Batteri til Samsung Galaxy SmartTag

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (1)
 2. checkmark
  Samsung Galaxy SmartTag (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Batteri til Samsung Galaxy SmartTag

Samsung Galaxy SmartTag er det perfekte hjælpemiddel til at finde de vigtige ting i dit liv! Samsung Galaxy SmartTag kan via bluetooth knyttes til et par nøgler, en taske og endda et kæledyr - der er altså kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge din Samsung Galaxy SmartTag til. Du fastgør blot din Galaxy SmartTag på lige det, du gerne vil have styr på såvel ting som levende væsener - det kan være børnenes ryg eller kattens halsbånd. Ved hjælp af appen “SmartThings Find” på din Galaxy-enhed har du mange muligheder for, at finde de ting, som du har mistet. 

Hvis du ved at du har mistet dine nøgler i nærheden kan du blot trykke på opkalds knappen på din mobil og derefter følge lyden som din SmartTag vil udsende. Har du ingen idé om hvor dine nøgler (eller anden genstand) er, men højst sandsynligt uden for den angivne rækkevidde? Så er det heller ikke et problem for Samsung Galaxy SmartTag. Offline kan du nemlig via Galaxy Find Network (hvis du har en Galaxy mobil) finde og spore din genstand.

Hvis du har den trådløse Samsung Galaxy SmartTag skal du kigge med her på siden! Lige her finder du nemlig batterier til Galaxy SmartTag. Batteriet der følger med til nøglefinderen holder omkring 300 dage og altså lige under et år - hvis du vil være sikker på, at uheldet ikke er ude når din SmartTag mangler batteri er det en god idé at skifte batteriet jævnligt samt at have et ekstra batteri liggende, så du er klar til at skifte lige med det samme.

Samsung Galaxy SmartTag bruger et CR2032 batteri og hvis du scroller op herfra er det lige nøjagtigt dette batteri du finder. Hos Evermart holder vi priserne i bund og det gælder selvfølgelig også på vores Galaxy SmartTag batterier. Ha’ altid et ekstra batteri liggende, så du hurtigt og nemt selv kan skifte batteriet i Galaxy SmartTag, så det ikke er den morgen du mangler dine nøgler at batteriet er gået død for strøm.