Filter til Luftrenser

Billige Filtre til Luftrenser

Mangler du et billigt filter til din luftrenser? Så er du kommet til det helt rette sted, for her på denne sider finder du hele vores store udvalg af gode og billige filtre til alle slags luftrensere. Vi har både HEPA-, carbon-, anti-bakterielle- og anti-formaldehyd-filtre til Dyson, Xiaomi og Philips luftrense - og du finder hele det brede udvalg i produktkataloget lige her på denne side. Hvis du er på udkig efter et billigt og funktionelt filter til din luftrenser, så kan du altså bare scrolle op herfra og tjekke vores gode priser og skarpe tilbud på luftrenser filtre ud.

Filtre til alle Dyson, Philips og Xiaomi luftrensere

Har du en Dyson Pure Cool, Dyson Pure Hot + Cool, Xiaomi Mi Air Purifier, Philips 1000, Philips 3000 eller Philips 800, så finder du helt sikkert dit nye filter her på Evermart.dk. Vi har selvfølgelig også gode filtre til andre luftrenser-modeller, men de ovennævnte er blot et udpluk af de mest populære modeller.

De respektive brands bruger forskellige filtre, så det er vigtigt, at du vælger det helt rette - for ellers vil det ikke passe. Her på Evermart.dk har vi gjort søgningen så nem for dig som overhovedet muligt, så du ikke kommer til at bestille det forkerte filter. Du vælger blot den kategori, som passer til din luftrenser, og herefter vil du blive præsenteret for filtre, der passer specifikt til dit brand. Her vælger du blot et filter, der passer til din luftrenser.

HEPA eller carbon?

Vi har som sagt flere forskellige slags filtre til din luftrenser, og det er fordi de forskellige brands bruger forskellige former for filtre. For eksempel bruger nogle luftrensere kun et HEPA-filter, mens andre kan bruge et HEPA-filter og et carbonfilter på samme tid. Dette er værd at være opmærksom på, når du køber dit filter, og hvis du er i tvivl, så kan du altid tjekke brugermanualen eller lave en internet-søgning.

Lige meget hvilket filter du kunne tænke dig at sætte i din luftrenser, så finder du det du søger lige her på Evermart.dk, og vores priser er altid super gode!

Priser der holder

Vores filtre kommer ikke fra producenten af luftrenseren, men de er fremstillet af en tredjepartsleverandør, som har stor erfaring i at fremstille gode og funktionelle filtre, som passer til alle de bedste luftrenser-brands. Vi forhandler altså ikke mærkevarer, og det er derfor vores priser altid er super gode.

Fordi vores filtre kommer fra gode leverandører, så kan du være helt sikker på, at de virker akkurat, som de skal. De fungerer lige så godt som langt dyrere filtre - prisen er bare væsentligt bedre. Faktisk kan det være en temmelig dyr affære altid at købe originale dele og filtre til sin luftrenser, men her på Evermart.dk får du filtre i en tilsvarende kvalitet - blot til bedre priser.

Hvor ofte skal filtret skiftes?

Der er heldigvis en indikator i de fleste luftrensere, som fortæller dig, hvornår det er på tide med en filter-udskiftning. Har du ikke en af disse luftrensere, som automatisk adviserer dig, når tiden er inde, så kan du gå ud fra tommelfingerreglen om, at filtret som minimum skal udskiftes én gang om året. Denne tommelfingerregel gør sig gældende for langt de fleste husstande, men det skader selvfølgelig ikke at skifte filtret endnu oftere.

Kan jeg vaske mit luftrenser filter?

Ja, det kan du godt - men det vil resultere i et væsentligt ringere indeklima, end hvis du blot køber et nyt filter og sætter i. Det er videnskabeligt bevist, at et “renset” filter slet ikke performer lige så godt som et nyt - og derfor anbefaler vi altid, at du køber et nyt filter i stedet for at prøve at rense det gamle. Her på Evermart.dk finder du luftrenser filtre til tilforladelige priser, så du ikke behøver grave alt for dybt i lommerne, når tiden er inde til at få udskiftet det gamle filter.

Vi har:

Filtre til Dyson Luftrensere

Filtre til Philips Luftrensere

Filtre til Xiaomi Luftrensere

Bestil i dag - modtag i morgen

Hvis du bestiller et filter til din luftrenser her på Evermart.dk allerede i dag, så pakker og sender vi den lige med det samme, så den er fremme hos dig allerede i morgen. Det eneste du skal gøre er blot at vælge vores super hurtige dag-til-dag-levering ved kassen - resten klarer vi.

Vi leverer dag-til-dag 365 dage om året, så lige meget om det er hverdag eller weekend, så kan du få leveret dit filter til din luftrenser allerede dagen efter, du har bestilt den. Mange af vores kunder får deres ordrer på langt under 24 timer, og det er blandt andet derfor, vi har en 5-stjernet Trustscore inde på Trustpilot.

Hvis du har købt et filter til din luftrenser her på Evermart.dk, så må du meget gerne fortælle os om din købsoplevelse ovre på Trustpilot. Vi læser og værdsætter hver en anmeldelse.