Smartwatch & Ure

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

SmartwatchStort udvalg af Smartwatches & Ure 

Vi elsker ure! Her på siden finder du derfor et bredt udvalg af smartwatches og traditionelle armbåndsure til både børn og voksne. Vi har armbåndsure i mange farver og materialer til både herre og kvinder, og en masse tilbehør.

Et ur er mere end blot et ur. Det er en accessory, som afspejler ens personlighed. Det er derfor vigtigt at vælge netop det ur, som man bedst kan lide. Skal det være et smartwatch til den aktive type, eller et klassisk ur med en rem i læder eller rustfrit stål? Her på siden kan du finde lige netop dét ur, som du bedst kan lide, hvad end du mest er til et traditionelt og stilrent herreur eller et super funktionelt smartwatch. 

Et smartwatch er ligeledes heller ikke blot et ur, med en indbygget GPS og skridttæller. Du har i dag muligheden for at holde dig komplet opdateret med et smartwatch, takket være det voksende udvalg af brugbare funktioner. På dit smartwatch kan du modtage beskeder, tjekke kalenderen, styre musik, monitorere dit aktivitetsniveau og meget andet. Mulighederne er uendelige! 

Vil du gerne have mere ud af dit ur, har du brug for tilbehør - og dét har vi. Her siden kan du finde alt fra urremme til urbokse. Vi har gjort det nemt for dig, og sorteret vores udvalg, så du hurtigt kan finde det tilbehør, som passer til dit ur eller smartwatch.

Seje smartwatches til børn 

Det er ikke kun kvinder og mænd, som har glæde af et smartwatch. Flere producenter har lavet fede smartwatches designet specifikt til børn. Det har mange af de samme funktioner, som urene til voksne. Et ur har selvfølgelig den fordel, at dit barn kan se, hvad klokken er. Men der er også mange andre fordele. Med en indbygget skridttæller kan uret motivere dit barn til at være mere aktiv i hverdagen. GPS’en kan bruges til at hjælpe barnet med at finde hjem.

Har dit barn ikke en telefon? Intet problem! Mange smartwatches behøver ikke være tilkoblet en telefon, og kan bruge samtlige features helt uden. Selv den smarte SOS-funktion til nødstilfælde. 

Personliggør dit ur med fed urrem 

Det findes mange muligheder for at gøre sit fede ur eller smartwatch helt sit eget. Vil du gerne have et unikt ur, som bedre matcher din personlighed, tøjstil eller dagens lejlighed, så kan du på Evermart.dk vælge mellem hundredvis af forskellige ur-remme til både smartwatches, samt analoge og digitale ure. 

Vores justerbare remme kommer i et hav af forskellige farver og designs, fremstillet af silikone, læder, nylon og rustfrit stål. Alt sammen i god kvalitet og til en god pris. Du skal blot vælge, hvilken rem til dit ur eller smartwatch, som passer bedst til dig.

Nogle remme passer til sport mens andre egner sig bedre hverdag, eller til fest. Alle remmene er lette at montere, og kræver typisk ikke noget værktøj. Hvis de gør, har vi selvfølgelig også det nødvendige værktøj.

Pas på dit smartwatch og forlæng levetiden!

Beskyt dit ur med det rigtige udstyr. Vil man gerne passe på sit ur, er det en god idé at beskytte det. Når man går med sit ur dag ud og dag ind, bliver det udsat for meget potentielt slid. Opstår der ridser på skærmen af dit smartwatch, kan det påvirke touch-funktionen. Det er dyrt at reparere skærmen på et smartwatch, hvis det går i stykker. Du kan med fordel kigge på vores udvalg af skærmbeskyttelse til smartwatches. 

Mange mennesker vælger at sætte et cover og skærmbeskyttelse på deres smartphone. Hvorfor ikke gøre det samme på et smartwatch? På Evermart.dk kan du finde den skærmbeskyttelse, som passer til netop dit smartwatch. Vi har inddelt vores udstyr og tilbehør således at du hurtigt og nemt finder de dele, som kan bruges med dit smartwatch. 

Når du lægger uret fra dig, vælger mange at lægge uret på skrivebordet, køkkenbordet eller i skuffen. Vil du gerne passe ekstra godt på dit ur, kan du vælge at lægge det i en urkasse. På den måde beskytter du uret mod støv og slag. 

Tilpas din nye urrem med det rigtige værktøj

Størstedelen af vores urremme kræver ikke værktøj for at montere dem. Men der er nogen som gør. Vi har sørget for at samle det nødvendige værktøj, så du hurtigt, nemt og billigt kan skifte remmen på dit ur helt selv. 

Hvis du gerne vil justere længden på din smarte nye urrem, kan vi også hjælpe. Har du en læderrem, skal du bruge en hultang. Har du en urrem i rustfrit stål, skal du bruge specielt værktøj til at skifte leddene. Lige meget hvad, kan du finde det du mangler på Evermart.dk.