Fitbit Ace

Ace2Fitbit Ace - Aktivitetstracker til børn

Med Fitbit Ace kan børnene blive en del af smartwatch-netværket uden at skulle bære rundt på et stort og dyrt ur. Fitbit Ace er nemlig en serie af smalle aktivitetsure, der til forveksling ligner Fitbit Alta, men der er alligevel en afgørende forskel. Fitbit Ace-serien henvender sig nemlig til børn over 6 år, der gerne vil holde øje med deres fysiske aktivitet eller konkurrere mod venner og familie om, hvem der kan gå flest daglige skridt. Aktivitetstrackerne er vandtætte, så børnene kan have dem med i bad, i svømmehallen eller i havet - og for den sags skyld i regnvejr. Fitbit har lagt vægt på, at Fitbit Ace skal være en praktisk løsning til børn og unge, der har lyst til at være aktive, og derfor skal urene kunne holde til lidt af hvert. 

Fitbit Ace-trackerne har Bluetooth 4.0, så de kan parres med andre bluetooth enheder. Gennem Fitbit-appen kan familien oprette en familie-konto og børnekontoer, hvor forældrene har kontrol over barnets kontakter og kan følge med i de fysiske præstationer. Ace-modellerne kan kobles til både Android-, iOS- og Windowsenheder, så hele familien kan connecte, selvom I bruger forskellige mobiler, tablets og computere. 

Her på siden kan du klikke dig videre til Fitbit Ace 1 eller Fitbit Ace 2 og finde alt det tilbehør, der passer til dine børns aktivitetstrackere.