Fitbit Ace 1

  • Fitbit Ace 1 Remme

    Fitbit Ace 1 Remme

  • Fitbit Ace 1 Oplader

    Fitbit Ace 1 Oplader

  • Fitbit Ace 1 Opbevaring

    Fitbit Ace 1 Opbevaring

Fitbit Ace 1Fitbit Ace 1 - Første generation af aktivitetstrackere til børn

Fitbit Ace 1 er det første smartwatch til børn, Fitbit har lanceret. Det ligner Fitbit Alta så meget, at man nemt kan komme til at forveksle de to ure med hinanden, og de to bruger også de samme remme. Fitbit Ace 1 er en aktivitetsmåler til børn over 8 år, der er blevet bidt af at dyrke motion i hverdagen. Ace 1 indeholder alle de basale og nødvendige funktioner som skridttæller, søvnmåler og registrering af samlet tid med fysisk aktivitet. 

Børnene kan sætte egne mål og udfordringer eller konkurrere mod venner og familie om, hvem der klarer sig bedst og dyrker mest motion - og vinde præmier for god indsats og milepæle. I Fitbit-appen kan hele familien følge med i udviklingen, og forældrene kan se en separat oversigt over børnenes aktiviteter og kontakter. Forældre har også mulighed for at kontrollere og godkende børnenes kontakter. 

Fitbit Ace er udstyret med Bluetooth 4.0, så den kan forbindes til andre ure og til mobiler, tablets og computere. Smartwatchet er kompatibelt med både Android- og iOS-systemer. Uret er desuden vandtæt, så det kan medbringes i badet, svømmehallen og regnvejret. Her på siden finder du et bredt udvalg af tilbehør til Fitbit Ace 1, og du kan filtrere efter remme eller oplader, hvis du leder efter noget specifikt.