Garmin Vivofit 3

  • Garmin Vivofit 3 Remme

    Garmin Vivofit 3 Remme

  • Garmin Vivofit 3 Batterier

    Garmin Vivofit 3 Batterier

VivofitGarmin Vivofit 3 - din personlige træningsmakker

Garmin Vivofit 3 er en lille og enkel aktivitetstracker der sørger for at holde styr på hvor mange skridt og hvor meget du bevæger dig på en dag. Derudover er der naturligvis også et lille ur i armbåndet, og det skal blot tilsluttes til den smarte Garmin Connect App for at du kan holde styr på al din data.

Uret kommer med små beskeder og reminders der sørger for at du er mere aktiv i din hverdag, og så kan du nemt holde styr på hvor meget og hvor langt du har gået hver dag. Uret kan også hjælpe dig med at se hvor aktiv du er i forskellige sportsgrene såsom cykling, gåture, løb og endda svømning. Uret sørger selv for at indsamle din data, og så kan du selv se hvor meget du har bevæget dig.

Her på siden har vi samlet alt det tilbehør til Garmin Vivofit 3 som du kan få! Tilbehøret består egentlig ”bare” af flotte urremme og et nyt batteri, for du har ikke brug for særlig meget udstyr til Vivofit 3. Uret passer for det meste sig selv, du skal blot finde en flot rem som du gerne vil have siddende på håndleddet hver dag, samt huske at skifte batteriet når det skal gøres.

I modsætning til de fleste andre smartwatches og aktivitetstrackere så bruger Garmin Vivofit 3 batteri - faktisk gør hele Vivofit serien det. Det betyder at du får et ur med en utrolig lang batterilevetid, og du skal aldrig bekymre dig om opladninger eller om dit ur nu har strøm nok til at holde dage lang. Vivofit 3 har faktisk  en batterilevetid på helt op til et år, så det er ikke noget du skal tage stilling til særlig ofte! Vi har naturligvis et nyt batteri til Garmin Vivofit 3 her på siden, hvis dit ur er gået død, eller er ved at gå tør for strøm.