Walkie Talkie

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Lyserød (1)
 3. checkmark
  Pink (1)
 4. checkmark
  Blå (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Walkie Talkies til Børn & Barnlige Sjæle

Der findes utallige sjove børnelege, og børn har en fantastisk evne til at opfinde nye måder at lege på. Alligevel er der dog en masse børnelege, som altid går igen - også på tværs af generationer - og en af disse er selvfølgelig walkie talkies.

Børn elsker walkie talkies. De har set på fjernsynet, hvordan politibetjente og hemmelige agenter kommunikerer via kodesignaler gennem deres walkie talkies, og de elsker at efterligne disse TV-karakterer ved at gemme sig ude i haven eller under sengen og kalde fra en walkie talkie:“Agent kalder basen, agent kalder basen! Skifter!”

Det er utroligt, at walkie talkien stadig er et fantastisk legetøj, som nutidens børn elsker at lege med. Faktisk blev walkie talkien opfundet helt tilbage i anden verdenskrig, hvor det var et fantastisk krigsværktøj. I dag bliver walkie talkien stadig brugt af soldater, politibetjente o.l., men det er også et fantastisk legetøj, som børn elsker at bruge. Walkie talkien er kommet for at blive.

Børne walkie talkies opfordrer til timevis af leg

Hvis dine børn har nogle gode og sjove walkie talkies, så vil de kunne lege sammen i timevis. Der er nemlig ingen grænser for, hvor meget sjov og spas man kan lave med noget så småt som et sæt walkie talkies, og børn er eksperter i at opfinde nye lege og muligheder med de redskaber, som de har til rådighed.

Det fantastiske ved walkie walkies er, at man skal være to. Det er super nederen at at snakke i walkie talkie med sig selv, og derfor er barnet nødt til at finde en legekammerat - jævnaldrende eller voksen - for at kunne lege med sin walkie talkie. Med et sæt walkie talkies lærer du altså dit barn at lege sammen med andre, og det er en rigtig sund måde at lege på, fordi det stimulerer barnet helt anderledes end en stillesiddende alene-leg.

De voksne synes også det er sjovt

Det er ikke alle forældre, der vil indrømme det, men faktisk er det også ret sjovt for de voksne at lege med walkie talkies sammen med børnene. Den klassiske gemmeleg kan for eksempel hurtigt blive taget til et helt nyt niveau - og det er bare sjovere at gå rundt og kalde i en walkie talkie end at sidde og lave det samme puslespil 100 gange i streg.

Børne walkie talkies har også mange funktioner

Vi har selvfølgelig flere forskellige walkie talkies til børn. Her på siden finder du både super simple walkie talkies, som selv de mindste børn kan finde ud af at betjene. Er dine børn en smule ældre, så finder du også walkie talkies med masser af seje funktioner. For eksempel har vi børne walkie talkies med lommelygte, så I kan lege med walkie talkie i mørket, eller når solen er gået ned. Det bliver kun sjovere og mere spændende at lege hemmelig agent, hvis det er lidt mørkt.

Stor rækkevidde

Vores udvalg af walkie talkies indeholder flere forskellige typer af produkter. Vi har for eksempel billige børne walkie talkies, som er perfekt til timevis af børneleg hjemme i haven eller i skoven. Vi har også nogle ret avancerede walkie talkies, som har en rækkevidde på op til 5 kilometer. Med sådan en walkie talkie kan du få kontakt til basen, selvom du befinder dig i den helt anden ende af byen.

Et helt andet anvendelsesområde for walkie talkien er, hvis du befinder dig et sted, hvor der er dårlig dækning. Det kan for eksempel være, at du er på safari eller på en form for outdoor-tur, hvor du befinder dig et sted, hvor telefondækning er en by i Rusland. I så fald kan du holde kontakt med din makker via en god walkie talkie. Vi har walkie talkies i professionel kvalitet, og der har kilometervis af rækkevidde - perfekt til overlevelsesture langt ude i den vilde natur.

Sådan laver du den perfekte agent-leg

Alle drenge og piger synes det er sjovt at lege hemmelig agent, og hvis du har lyst til at give dem de allerbedste forudsætninger for at lege agenter, så er der nogle ting, du kan gøre. For det første skal dit barn selvfølgelig have en sej walkie talkie, så han/hun kan komme i kontakt med basen. Dernæst kan du købe et par fede agent solbriller, som dit barn kan bruge til at leve sig helt ind i identiteten som hemmelig agent. Hvis du har en legetøjs-pistol liggende, så er dette selvfølgelig også et must for enhver hemmelig agent, der er på en farlig mission.

Vælg den rigtige kanal - og undgå at blive aflyttet

Når du skal snakke i walkie talkie med en anden, så skal I være på den samme kanal for at kunne høre hinanden. Vores walkie talkier har mange forskellige kanaler, så når I vælger den samme kanal, så kan I være sikre på, at der ikke er nogen uvedkommende, der lytter med på linjen.

Skulle det dog vise sig, at der pludselig er fremmede, der benytter sig af samme frekvens som her, så kan I lynhurtigt skifte over på en anden kanal, så I fortsat kan kommunikere i fuld fortrolighed.

Walkie talkies kan bruges både indendørs og udendørs

Vores walkie talkies kommer fra anerkendte leverandører, og de er fremstillet til at kunne bruges overalt - både indenfor og udenfor. Faktisk er vores walkie talkies til børn vandafvisende, så hvis barnet skulle komme til at tabe sin walkie i en vandpyt, så går den ikke i stykker. Barnet samler bare sin walkie talkie op, tørrer den af og leger videre.

Walkie talkie til bil, cykel traktor, lastbil og båd

Vores walkie talkies kan bruges overalt, så uanset om du bevæger dig til fods, på cykel, med båd eller køretøj, så finder du et walkie talkie-sæt, der passer perfekt til dit behov her på Evermart.dk. Vores udvalg er velassorteret og billigt, så du kan nemt komme i kontakt med dine venner - også selvom de sidder førerhuset i et helt andet køretøj.

Vandtætte walkie talkies til vandsport

Vi har vandtætte walkie talkies, som er perfekte til dig, der elsker livet på vandet. Det kan være, at du sejler på en båd, eller også elsker du at ro kajak. Lige meget hvad, så finder du en fremragende walkie talkie her på Evermart.dk, som du kan bruge til at dyrke livet på vandet.

Walkie talkies med USB-opladning

Det kan være møgirriterende at skulle skifte batterier i sin walkie talkie, hver gang den er løbet tør for strøm, men heldigvis finder du her på siden masser af walkie talkies, som kan oplades via USB, så du slipper for at skulle købe nye batterier hele tiden. Vi har selvfølgelig også billige USB-kabler og Micro USB-opladere, som du kan købe sammen med dine walkie talkies, så du altid kan sætte dem i opladeren, når du er færdig med at bruge dem. Vi har også masser af billige batterier til walkie talkies.

Walkie talkie som babyalarm

Alle nybagte forældre har en babyalarm, og det kan virkelig være en dyr fornøjelse at skulle erhverve sig sådan en. Men har du nogensinde overvejet, at en babyalarm praktisk talt bare er en walkie talkie med envejs-kommunikation? Der er slet ikke noget hokus pokus over en babyalarm, og i princippet kan du bare bruge enhver walkie talkie som en babyalarm - og derved spare masser af penge, for en babyalarm er virkelig dyr. Flere walkie talkies har faktisk en decideret baby-alarm-indstilling, så der kun kan kommunikeres den ene vej.

Værd at overveje inden du køber

Inden du skal købe et sæt walkie talkies, så er der nogle vigtige overvejelser, du skal gøre dig. Skal du for eksempel bruge walkie talkies om natten eller et mørkt sted, så er det vigtigt, at walkien har et oplyst display, så du kan se skærmen i mørket. I den henseende kan det også være rart at have en walkie talkie med en indbygget lommelygte. Begge dele finder du her hos os.

Har du ligeledes krav til, hvor stor rækkevidden skal være, så skal du også huske at tjekke, hvor lang afstand walkie talkien kan operere på. Der er stor forskel på, hvor langt en walkie talkie kan række, og det kommer i høj grad an på omgivelserne. I et åbent landskab kan en walkie talkie nå meget langt, men inde i byen kan den ikke nå lige så langt.

Husk også at læse om batterilevetiden. Det nytter ingenting at købe en walkie talkie, som kun kan bruges en halv time, hvis du regner med at være på agent-mission en hel eftermiddag.

Gode walkie talkies til billige priser

Alle vores walkies kommer fra dygtige og anerkendte leverandører, og derfor kan du være helt sikker på at få en god walkie talkie, når du køber den her på Evermart.dk. Vi har valgt at presse prisen helt i bund, så du får allermest værdi for dine penge, når du køber din børne walkie talkie her på Evermart.dk.

Du kan bare scrolle op herfra og kigge i produktkataloget, som indeholder gode walkie talkie tilbud til dig. Hvad end du mangler en blå eller lyserød walkie talkie, så finder du den her hos os. Vi har selvfølgelig også “normale” walkie walkies i sort eller hvid, hvis du er mere interesseret i dette.

Mangler du batterier af den ene eller andet art, så finder du et stort og billigt udvalg lige her: Batterier til Walkie Talkie

Mangler du et billigt USB-kabel til opladning af din walkie talkie, så kig her: USB-kabler til Walkie Talkie.

Mangler du en helt normal USB strømadapter til stikkontakten, så finder du denne lige her: USB Oplader-Klods til Walkie Talkie.

Bestil i dag - modtag i morgen

Hvis du bestiller din nye børne walkie talkie eller professionelle walkie talkie allerede i dag, så pakker og sender vi den med det samme, så den er fremme hos dig allerede i morgen. Står du og mangler en walkie talkie, så kan du altså bestille et sæt her på Evermart.dk i dag og pakke det ud allerede i morgen.

Vi har Danmarks hurtigste levering, og faktisk modtager mange af vores kunder deres ordrer på under 24 timer. Det kræver bare, at du vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering i check-out’en.

Fri fragt på alle ordrer

Du kan også altid få fri fragt på din ordre, når du handler walkie talkies her på Evermart.dk. Der er ingen minimumsgrænse for ordreværdi; du skal bare være klar til at vente lidt længere på at modtage din pakke.

Tjek vores Trustpilot 

Vi har en 5-stjernet Trustscore på baggrund af tusindvis af anmeldelser fra vores glade kunder. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi holder vores løfter eller leverer god service, så hop over på vores Trustpilot-side og læs, hvad vores kunder siger om os.

Hvis du har købt en walkie talkie til dig selv eller dine børn, så må du også meget gerne fortælle om din købsoplevelse på Trustpilot. Vi læser alle anmeldelser.