Lydkabler

  • XLR-kabler

    XLR-kabler

  • Jack-kabler 6.3mm

    Jack-kabler 6.3mm

  • AUX-/minijack-kabler 3.5mm

    AUX-/minijack-kabler 3.5mm

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Bredt Udvalg af Lydkabler

Hvis du mangler et lydkabel (jack, XLR eller AUX), så finder du helt sikkert, hvad du søger her på Evermart.dk. Vi har jack-kabler, XLR-kabler og AUX-kabler i forskellige længder, og du finder hele udvalget i varekataloget i toppen af denne side. Vi har også diverse former for multikabler såsom jack-XLR, XLR-jack, 2xXLR-2xRCA samt flere forskellige adapterere, der kan konvertere én form for lydkabel til et andet. Alle vores lydkabler er i rigtig høj og professionel kvalitet, men prisen er selvfølgelig skruet helt i bund, så du kan få en masse gode kabler til billige penge.

Støj på linjen? Prøv et balanceret kabel!

Oplever du støj på linjen, når du optager eller afspiller lyd, så bruger du højst sandsynligt det forkerte kabel. Prøv da ét af vores XLR-kabler, som alle sammen er såkaldte “balancerede kabler”. Når et kabel er balanceret, så betyder det, at kablet reducerer støj - også over lange afstande. Generelt er der en tendens til, at jo længere et lydkabel er, desto mere støjende signal får du. Skal du derfor trække lyd over lange afstande, så skal du uden tvivl have fat i et balanceret XLR-kabel, og hvis du har problemer med din lydkvalitet, så kan et balanceret XLR-kabel meget vel være løsningen.

Mikrofon-kabler, guitar-kabler og smartphone-kabler

Hvad enten du mangler et professionelt kabel til mikrofonen i hjemmestudiet, et langt og holdbart kabel til guitaren eller et billigt kabel til telefonen, så finder du det hele her på Evermart.dk. Vores udvalg af lydkabler er kæmpe stort, og priserne er lave, så du kan få gode kabler til billige penge. Du finder alle vores lydkabler i varekataloget i toppen af denne side. Du kan altså scrolle op herfra og finde dit nye lydkabel, så du lynhurtigt kan komme i gang med at optage og afspille igen.

XLR-kabler

“XLR” står for “External Line Return”, og det er den professionelle lydmands yndlingskabel, da det leverer et perfekt og støjfrit lydsignal - selv over lange afstande. Alle vores XLR-kabler er balancerede, hvilket betyder, at de leverer et yderst støjfrit lydsignal. Har du en mikrofon i professionel kvalitet, så skal du uden tvivl bruge et XLR-kabel. Et XLR-kabel kaldes også for et mikrofon-kabel.

Jack-kabler

Jack-kablet er også kendt som “guitar-kablet”, da det er dette slags kabel, man sætter i sin elektriske guitar for at vække den til live. Jack-kabler fås i flere forskellige længder, og hvis du skal bruge dit jack-kabel til dit instrument, så er det en rigtig god idé med et kabel på mindst 3 meter.

AUX-/minijack-kabler

AUX-kablet må ikke forveksles med et jack-kabel. Kablerne er identiske, når du ser dem på billeder, men der er en stor forskel i størrelsen.

Jack-kablet er 6.3mm, mens AUX-kablet er 3.5mm. Det er derfor, at AUX-kablet også kendes under betegnelsen “minijack”, da det i princippet bare er en miniature-model af jack-kablet.

Lynhurtig levering

Hvis du bestiller dit nye kabel i dag, så sender vi lynhurtigt, så du kan modtage din pakke allerede i morgen. Du kan også altid vælge gratis fragt, når du handler her på Evermart.dk.