Luftrenser Tilbehør

Luftrenser

Hvor effektive er luftrensere?

Hvis du har en luftrenser med et HEPA-filter i dit hjem, så vil den kunne rense 99.97% af luften, såfremt HEPA-filtret er helt nyt. Det vil altså sige, at en luftrenser med et nyt HEPA-filter er enormt effektivt til at rense luften i din bolig.

Hvad gavner en luftrenser?

For det førster renser din luftrenser luften i din bolig, så hvis du har allergi eller astma, vil du ikke opleve lige så store gener fra luften. Derudover giver luftrenseren også en bedre lugt i hjemmet, og så hjælper luftcirkulationen også præventivt på dannelsen af skimmelsvamp. Der er altså mange gode grunde til at anskaffe sig en luftrenser!

Er luftrensere farlige?

Der findes flere forskellige former for luftrensere, men hvis du køber en mekanisk luftrenser, som ikke genererer ozon, så burde den være 100% sikker at anvende. Den bruger selvfølgelig noget mere strøm end de ozon-genererende luftrensere, men til gengæld skaber den ingen former for skadelige gas-arter i dit hjem.

Hvilken luftrenser skal jeg vælge?

Der findes et hav af forskellige luftrensere på markedet, så det kan være svært at bestemme sig for, hvilken der er den rigtige. Det vigtigste at have in mente er, at du køber en luftrenser, som er kraftig nok til at kunne rense luften i hele lokalet, og dernæst skal du gøre op med dig selv, om du skal have en mekanisk luftrenser eller en ozon-genererende luftrenser.

Hvordan virker en luftrenser?

En luftrenser trækker luft ind fra rummet, og så renser den det, hvorefter det påny udskilles i rummet. Der findes flere forskellige typer af luftrensere, som virker på forskellige måder, men en mekanisk luftrenser består simpelthen af en ventilator, som presser luften igennem et filter. Ganske simpelt og ufarligt.

Hvor skal en luftrenser stå?

Din luftrenser skal kun stå i et rum, som den er kraftig nok til at rense - ellers kan du slet ikke mærke nogen forskel. Der er ikke nogle specifikke regler for, hvor i rummet luftrenseren skal stå for at den virker bedste. Husk dog på, at en luftrenser ikke er 100% lydløs, og derfor kan den være til gene, hvis den for eksempel skal stå i soveværelset.

Larmer luftrensere?

Det korte svar er, at det kommer an på, hvilken luftrenser du køber. Der findes som sagt mange forskellige luftrensere i mange forskellige prisklasser - og ofte støjer en stor og billig luftrenser væsentligt mere end en lille og dyr luftrenser. De bedste luftrenser ligger på cirka 50 dB, hvilket er mindre end lydstyrken på en normal samtale.

Hvor ofte skal jeg skifte filtret i min luftrenser?

Mange af de mere avancerede luftrensere har en filter-indikator, som fortæller dig, hvornår du bør udskifte filtret, men hvis din luftrenser ikke har en sådan indikator, så er tommelfingerreglen 12 måneder for en gennemsnitlig husstand. Anbefalingerne fra de respektive producenter varierer dog en smule, så det skader bestemt ikke at udskifte filtret allerede inden de 12 måneder er gået.

Hvordan skifter jeg filtret i min luftrenser?

Alle luftrensere er fremstillet med nem filter-udskiftning for øje, så faktisk kræver det ofte bare ét tryk på én knap - og så er du inde ved filtret, som du nemt bare kan pille ud og udskifte med det nye filter.

Kan jeg vaske mit luftrenser filter i stedet for at skifte det ud?

Man kan fristes til at tro, at man bare kan slippe afsted med at rense sit filter, men det er videnskabeligt bevist, at et filter, som bruges anden gang ikke virker tilnærmelsesvist lige så godt som et helt nyt filter. Derfor bør du altså ikke vaske dit filter, men i stedet købe et nyt.

Billigt tilbehør til luftrensere på Evermart.dk

Vi har masser af billigt tilbehør til alle former for luftrensere her på Evermart.dk, så hvad enten du har en Dyson, Philips eller Xiaomi luftrenser, så finder du tilbehørsdele og reservedele lige her hos os. Vi har for eksempel masser af super billige HEPA- og carbon-filtre til alle luftrensere, og du finder dem alle sammen her på denne side eller ved at klikke dig videre i kategorierne allerøverst på siden.

Vi har Filtre til Dyson luftrensere, Filtre til Xiaomi luftrensere og Filtre til Philips luftrensere.

Fri fragt og dag-til-dag-levering

Hvis du bestiller noget tilbehør til din luftrenser her på Evermart.dk i dag og vælger vores ultra-hurtige dag-til-dag-levering, så pakker og sender vi din ordre lige med det samme, så den allerede er fremme hos dig i morgen. Mange af vores kunder modtager deres ordrer på langt under 24 timer, og det kan du også med vores dag-til-dag-levering. Vi leverer dag-til-dag 365 dage om året, så det er fuldstændig underordnet, om det er hverdag, weekend, ferie eller helligdag.

Vi tilbyder ligeledes fri fragt på alle ordrer. Dette er fuldstændig uanset ordreværdi; du skal bare vælge en gratis fragtløsning ved kassen - resten klarer vi.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder Danmarks bedste og billigste leveringsservice!