Lydkort

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (2)
 2. checkmark
  Bærbar PC Acer (1)
 3. checkmark
  Bærbar PC Asus (1)
 4. checkmark
  Bærbar PC Dell (1)
 5. checkmark
  Bærbar PC HP (1)
 6. checkmark
  Bærbar PC Lenovo (1)
 7. checkmark
  Bærbar PC MSI  (1)
 8. checkmark
  Bærbar PC Packard Bell (1)
 9. checkmark
  Bærbar PC Samsung (1)
 10. checkmark
  Bærbar PC Siemens (1)
 11. checkmark
  Bærbar PC Sony (1)
 12. checkmark
  Bærbar PC Toshiba (1)
 13. checkmark
  Bærbar PC Universal (1)
 14. checkmark
  Mikrofon (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

TwitchlydkortBedre lyd og optagelser med lydkort 

I de fleste computere sidder der et lydkort, som sørger for at du kan høre musik og lignede på din computer. Udover at lydkortet sørger for at du kan høre lyde, er det også lydkortets opgave at optage lyd fra eksempelvis en mikrofon. Derfor bruges lydkortet eksempelvis hvis du skal indspille musik, indspille sange, streame og lignede. 

Selvom de fleste computere har et indbygget lydkort, er der flere fordele ved at benytte et eksternt lydkort! For det første behøver du ikke til at skille din computer ad, for at tilføje et eksternt lydkort. Eksterne lydkort er nemlig plug and play og derfor lige til at gå til.

Udover at lydkortet kan give en bedre lyd til din computer, kan de lydkort du finder her på siden også tilføje effekter til dine lyde. Det kan eksempelvis være at du live streamer og gerne vil tilføje nogen fede effekter eller forvrænge din stemme. Hvis du indspiller musik kan du også tilføje elektroniske lyde til musikken og dermed udvikle din musik. Vores Lydtwitch er beregnet til live optagelse, men kan også bruges til forskudte optagelser. Ved forskudte optagelser kan du justere efterklangen, lydstyrke og mikrofon styrke - dette gør lydkortet helt perfekt til f.eks optagelse af podcast eller YouTube videoer. 

Hvis du livestreamer, laver musik, indspiller podcast eller optager YouTube videoer, kan vi kun anbefale at du benytter dig af et eksternt lydkort! Du vil opleve en meget bedre lyd og mulighed for, at tilføje effekter, så du får lige præcis de optagelser du ønsker. Det kan gøre at netop din podcat, din stream eller dine youtube videoer skiller sig ud blandt mægden og du oplever stor succes!

Du finder vores udvalg af lydkort lige ovenover her.