Solbriller

 • Herre Solbriller

  Herre Solbriller

 • Dame Solbriller

  Dame Solbriller

 • Solbriller til Børn

  Solbriller til Børn

 • Hurtigbriller

  Hurtigbriller

 • Sportsbriller

  Sportsbriller

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort (64)
 2. checkmark
  Hvid (23)
 3. checkmark
  Blå (21)
 4. checkmark
  Rød (16)
 5. checkmark
  Grøn (14)
 6. checkmark
  Grå (13)
 7. checkmark
  Brun (11)
 8. checkmark
  Pink (8)
 9. checkmark
  Gennemsigtig (7)
 10. checkmark
  Leopard (6)
 11. checkmark
  Orange (5)
 12. checkmark
  Lilla (4)
 13. checkmark
  Lyserød (4)
 14. checkmark
  Gul (4)
 15. checkmark
  Sort / Hvid (4)
 16. checkmark
  Rød/Sort (3)
 17. checkmark
  Guld (3)
 18. checkmark
  Sølv (3)
 19. checkmark
  Mørkegrøn (2)
 20. checkmark
  Turkis (1)
 21. checkmark
  Lysegrøn (1)
 22. checkmark
  Lyseblå (1)
 23. checkmark
  Mørkeblå (1)
 24. checkmark
  Sand (1)
 25. checkmark
  Champagne (1)
 26. checkmark
  Regnbue (1)
 27. checkmark
  Multifarvet (1)
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (57)
 2. checkmark
  Cykel (30)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Smarte & Billige Solbriller til både Kvinder & Mænd

Det er svært at komme igennem foråret og sommeren uden et par gode solbriller! Solbriller er nødvendige på strandturen, på køreturen, på ferien, når du læser en bog i solen - med andre ord er solbriller praktiske i alle henseender når solen står på. En solbrille er ikke kun til beskyttelse mod solen, men også som en accessory. En solbrille skal derfor både falde i din personlige smag og passe til din ansigtsform. Når ikke solbrillerne sidder for øjnene bliver de ofte ført op i håret og sidder der og pynter og fungerer her som den perfekte accessory. Uanset om du er på jagt efter et par solbriller der skal bringe et ekstra pift til dit outfit eller have en praktisk funktion finder du dit næste par solbriller lige her på siden. Scroller du op herfra kan du se hele udvalget af de solbriller vi har. Klik dig endelig rundt i kataloget og se om der ikke skulle være et par solbriller, som falder i din smag - det er vi næsten sikre på, at der er. 

Smarte & Klassiske Solbriller til både Kvinder og Mænd
På Evermart.dk sælger vi solbriller til alle køn, aldre og livsstile. De solbriller du finder her på siden kommer i mange forskellige designs, for at ramme så bredt som muligt! Vi har altså både dame solbriller og herre solbriller og klassiske unisex modeller som kan bruges af alle. 

Som nævnt finder du her på siden solbriller i mange forskellige designs og farver - du finder blandt andet runde solbriller, pilot-modeller og oversize solbriller. Derudover kommer solbrillerne også med forskellige glastyper. Der er klassiske sorte / mørke glas, blå glas, røde glas og smarte grønne glas. Hvilken type solbriller du går efter afhænger helt af din personlige smag og hvornår og til hvad solbrillerne skal bruges til.

Billige solbriller
Hos Evermart finder du overraskende priser - på den gode måde! Vi har nemlig holdt priserne helt i bund på samtlige af vores solbriller i kataloget, for at du kan få fede briller til din sommer uden det behøver at koste dig en formue. De billige solbriller gør også, at du kan anskaffe dig flere end bare et enkelt par, så du har nogen til enhver lejlighed. Det kan være du bruger et bestemt par når du er på stranden og et andet par når du slentrer ned gennem gågaden. Leder du efter et godt solbrille tilbud er det altså lige her du skal slå til. 

På trods af at priserne på solbrillerne her på siden er helt i bund, betyder det ikke noget for kvaliteten. Vores indkøber har nemlig sørget for gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder derfor at du får billige kvalitets solbriller, som både pynter og beskytter.

Solbriller er ikke kun til sommeren
Vi har et bredt udvalg af solbriller til enhver smag. En solbrille er ligesom en almindelige brille, så det skal være nogen man har lyst til at have på hver dag. Solbriller er ikke kun til om sommeren - selvom om vinteren kan solen nemlig have skarpe stråler. Kører du f.eks i bil er solbriller et musthave! Det er ikke altid at solskærmen i bilen er nok eller at den har den rette vinkel for at skærme for solen - her kommer solbriller dig til undsætning. Skal du f.eks på bilferie er solbriller i bilen et kæmpe musthave. Mange synes også det er særdeles praktisk, at have et par solbriller liggende i bilens handskerum, så de altid kan findes frem hvis solen pludselig skulle stå på.