 2 (4)
 29. checkmark
  Garmin Vivomove 3 (4)
 30. checkmark
  Garmin Vivomove HR (4)
 31. checkmark
  Garmin Venu (4)
 32. checkmark
  Garmin Vivoactive 4 (4)
 33. checkmark
  Garmin Vivoactive 4S (4)
 34. checkmark
  Garmin Vivoactive HR (4)
 35. checkmark
  Garmin Vivofit 1/2 (4)
 36. checkmark
  Garmin Vivofit 3 (4)
 37. checkmark
  Garmin Vivofit Jr (4)
 38. checkmark
  Garmin Instinct (4)
 39. checkmark
  Garmin Vivofit 4 (3)
 40. checkmark
  Garmin Vivofit Jr 3 (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Sølv (6)
 3. checkmark
  Blå (4)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Batteri til Garmin Vivofit - værd at videGarmin Vivofit batteri

Modsat alle andre Garmin-ure, så benytter Garmin Vivofit-modellerne sig ikke af opladere. Du skal derimod - når du løber tør for strøm - udskifte batteriet. Heldigvis er det sjældent det sker, da et batteri til Garmin Vivofit holder over 12 måneder. Men når det er tid til at få skiftet batteriet i dit Garmin Vivofit, så er der visse ting, der er vigtige at vide, inden du skifter det. For det første skal du vide, hvilket batteri netop dit Garmin Vivofit bruger. Derudover skal du selvfølgelig også vide, hvordan du udskifter batteriet i dit Garmin Vivofit ur. Hvilket batteri og hvor mange batterier der skal bruges, afhænger nemlig af hvilket Garmin Vivofit du har. Der findes nemlig mange forskellige modeller af Garmin Vivofit og du skal derfor inden du køber et nyt batteri, være sikker på hvilken model du har. Hvis du sætter et forkert batteri i dit Garmin Vivofit kan det ødelægge uret.

Det fede ved, at Garmin Vivofit bruger batteri i stedet for oplader er, at du aldrig behøver at tænke over, at uret skal oplades. De fleste smartwatches der bruger genopladeligt batteri, skal som regel oplades ret ofte. Med Garmin Vivofit slipper du helt for, at huske at medbringe opladeren hver gang du skal nogen steder og du kommer aldrig ud af døren uden strøm, fordi du ikke lige fik opladet uret over natten. Til gengæld kan du altså risikere, at du lige pludselig har brug for et nyt batteri og der ikke længere er liv i dit Garmin Vivofit. Heldigvis har batteriet i Garmin Vivofit en levetid på over 12 måneder og desuden modtager du en meddelelse i Garmin Connect, der fortæller at uret har lavt batteri. Denne meddelelse vises også i enhedswidgeten på forsiden og inde på indstillingssiden. Du får altså en forvarsel inden batteriet i dit Garmin Vivofit løber tør, så du hurtigt kan anskaffe dig et nyt og få det monteret i dit Garmin Vivofit. 

Hvis du er nervøs for om udskiftningen af batteriet på dit Garmin Vivofit ødelægger noget i uret eller nogen af dine indstillinger, så bare rolig! Udskiftning af batterier sletter nemlig hverken data eller indstillinger.

Det rigtige Garmin Vivofit batteri Batteri til Garmin Vivofit

Nu skriver vi ovenover, at det er vigtigt at du vælger det rigtige batteri. Du vælger det rigtige batteri ved at vide, hvilken model af Garmin Vivofit du har. Vi har nemlig gjort det klart hvilke batterier, der passer til hvilke modeller. Garmin Vivofit 1, 2, 3, Jr og Jr 2 bruger alle de batterier der hedder CR1632-batterier. Det er altså kun denne type batteri der passer til disse modeller og du kan finde batterierne lige her. Både Garmin Vivofit 1, 2, 3, JR og JR 2 bruger altså CR1632-batterier, men der er forskel på, om du skal have fat i ét eller to batterier. Hvis du har et Garmin Vivofit 1 eller Vivofit 2 skal du have fat i to batterier. Har du et Garmin Vivofit 3, Vivofit Jr eller Vivofit Jr2 skal du kun bruge ét batteri. Vi har også skrevet denne information inden under selve produktet / batteriet, så du husker, om du skal bestille ét eller to batteri til Garmin Vivofit. 

Hvis du har et Garmin Vivofit 4, er det en anden type batteri du skal have fat i, nemlig SR43 / LR43 / AG12. Du kan finde sådan et batteri lige her. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at det er det rigtige batteri, du sætter i dit Garmin Vivofit, da det ellers kan få fatale konsekvenser for din aktivitetstracker. Hos Evermart finder du et billigt Vivofit 4 batteri, men bare rolig du går ikke på kompromis. Med vores batteri til Garmin Vivofit 4 har du strøm til et helt år, før du behøver at udskifte batteriet igen. Til en super billig pris, har du altså batteri til dit Vivofit 4 i enormt langt tid, før du igen skal bruge penge på nye batterier. 

Udskiftning af Vivofit 4 batteri

Her på siden finder du altså et Garmin Vivofit 4 batteri, til billige penge! Garmin Vivofit 4 har brug for 2 x SR43 / LR43 / AG12 batterier, for at fungerer. Her nedenfor har vi beskrevet, hvordan du udskifter dit Vivofit 4 batteri. Det er super nemt selv, at skifte batterierne i Vivofit 4, når blot man lige ved hvordan man gør. For at udskifte Garmin Vivofit 4 batterierne, skal du ikke bruge andet end en lille stjerneskruetrækker - og så selvfølgelig 2 x Vivofit 4 batteri. 

Vivofit 4 batteri

 1. Til at starte med, skal du fjerne selve enheden fra remmen. Du kan trykke selve enheden af remmen uden brug af værktøj, præcis ligesom hvis du skulle skifte til en ny rem på dit Garmin Vivofit 4. 

 2. Når du har fået enheden af remmen, får du brug for en lille stjerneskruetrækker. Du skal bruge skruetrækkerne til at fjerne de fire små skruer der sidder påenheden. Når du har fået skruet skruerne løs, kan du fjerne dækslet og fjerne de batterier der sidder i uret. Husk at afskaffe dig de døde Vivofit 4 batterier på den korrekte måde, for at passe godt på miljøet. 

 3. Nu er det tid til, at du skal placere de nye Vivofit 4 batterier i uret. Du vil kunne se, hvordan batterierne skal vende, på den tegning der er af

 4. billedet på enheden. Du vil se at + siden skal vende indad og den negative side skal vende mod indersiden af frontdækslet. Det er vigtigt, at batteriet sidder rigtigt, ellers vil de ikke virke. 

 5. Når du har fået placeret Vivofit 4 batteriet korrekt, skal du have skruet dækslet fast igen med de fire små skruer. Når du skruer dækslet fast igen, er det vigtigt at du tilspænder skruerne jævnt og stramt. 

 6. Det sidste step er blot, at indsætte enheden i remmen igen. Den skubber du nemt på plads uden værktøj. Det eneste du skal sørge for er, at du sætter enheden ind den rigtige vej. Mærket på enheden skal være ud for mærket på remmens inderside, så har du sat enheden korrekt i remmen igen og du har nu igen batteri til et helt år. 


Udskiftning af Garmin Vivofit 1 og Vivofit 2 batteri

Udskiftningen af batteriet i Garmin Vivofit 1 eller Vivofit 2 foregår stort set på samme måde, udover at batterierne skal vende på hver deres måde, altså en med negativ op og en med negativ nedad - det kan du se når du får åbnet for enheden. Hvis du gerne vil se mere visuelt, hvordan du skifter batteriet i dit Garmin Vivofit ur, finder du en video lige her, som viser udskiftningen af batteriet i et Garmin Vivofit 2. 

Udskiftning af Vivofit 3 batteri Vivofit 3 batteri udskift

Udskiftningen af Vivofit 3 batteri adskiller sig lidt fra Vivofit 4, fordi Vivofit 3 kun bruger en enkelt batteri. Derudover er batteri til Vivofit 3 også en anden type batteri end de batterier der skal bruges til Vivofit 4. Vivofit 3 bruger nemlig et CR1632 batteri. Det eneste værktøj du har brug for, for at skifte batteriet i Garmin Vivofit 3 er en lille stjerneskruetrækker.

 1. I første step af udskiftningen af Vivofit 3 batteriet, skal du fjerne enheden fra remmen. For at kunne komme ind til Vivofit 3 batteri, bliver du nødt til at skubbe enheden ud af remmen. Det er super nemt, at få enheden ud af remmen og kræver altså intet værktøj. 

 2. I dette step skal du have fat i din lille stjerneskruetrækker. Du skal nemlig bruge skruetrækkeren til at fjerne de fire skruer der sidder på enhedens bagside. Når du har skruet skruerne af, kan du fjerne bagbeklædning/dækslet og Garmin Vivofit 3 batteri. 

  Vivofit 3 batteri
 3. Nu skal du blot placere dit nye Vivofit 3 batteri, der hvor det gamle sad. Du skal vende den negative side mod indersiden af frontdækslet - du kan også se hvilken vej batteriet skal vende på den tegning der er illustreret, der hvor batteriet skal sidde. 

 4. Nu kan du sætte bagbeklædningen og de fire skuer tilbage på plads. Husk at tilspænd de fire skruer jævnt og stramt. 

 5. Nu har du skiftet batteriet i dit Garmin Vivofit 3, nu skal du blot have enheden tilbage i remmen. Det gøres lige som da du tog den ud, du skal blot sørge for, at enheden vender rigtigt. På selve enheden ser du en pil og denne pil skal være ud for den pil du også ser på remmens inderside.


Udskiftning af Garmin Vivofit Jr og Vivofit Jr2 batteri

Både Garmin Vivofit Jr og Vivofit Jr2 bruger også kun ét batteri, ligesom Vivofit 3. Selve udskiftningen af batteriet til Vivofit Jr og Vivofit Jr2 er derfor nogenlunde ens med guiden lige herover. Hvis du gerne vil se udskiftningen af Vivofit Jr2 batteri visuelt på en video, finder du en video lige her. 

Uanset om du leder efter et Vivofit 4 batteri, Vivofit 3 batteri, et batteri til Vivofit Jr eller Vivofit Jr 2 batteri, så finder du det lige her hos Evermart! Det skal hverken være besværligt eller dyrt, at udskifte batteriet på dit Garmin Vivofit ur! Derfor er vores batterier billige og med guiden lige herover, er du helt sikkert klar til, at udskifte batteriet på din Garmin Vivofit aktivitetstracker.