Rengøring & Indeklima

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

ALT TIL RENGØRING OG INDEKLIMA

Et godt indeklima er alfa omega for, at undgå irriterede øjne, hovedpine, allergi og i værre tilfælde mere alvorlige sygdomme. Indeklimaet har en stor påvirkning på din sundhed og et sundt og behageligt indeklima betyder meget for dit daglige velbefindende. Faktorer som fugt, støv og temperatur er med til at påvirke den luft du lever i. Her på siden har vi samlet produkter der kan hjælpe til dit indeklima! Her på siden finder du blandt andet tilbehør til støvsuger, robotgulvvasker, ventilatorer / blæsere, luftfugtere og indeklima målere / vejrstationer. 

Gør rengøringen mere effektiv!
Uanset om du foretrækker at gøre rent ved håndkraft eller med hjælp fra robotteknologi, har du brug for gode klude, børster, filtre og svampe. Det er simpelt udstyr, men der er alligevel stor forskel på kvalitet og rengøringsevne, så det kan faktisk godt betale sig at kigge lidt ekstra efter, inden du køber nyt rengøringsgrej - du kan nemlig spare både kræfter og penge, hvis du vælger den rigtige kombination til de opgaver, du skal have udført. 

Robotstøvsuger og -gulvvasker
Robotterne har vundet indpas i de danske hjem, og flere familier har overladt rengøringen til teknologien. Robotstøvsuger og robotgulvvasker klarer det kedelige og slidsomme arbejde, mens du er på job, og så sparer du ikke bare energi, men også tid. Men robotterne har ikke overtaget endnu - og mange sværger stadig til håndkraften og den klassiske rengøring, fordi de der ved lige præcis, hvad de får. Bor man i en lillebitte bylejlighed, er effekten og gevinsten ved en robot måske også begrænset. Så selvom robotterne er tilgængelige som aldrig før, er de altså ikke løsningen på den travle hverdags udfordringer for alle. 

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af klude, støvsugerposer, børster og andet rengøringstilbehør til både støvsuger og gulvvasker, og det hele leveres lynhurtigt, så du ikke skal udsætte rengøringen i dagevis. Mangler du et nyt filter til din Dyson støvsuger, en reservedel til din robotgulvvasker eller nye støvsugerposer til din klassiske støvsuger, så klik dig videre i kategorierne længere oppe på siden, til du finder det, du leder efter. 

Den helt rigtige temperatur med ventilatorer & blæsere
Der ikke noget værre at for varme rum, som ikke er til at holde ud at sidde i. Det kan være rum hvor det ikke altid er muligt at have vinduerne åbne eller hvor det ikke er nok at åbne vinduet,  som på kontorer, soveværelser og lignende. Til en varm sommer er en blæser eller ventilator helt uundværlig - herover finder du en underkategori med blæsere og ventilatorer herunder både bord og gulv ventilatorer, store og små - alt efter dine behov.

Hold øje med luftfugtigheden i hjemmet & skab et godt indeklima
Med en indeklima måler kan du hurtigt og nemt få et overblik over, hvordan luftfugtigheden er hjemme hos dig. Viser indeklimamåleren at luftfugtigheden er for lav skal du øge luftfugtigheden, som blandet kan gøres med en luftfugter! En luftfugter eller luftbefugter sender fugt ud i lokalet og giver dig super behagelige omgivelser. Udover at en luftfugter sørger for den rette luftfugtighed, er de også super flotte og dekorative at have stående - desuden har mange af vores luftfugtere også LED-lys, som giver et fedt design til rummet. Vi har et hav af forskellige luftfugtere og du finder dem alle ved at klikke lige her eller ved at scrolle op herfra og klikke dig ind på luftfugter kategorien.

Opsummeret finder du altså alt til hjemmet hvad der angår rengøring og indeklima i kataloget lige herover. Hvis du blot er nysgerrig på hvilke produkter vi har kan du scrolle op herfra og klikke dig rundt i kataloget - hvis du allerede nu ved hvad du leder efter kan du klikke dig ind på den specifikke kategori lige herover. Uanset om det er tilbehør til din støvsuger, gulvvasker, en ny ventilator, luftfugter eller indeklima målere, så finder du her hos Evermart!