Garmin Vivofit 3 & Vivofit JR / JR2

8 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

8 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

VivofitGarmin Vivofit 3/JR/JR2 - din personlige træningsmakker

Garmin Vivofit 3, Vivofit JR og JR 2 ligner hinanden utrolig meget, den egentlige forskel på de to aktivitetrtrackere er målgruppen. Garmin Vivofit 3 er lavet til den voksne der gerne vil have et simpelt aktivitetsur der hverken kræver opladning eller andet. Du kan se hvor meget du har bevæget dig direkte på uret samt få overblik over din aktivitet i Garmins egen app. Vivofit 3 er pakket ind i et kompakt og simpelt design, og du kan vælge at sætte uret fast i en urrem eller i clip. Det samme gælder for Garmin Vivofit JR og JR 2 der blot er lavet til børn. Med dette ur følger der også en app, den er blot forældrestyrret.

Både Vivofit 3 og Vivofit JR-modellerne har en batterilevetid på helt op til 1 år. Dette betyder at du altid skal bekymre dig om at oplade dit ur eller udskifte batteriet med jævne mellemrum. Vi anbefaler dog at du altid har et ekstra batteri liggende hjemme i skuffen så du er klar til at udskifte det når dit ur løber tør for strøm. Er dit ur allerede dødt, skal du dog ikke vente længe på at modtage dit nye batteri fra Evermart.dk - vi har nemlig altid dag-til-dag levering så længe du bestiller inden for vores åbningstid!

Garmin Vivofit 3

Garmin Vivofit 3 er designet til at blive båret døgnet rundt, så det altid overvåger din krop, og slitagen på enheden kan derfor nemt blive stor. At Garmin Vivofit 3 er vandresistent, er endnu en grund til, at urremmen nemt kan blive slidt. Bruger du meget tid i svømmehallen kan din rem helt miste farven eller silikonen kan få en træls overflade. Heldigvis er det utroligt nemt at montere en ny Garmin Vivofit 3 rem - det tager under et minut!

ClipHer på siden finder du et bredt udvalg af lækre silikone urremme til Garmin Vivofit 3 der nok skal pynte dit ur! Vores Vivofit 3 remme fås i et hav af forskellige fede farver og designs, og du finder helt sikkert en rem der passer til lige dig. Uanset om du blot vil have en rem i en klassisk sort farve, en flot lyseblå eller en Vivofit 3 urrem i et smart mønster så finder du den rem du mangler i kataloget ovenfor

Alle vores urremme til Garmin Vivofit 3 er lavet i materiale silikone da dette er yderst slidsikkert og altid sidder godt på håndledet. Er du ikke lige til en urrem der altid skal sidde på håndledet kan du også vælge vores smarte clip til Garmin Vivofit 3 der sørger for at du kan have din tracker siddende i en bæltestrop eller et andet sted hvor den ikke er i vejen.

Tag et kig her på siden og find lige det du mangler til din Garmin aktivitetstracker! Leder du ikke kun efter en urrem, men også et batteri, så har vi selvfølgelig også det i kataloget ovenfor!

Garmin Vivofit JR / JR2

Garmin Vivofit JR, og efterfølgeren Vivofit JR 2 er begge lavet til den yngre befolkning. JR modellerne har over 1 års batterilevetid og er lavet til det aktive barn. Vivofit JR urene er svømmevenlige, og opfordre unge til at bevæge sig mere! Garmin Vivofit JR har indbygget aktivitetstracker og søvnovervågning samt en smart forældre styret app. Via appen kan børnene åbne op for endnu mere aktivitetsbaseret leg og forældre har mulighed for at overvåge samt indføre belønninger.

Garmin Vivofit JR og JR 2 er lavet i et smart kompakt design som kan sættes i en klassisk urrem til håndleddet eller som kan opbevares i en lille siliconeclip der kan sidde i bukselommen.

Når du vælger en rem til Garmin Vivofit JR, vil vi altid anbefale at gå efter materiale silikone. Med en Silikone urrem til Garmin Vivofit JR 2 får du en rem der kan holde til det hele. Silicone er et utrolig slidstærkt materiale der kan holde til næsten alt, og det er der for den perfelt Garmin Vivofit JR urrem!

Garmin Vivofit urremHer på siden ser du et stort udvalg af smarte remme til Garmin Vivofit JR 2 i silikone. Vores remme fås i over 25 fede farve og flotte designs der falder i en hver smag! En Garmin Vivofit JR rem er utrolig let at skifte og du kan derfor have mange forskellige urremme liggende så du kan matche din rem til dit tøj eller anledningen.

Vi vil klart anbefale at alle har en hvid eller sort Garmin Vivofit JR 2 urrem liggende, og så supplerer med andre i sjovere farve og smarte designs. Derved har du altid en rem liggende der passer til det hele, men også muligheden for at påsætte en fed orange rem eller en urrem med et flot blomstret mønster.

Uanset hvilken rem til Garmin Vivofit JR eller JR2 du vælger her fra siden er du sikret en lækker kvalitets urrem der passer perfekt til børnehåndledet. Lede3r du efter et nyt Gamin Vivofit JR / JR2 batteri har vi selvfølgelig også det. Slå dig løs i kataloget ovenfor og find lige det du mangler til dit Garmin Vivofit JR smartwatch!