Fitbit Tilbehør

Fitbit dk logoTilbehør og udstyr til alle Fitbit ure

Fitbit er et af de mest populære mærker på marked når det kommer til wearables. Med deres kæmpe udvalg af aktivitetstrackere og smartwatches er Fitbit med til for at hjælpe dig med at overvåge din aktivitet i dagligdagen - og bevæger du sig ikke nok, så giver Fitbit dig et lille skub i den rigtige retning.

Fitbit er et amerikansk mærke der kom til verden i 2007. De to grundlæggere specialiserede sig i wearbles og sundheds relaterede gadgets der kan hjælpe dig med at få en sundere og mere aktiv hverdag. Deres mål er at opfordre og inspirere folk til at leve en mere aktiv og sundere livsstil.

Hvad bruger du et Fitbit til?

Fitbit er designet til at være din følgesvend i løbet af hele dagen, og så registrerer den når du er aktiv, men også hvornår du sidder stille. Den mest kendte feature på et Fitbit er helt klart skridttælleren, men de fleste ure kan langt mere end blot dette! Har du et Fitbit med en HR monitor vil du også kunnen se din hjerterytme. Dette er utrolig smart når du dyrker spor, men det kan også hjælpe dig med helt almindelige dagligdagsproblemer. Med dit Fitbit kan du holde øje med din sundhed, og du vil faktisk kunne opspore symptomer på helbredsproblemer blot ved at tage et kig på alt den data dit smartwatch indsamler. 

De fleste nyere Fitbits kan også overvåge din søvn. Det betyder at du hver morgen kan vågne op til en rapport om hvordan din søvn har været. Her kan du se hvor lang tid det tager dig at falde i søvn hvordan din søvncyklus er, samt hvor mange gange, du vågner om natten. De mere avancerede Fitbit ure kan også hjælpe dig med din mentale sundhed. Fitbit Sense kan fx måle hvor stresset du er, og kommer med en advarsel år du når op i det røde felt, så du ved at du skal tage en pause fra det du er i gang med.

Med et Fitbit smartwatch kan du også få meget mere ud af dit ur. Har du et Versa, et Ionic, et Sense eller et af de andre smartwatch modeller, kan du få beskeder og notifikationer fra din telefon direkte fra dit ur. Så behøver du ikke have fat i din telefon hver gang den brummer, du kan blot se notifikationen på dit ur. Så kan du selv bestemme om det er værd at hente telefonen for. Fitbit kan naturligvis bruges med både Android, Windows og IOS. Du skal bare sørge for at downloade deres smarte APP og så er du klar til at bruge dit Fitbit hver dag.

Fitbit urDe forskellige former for Fitbit

Selvom et Fitbit måske ”bare” er en aktivitetstracker så finder der utrolig mange forskellige slags, og hvert ur specialisere sig på et område. Det kan være både design eller funktioner der afgøre hvilket Fitbit der er det rigtige til netop dig. Fitbit har alt fra helt basic skridttællere til smartwatches. Og du skal naturligvis vælge det ur der passer bedst til dig. Vil du ikke have det helt store, og har du bare brug for at overvåge hvor aktiv du er i løbet af en dag, kan du sagtens vælge en almindelig aktivitetstracker. Her får du utrolig mange funktioner pakket ind i et tyndt armbånd og med en bod batterilevetid, så du ikke skal oplade dit ur hver eneste dag. En aktivitetstracker kan naturligvis tælle hvor mange skridt du går, men det viser også tiden, og har du et HR-ur får du endnu mere oveni. Med et HR ur kan du se præcis hvor mange kalorier du forbrænder på en dag, samt se hvor godt eller skidt du sover og meget andet.

Vælger du et Fitbit Smartwatch får du naturligvis alt dette og mere oveni hatten. Det er dog ikke alle der gerne vil have et stort ur på håndledet, og har du ikke brug for de ekstra funktioner kan de forvirre mere end de gavner. Når du skal vælge dit nye Fitbit, skal du tænke på hvad du gerne vil have at dit ur gør. Du kan få rigtig stor gavn af et smartwatch hvis du gerne vil have et ur der fungerer på mange måder som en smartphone., men leder du bare efter en skridttæller der kan hjælpe dig i hverdagen så skal du have fat i en mere klassisk aktivitetstracker

Hvilke Fitbit ure kan du få?

Fitbit har en lang række ikoniske ure, og du finder sikkert netop den model der passer bedst til dig. Leder du efter en hel simpel aktivitetstracker kan du med fordel vælge et Fitbit Charge ur. Charge urene er diskrete og opfylder de fleste krav. Her får du godt nok ikke en skærm med farve, men du får et ur med alle standartfunktionerne, samt GPS og muligheden for at kontrollere din musik direkte fra uret. Du kan naturligvis også svømme med uret på, så det egner sig også til dig der er aktiv i vandet.

En anden meget low-profile aktivitetstracker fra Fitbit er deres Inspire ure. Inspire serien har en HR tracker, GPS og en batterilevetid på op til 5 dage. Her får du naturligvis også en skridttæller og andre former for overvågning af din aktivitet. Fitbit Inspire skal dog altid være tæt på din telefon for at bruge GPS, så hvis du altid alligevel har din mobil med dig i lommen, er dette en billig med rigtig god løsning for dig der bare gerne vil have et overblik over hvor meget du egentlig bevæger dig på en dag.

Fitbit Flex er til dig der gerne vil have et helt simpelt armbånd du kan have på dagen lang. Flex er det mindste Fitbit, og her får du ikke en skærm, og du kan derfor heller ikke bruge det som ur. Trackeren er en tynd ring du kan have om armen, og så sender den signal direkte til din telefon. Fra din smartphone kan du så aflæse hvor mange skridt du har gået og hvor meget du bevæger dig på en dag. Flex er også vandtæt hvis du vil have din tracker med dig i poolen.

Kan du nu alligevel godt lide at der er en skærm på dit Fitbit, kan du med fordel vælge et Fitbit Alta. Fitbit Alta serien er en række tynde og diskrete ure, som giver dig beskeder om din bevægelse i løbet af dagen. Alta er ikke det Fitbit med mest funktioner, men hvis du ikke har brug for en GPS og du ikke vil have et stort smartwatch siddende på armen så er dette en fin løsning til dig. 

Fitbit Versa er et af de mest populære ure på marked fra Fitbit, og det giver god mening når man kigger på uret. Dette store firkantet smartwatch er til dig der ikke kun kan nøjes med en tracker. Her får du utrolig mange funktioner ud over alle de basic ting du får på alle andre Fitbits. Versa serien har en utrolig god batterilevetid og du får mulighed for at få notifikationer på dit ur. Du kan endda også betale direkte med dit ur når du er på farten.  

Fitbit Ionic er til dig der gerne vil have et seriøst smartwatch der kan hjælpe dig godt på vej med din træning. Her får du mulighed for at tracke alle former for aktivitet, alt fra vægtløftning til svømning helt ned til 50 meter dybde. Uret giver utrolig gode statistikker og data som du kan aflæse og forbedre dig selv. Fitbit Ionic er et high-end smartwatch, men det har også en smart GPS samt en masse andre funktioner der søger for at du får utrolig meget ud af dit smartwatch.

Vil du have et ur der kan det hele og mere til, skal du vælge et Fitbit Sense. Sense måler ikke kun din daglige aktivitet og din fysiske sundhed, men også din mentale sundhed. Sense kan fortælle dig når du er for stresset, og du skal tage en pause. Fitbit Sense kan naturligvis også bruges som ethvert andet smartwatch, du får bare endnu mere med i pakken. Hold styr på din aktivitet, din søvn, din sundhed og din stress på samme tid, med et Sense ur.

Fitbit Ace serien er en række ure lavet til børn. Ha får barnet naturligvis mulighed for at se hvor meget de bevæger dig i løbet af en da, og der er en god indbygget forældre kontrol så du kan sætte mål og give præmier til dig barn hvis de er aktive nok i løbet af en dag. Ace fås i forskellige modeller og farver der passer til de fleste børnehåndled. Alle Fitbit Ure

Hvorfor vælge et Fitbit?

Er du på jagt efter en aktivitetstracker er Fitbit det oplagte valg. Her får du nok et af de bredeste udvalg, men også en rigtig god pris. Fitbit mener selv at de adskiller sig fra mange andre mærker og producenter af aktivitetstrackere og smartwatches fordi de fokuserer på at booste din motivation. Et Fitbit kommer med små reminders i løbet af dagen når du skal op og bevæge dig, og du får også en lille animation på dit ur når du når dit mål. Derudover er Fitbit også kendt for deres gode batterilevetid, hvor mange andre trackerer kun kan holde strøm i få dage ad gangen, kan du få en hel uges batteri på dit, og en opladningstid på kun 2 timer. 

Der findes naturligvis også mange andre mærker der laver aktivitetstrackere og smartwatches, men vil du ikke diske utrolig mange penge ud for et Apple Watch, eller er du ikke faldet for et Garmin ur, er Fitbit måske lige det du skal have fat i.

Hvad kan du få til dit Fitbit

Du tænker måske ikke at du kan få særlig meget smartwatch tilbehør, men der tager du helt fejl! Dit Fitbit er naturligvis good-to-go så snart du tager det ud af kassen og oplader det, men med Fitbit udstyr kn du få endnu mere ud af dit fede watch. Find smartwatch tilbehør der hjælper dig med at passe på dit ur, og få det til at se ud som du gerne vil have at det skal.

fitbit remEn ny Fitbit rem

Det fedeste smartwatch tilbehør du kan få til dit Fitbit ur, er helt klart en ny urrem. En Fitbit urrem er utrolig nem at udskifte, så på bare få minutter kan dit smartwatch få et helt nyt look. En urrem til Fitbit kan erstatte din gamle eller ødelagte Fitbit rem, men du kan også rit skifte mellem flere forskellige remme så dit ur altid passer til anledningen.

Her på siden har vi samlet et hav af forskellige fede remme til Fitbit,  - og du kan få dem i alle regnbuens farver! Elsker du bare lilla eller leder du efter en neutral urrem til Fitbit, så finder du det hos os! Vælg den farve du allerbedst kan lide, så er du sikker på at dit Fitbit altid ser brandgodt ud.

Når du er på jagt efter din nye Fitbit rem, skal du også tænke over hvilket materiale du ønsker at din urrem skal være i. Materialerne ser slevfølgelig forskellige ud, men nogle materialer egner sig måske også mere til nogle lejligheder. Er du meget aktiv og har du altid dit Fitbit på når du løber en tur eller svømmer, så anbefaler vi en silikone urrem til Fitbit. En urrem i silikone kan holde til det meste, og det lækre og bløde materiale sørger for at dit Fitbit ur altid sidder behageligt på håndledet. Silikone kan dog hurtigt komme til at se mere sporty og afslappet ud, heldigvis kan du nemt udskifte din smartwatch rem.

Læder du efter en mere stilren urrem der passer til alt fra hverdagen til bryllup. Så kan du overveje en af vores lækre remme til smartwatch i læder eller metal. Vores læder urremme til Fitbit fås i neutrale farver, og giver dit Fitbit et helt nyt udseende! Du kan også vælge en klassisk rem til Fitbit i rustfrit stål.

En Fitbit oplader

Her på siden finder du naturligvis også en ny oplader til dit Fitbit. Har du mistet eller ødelagt din gamle oplader til Fitbit skal du hurtigst muligt have fat i en ny. Heldigvis har vi altid dag-til-dag levering her på evermart.dk, så du kan modtage din nye Fitbit oplader allerede i morgen!

Løber dit Fitbit ur død for strøm, kan det ikke bruges til noget, så det er vigtigt at du altid har en oplader ved hånden så du kan lade det igen når det får brug for det. Du kan med fordel også få fingerende i en ekstra oplader som du kan have i bilen, i tasken, på kontoret, i sommerhuset eller et helt femte sted, så er du sikker på at du altid har en oplader ved din destination, så du fortsat kan få mest muligt ud af dit smartwatch. 

Skærmbeskyttelse og beskyttelsesglas til Fitbit

Har du et lækkert Fitbit, skal du naturligvis også huske at passe godt på det! Ligesom du kan få beskyttelsesglas og beskyttelse til din smartphone, kan du også få det til dit smartwatch! Et beskyttelsesglas til Fitbit beskytter mod grimme skrammer og ridser som dit ur ellers havde fået.

Skærmbeskyttelse ligger som et næsten helt lag usynligt glas eller film ovenpå skærmen, og så forstyrre det naturligvis ikke brugen af dit ur. Fitbit beskyttelsesglas eller beskyttelsesfilm er utrolig nemt at påsætte, og så er dit ur beskyttet mod alverdens skrammer. 

Dit Fitbit smartwatch sidder meget udsat på håndledet, og det får derfor nemt skader. Hænderne er helt klart det de fleste af os bruger mest i hverdagen, og du kan nemt komme til at støde ind i noget eller på andet måde skramme dit ur. Du skal naturligvis ikke bruge en hel dag på at bekymre dig om skrammer på dit ur, og du kan derfor nemt montere et Fitbit beskyttelsesglas på bare få minutter, og så er du sikker på at dit ur nok skal komme helskinnet gennem dagen.