Garmin Vivofit

heyhalloGarmin Vívofit

Garmin Vivofit er Garmin's serie af aktivitetstrackere. Der er efterhånden en håndfuld forskellige slags af Garmin Vivofit, hver med deres fordele. Garmin Vivofit JR er Garmin's forsøg på at lave aktivitetstrackere til børn - det er derfor de hedder Vivofit "JR", da "JR" står for junior. Selvom disse aktivitetstrackere er til børn, er der stadig en lang række af funktioner, som går igen på "voksen"-modellerne. Det indebærer blandt andet accelerometer, som beregner afstand for indendørstræning. Garmin Vivofit JR har selvfølgelig også skridttæller, så man kan se, hvor mange skridt man har taget. Uret er også vandafvisende, så det kan nemt bæres i regnvejr.

Et almindelig Garmin Vivofit som for eksempel Garmin Vivofit 4 kan lidt mere end et Garmin Vivofit JR. Det kan blandt andet måle distancer, hvis du eksempelvis cykler, og Garmin Vivofit 4 kan også måle din kalorieforbrænding.

Her på siden har vi samlet et overblik over alt det smarte og praktiske tilbehør til Garmin Vivofit som du kan få fingerende i. Før du kan gå i gang med at finde dit nye Vivofit tilbehør, er det vigtigt at du ved netop. Hvilken version af Garmin Vivofit du har siddende på håndledet til dagligt. Der kan nemlig være stor forskel på både urremme og batterier til de forskellige Vivofit ure, og du skal naturligvis have det helt rette i første hug! 

Har du gemt din gamle kasse, eller din kvittering fra dengang du købte uret, kan du hurtigt finde ud af netop hvilket ur du har. Ved du at det er et Vivofit 1 eller 2, skal du heller ikke bekymre dig så meget, for de to versioner bruger nemlig alt det samme tilbehør, så der kan du frit vælge lige hvad du mangler. Der er dog forskel på mange af de andre modeller, og hvis du ikke ved hvilken version du har, kan det skabe problemer. Heldigvis kan du nemt finde ud af det, ved at slå serienummeret bagpå uret op på nettet.

Når du ved hvilket ur du har, er du klar til at finde netop et udstyr til Vivofit som du mangler! Vi anbefaler at du klikker ind på lige den model du har øverst på den her side. Du finder en række ikonerne med alle de forskellige Garmin Vivofit ure, og klikker du ind på netop dit ur, er du sikker på at du kun ser flotte remme og batterier som du kan bruge.

Uanset hvilket Garmin Vivofit ur du har, så finder du sikkert en fed urrem i silikone, eller et nyt batteri til netop din model hos evermart.dk. Vi bestræber os på altid at have et bredt udvalg af produkter til alle Garmin Vivofit ure, så du kan få lige det du mangler.