GoPro Tilbehør & Mounts

Tilbehør til alle GoPro ModellerGoPro Hero 8

Der findes utrolig mange forskellige GoPro modeller og der kommer hele tiden nye til familien. Her hos Evermart er vi dog fuldt opdateret og har tilbehør til en lang række populære GoPro kamera modeller. Hvis du vil have et overblik over hvilke GoPro kameraer vi har tilbehør til, finder du altså vores GoPro tilbehør efter model her. Vi vil dog alligevel nedenfor fortælle lidt om, nogle af de mest populære GoPro modeller og måske endda give inspiration til hvilket GoPro kamera du skal anskaffe dig. Når du har anskaffet dig dit GoPro kamera, er du nemlig helt klar til at finde GoPro udstyr og det finder du jo selvfølgelig her på Evermart.dk

En meget populær GoPro kamera model er GoPro Hero 5 og hvis du er den heldige ejer af GoPro Hero 5 så har vi heldigvis også massere af tilbehør til dig! Vi har alt fra mounts til huse til hukommelseskort, og du finder garanteret hvad du leder efter. GoPro 5 kameraet er vandtæt, og har et lækkert stilrent design. Du får tilmed en touch LCD-skærm, som er super nem at manøvrere rundt i interfacet. Kamera kvaliteten er selvfølgelig også opgraderet fra de sidste versioner af GoPro, så du sikrer dig de bedste optagelser. Du kan også snakke til dit GoPro Hero 5, og for eksempel bede det om at stoppe en optagelse, så du slipper for besværet med at nå knappen, hvis den nu sidder på enden af en stang. Der er altså massere af fede funktioner ved GoPro Hero 5, og et så fedt actionkamera fortjener selvfølgelig også dets tilbehør. Vi har som nævnt en masse GoPro Udstyr og derfor har vi selvfølgelig også tilbehør til GoPro Hero 5.

GoPro Hero 8 minder udseendemæssigt meget forgængeren GoPro Hero 7. GoPro 7 og GoPro Hero 8 er begge et firkantet actionkamera med en vidvinkellinse, der opfanger alt! Der er tre versioner af GoPro Hero 8: GoPro Hero 8 Black, GoPro Hero 8 Silver og GoPro Hero 8 White, som alle har forskellige funktioner og i forskellige prisklasser. GoPro Hero  8 er både kompakt og kraftfuld og kan optage 4K videoer og det sikrer dig et 4 gange højere detaljeniveae end Full HD 1080p opløsning. Med et GoPro Hero 8 får du altså et actionkamera med super mange funktioner og et kamera der optager video i meget høj kvalitet. Hvis du har et GoPro kamera, og måske endda et GoPro Hero 8 kamera, så er landet på den helt rigtige side! Her hos Evermart har vi nemlig et stort udvalg af GoPro Hero 8 tilbehør, som kan gøre din oplevelser med GoPro endnu sjovere og nemmere! Med det rigtige GoPro Udstyr har du nemlig mange flere muligheder, som kan give dig perfekte optagelser med de GoPro kamera. Af udstyr til GoPro Hero 8 kan også nævnes skærmbeskyttelse, huse & filtre samt tasker til GoPro Kamera. 

GoPro Max

Selvom GoPro 8 optager imponerende 4K videoer, har GoPro overgået sig selv med GoPro Max. GoPro Max optager nemlig i 5.6K opløsning og desuden erbilledstabiliseringen også blevet endnu i forhold til de tidligere modeller og også de to seneste modeller inden GoPro Max: GoPro Hero 7 Black og GoPro Hero Black 8. Billedkvaliteten i GoPro Max er heller ikke til at tage fejl af, actionkameraet tager nemlig billeder i en virkelig høj opløsning: 16.6 megapixels. En virkelig fed detalje, som du ikke ser i nogen af de tidligere GoPro modeller, er at GoPro Max kan optage 360 graders videoer. Det giver dig mange nye muligheder og endnu mere livagtige optagelser, fordi videoen viser et langt større udsnit af det, du oplever. 

Selvom dit GoPro kamera måske ikke er nævnt i teksten her, så fortvivl ej! Vi har nemlig GoPro udstyr til mange flere modeller herunder kan nævnes: GoPro Hero 2, GoPro Hero 3, GoPro Hero 4, GoPro Hero 6 og GoPro Fusion. Så hvis du leder efter noget nyt udstyr til dit GoPro kamera, er vi næsten sikrer på, at du finder det her hos os. Hvis du gerne vil læse mere om, hvilket tilbehør hvilket tilbehør vi har til de forskellige GoPro kameraer, så skal du bare læse med lige her nedenfor, hvor vi uddyber vores GoPro udstyr kategori. 

Stort Udvalg af GoPro Tilbehør

Hos Evermart.dk har vi samlet noget af det vigtigste tilbehør til dit actionkamera. 
I vores udvalg af tilbehør til GoPro finder du blandt andet huse & filtre til GoPro kameraer. Et Hus til dit GoPro kamera kan i mange tilfælde være nødvendigt, for at du kan montere mounts og lignede på dit GoPro kamera. Udover at kunne montere mounts på dit GoPro kamera, kan du også få almindelige beskyttelseshuse eller vindtætte GoPro huse, som beskytter kameraet og mikrofonen. I vores udvalg af tilbehør til GoPro kamera finder du også vandtætte huse. Med et vandtæt GoPro hus kan du dykke langt ned (alt afhængig af hvor mange meter det vandtætte hus er beregnet til), helt uden der sker dit GoPro kamera noget.

Nu mens vi er ved det med, at dykke under vand med sit GoPro kamera, kan du også veje, om du skal have fat i et Dive Filter Lens til GoPro 4/3+ eller Dive Filter Lens til GoPro 5 / 6 / 7  til dit GoPro kamera. Hvis du har prøvet, at optage film eller tage billeder under havets overflade, ved du helt sikkert også godt, at billederne kan blive grumsede og utydelige. Med et Dive Filter er det netop det du undgår! Dive filtre fås i flere forskellige farver og hvilket Divefilter du skal bruge til dit GoPro kamera afhænger af, hvilket vand du skal optage under. Skal du f.eks filme i en sø eller et algefyldt havvand, er det det lilla / magenta dive filter du skal have fat i og hvis du befinder dig i meget blåt og tropisk vand, skal du have fat i et gult dive filter til dit GroPro kamera. Du kan læse meget mere om hvilken farve du skal bruge til dit GoPro under produktet. 

Vand udstyr til GoPro

Det er altid en god idé, at passe godt på sine ting. Et GoPro kamera er ikke en billig investering, så hvis du går efter at dit GoPro actionkamera gerne skal holde i mange år, anbefaler vi altid at du passer super godt på det. Selvom et GoPro er bygget til, at kunne klare mange ting, er det stadig en god idé, at gøre sit fo

r at passe bedst muligt på det.  Der er flere måder du kan beskytte dit action kamera. Hvis du gerne vil beskytte skærmen, finder du hærdet beskyttelsesglas til dit GoPro kamera her hos Evermart. Med et hærdet beskyttelsesglas på skærmen på dit GoPro undgår du ridser, skrammer eller i værste tilfælde en flækket skærm. Hvis du tænker på, at du gerne vil beskytte selve kameralinsen, finder du også et cover til linsen på dit GoPro i vores store udvalg af GoPro tilbehør. Udover at du kan beskytte dit GoPro med forskellige huse, beskyttelsesglas og covers, kan du også vælge, at beskytte dit GoPro i en taske! Tasken er perfekt til når dit GoPro kamera ikke er i brug. Med en taske til både dit GoPro kamera og dit GoPro udstyr ved du altid hvor dit GoPro kamera er, det er nemt at transportere og det ligger godt beskyttet. Du finder tasker til GoPro lige her. 

For at passe bedst på dit actionkamera under brug, har vi tilbehør som fx Tethers, som er en lille sugekop, du kan fastgøre til dit surfbræt, hjelm, kajak, tøj og lignende. Med en Tethers til GoPro  sikrer du dig ikke at miste dit GoPro action kamera, hvis uheldet er ude. 

Om du ønsker at bruge dit actionkamera over eller under vandet, så har vi tilbehør, så du får de optimale muligheder! Se bl.a. vores, Floaty Backdoor, som er et flydeelement der fastgøres på bagsiden af ethvert GoPro action kamera. Skulle du være uheldig at tabe dit actionkamera på vandet, så er Floaty Backdoor let at få øje på og holder dit dyrebare GoPro kamera flydende. 
Hvis du skal bruge dit GoPro actionkamera under vandet, har vi tilbehøret Anti Fog Inserts, som du indsætter i hylsteret på dit GoPro kamera og derved holder fugt utydelige billeder & optagelser ude! Desuden er vores Anti Fog Inserts super billige, men helt uundværlige hvis du bruger dit GoPro under vand. 

Vi har nu nævnt en masse forskelligt GoPro tilbehør, men det er på ingen måde fyldestgørende. Vi har langt mere GoPro udstyr end vi har nævnt her, så fortvivl ej hvis du leder efter noget helt andet GoPro tilbehør end overstående. Hvis du gerne vil se hele vores store udvalg, så finder du vores Tilbehør til GoPro kategori her. 

Tilbehørspakker til GoProGoPro Udstyr

Hvis du leder efter billigt GoPro udstyr, kan det være en fordel for dig, at kigge på vores GoPro tilbehørspakker. På Evermart.dk har vi nemlig et kæmpe stort udvalg af GoPro udstyr inddelt i forskellige pakker. En af fordelene ved at købe GoPro tilbehør i pakker, er at du får super meget tilbehør samlet, så du ikke behøver at vælge alle tingene ud selv - og det bedste er det hele er, at du sparer penge ved at købe det hele samlet! Der er nemlig mængderabat på GoPro pakkerne, så du kan spare en del penge, ved at købe GoPro tilbehør samlet i pakker istedet for hver for sig. 

Hvor meget GoPro udstyr der er i hver tilbehørspakke er meget forskelligt, men du finder f.eks en GoPro tilbehør pakke med hele 81 dele. I udstyrspakken med 81 dele finder du blandt andet et elastik hovedstrop, så du kan sætte dit GoPro kamera ovenpå dit hoved og få fantastiske fede optagelse, direkte fra dit point of view. I pakken finder du også både en monopod og en tripod - og meget meget mere!

Vores tilbehørspakke til GoPro er også opdelt efter, hvad du bruger dit GoPro kamera til. Du finder f.eks Mountainbike / BMX pakke til GoPro og du finder en vandsports tilbehørspakke. Du finder selvfølgelig også nogle mere generelle udstyrspakker til GoPro, hvis du ikke bruger dit GoPro kamera til noget specifikt, men mere bare har det med, hver gang du oplever noget spændende eller noget der kunne være fedt, at få på film. 

Billige Mounts til GoProHead Strap mount til goPro

Et mount er en "holder" som du fastgøre dit GoPro actionkamera på. Et mount giver mulighed for at optage videoer og billeder, uden at du manuelt skal stå med dit GoPro i hånden. Der er derfor fremstillet mange forskellige typer af mounts, så der kan findes et mount, som er ideel til ethvert gøremål. En mount er fx ideelt til adskillige sportsgrene, heriblandt, skisport, cykling, hiking eller motorcross. 

Vores fulde sortiment af mounts og andet tilbehør er helt ideelt til GoPro. Vi har hos Evermart.dk lagt stor vægt på kvalitet og alle vores mounts til GoPro er derfor fremstillet i høj kvalitet og af stærkt materiale. Du kan derfor med god samvittighed sætte dit GoPro action kamera fast til ethvert mount.

Der er både mounts, som du kan påføre på kroppen, men også monterings mounts. Se fx vores, Chest Mount, som er en vest man iføre sig, hvor dit GoPro bliver placeret midt på brystet og derved giver actionkameraet et kæmpe overblik og følger dig hvor end du går. At have et GoPro siddende på brystet giver en virkelig fed vinkel til dine optagelser samtidig med, at det giver en stor bevægelsesfrihed. Et GoPro Chest Mount er super smart, til at fange “øjeblikket” ved en enhver oplevelse, sport og meget mere. 

En anden populær mount er det der kaldes et håndholdt mount / Handheld Monopod. På det håndholdte mount sidder dit GoPro Action kamera sikkert og  sikrer at dit GoPro kamera ikke tipper eller kommer til at pege i den forkerte retning. Det giver dig nogle langt mere stabile optagelser eller billeder. Den håndholdte mount kan også justeres i størrelsen, som gør at du kan opnå nogle unikke vinkler i dine optagelser. 

Hos Evermart finder du også en håndholdt teleskopstang til GoPro, som kan udvides fra 19 cm til 49 cm, som giver dig endnu mere fleksibilitet, fordi stangen ikke fylder meget når den er lukket sammen, men samtidig kan blive væsentlige længere, når du har brug for det. Den er super nem, at have med på farten, så du altid kan fange de fede øjeblikke!

Der er efterhånden ingen grænser, når det kommer til brugen af mounts. Hvad end du ønsker at bruge dit GoPro når du er på landet, i luften eller under vandets overflade, så er der fremstillet et mount til dig! 
Vi har mounts som, som kan påsættes direkte på buede flader (Curved Mounts), såsom et skateboard, kajak eller på et surfbræt. 
Kun fantasien sætter grænser når det kommer til brugen af de forskellige mounts. Du kan se vores fulde sortiment af GoPro Mounts lige her. 

Hos Evermart er vores GoPro udstyr billigt, og det gælder selvfølgelig også vores GoPro Mounts. På trods af prisen, er du sikker på at få GoPro Udstyr i god kvalitet, som er fuldt kompatibel med dit GoPro kamera. Hvis du gerne vil gøre et godt kup, kan du se vores GoPro Mounts tilbud i vores GoPro kamera tilbuds kategori. I tilbuds kategorien har du mulighed for, at finde GoPro udstyr til en super god pris, så du får det helt rigtige udstyr til dit GoPro kamera uden du behøver, at bruge en formue! 

GoPro tilbehør til alle oplevelser GoPro mount til hjelm

Der er ikke grænser for, hvad et GoPro kamera kan bruges til. Der findes så meget forskelligt tilbehør til GoPro, at det giver dig uanede muligheder. Når vi oplever noget, er det altid svært, at vise præcis hvordan det egentlig var. Med et GoPro bliver alt mere virkelighedsnært, samtidig med at det giver dig mulighed for, at filme under vand og i luften. Med GoPro tilbehør er der nemlig ikke det, du ikke kan. Til GoPro finder du blandt andet en helt masse forskellige mounts, som gør det muligt for dig, at bruge dit GoPro til uendeligt mange forskellige sportsgrene, oplevelse og aktiviteter.

Hos Evermart har vi GoPro tilbehør til mange forskellige aktiviteter! Det kan f eks nævnes skating, cykling og motocross. Til disse sportsgrene er det fedt, at have dit GoPro hængende på brystet, fordi det giver nogen fede optagelser, fra en genial vinkel! Når actionkameraet sidder til dig, bliver optagelserne også super livagtige og det kan give nogen fede cykel, skater og motocross videoer med en masse action i. 

Skal du bruge dit GoPro til vandsport eller andre aktiviteter der indebærer vand, så er der selvfølgelig også GoPro udstyr til det. Hos Evermart finder du både GoPro udstyr til Dykning, snorkling, vandski, wakeboard - ja, alt hvad der indebærer vand. Det er for det første vigtigt, at vælge et GoPro dykker hylster der kan klare, at komme så langt ned under vand som du skal. Af andet tilbehør kan f.eks nævnes en LED lampe, som kan lyse op under vand, techters så du ikke mister dit GoPro og meget mere. 

Tripper du hvert år efter at komme på skiferie og medbringe dit GoPro? Så har vi GoPro tilbehøret til Ski & Snowboard her hos Evermart! Hvis du skal stå på ski eller snowboard skal du helt klart have fat i mountet; Head Strap Mount, som du du kan bruge til at fastgøre dit actionkamera på toppen af din skihjelm og få det fulde overblik, når du suser ned af pisterne på ski. Når du kommer hjem fra ferien og gerne vil beskrive for familie og venner hvor fedt det var, at suse ned af pisterne, kan det være svært at sætte ord på, hvordan det helt præcist var. Med GoPro optagelser direkte fra dit hoved, bliver det langt nemmere at vise, hvor fedt det egentlig var! Med GoPro optagelser fra dit point of view får man en langt bedre fornemmelse af og indlevelse af oplevelsen. Med GoPro optagelser i øjenhøjde kan du også altid gense de fede klip og blive mindet om, hvor fed en tur det var. 

Hos Evermart har vi et altså GoPro tilbehør i alle afskygninger og du finder det hele lige herover! Vi håber, at du finder noget tilbehør til dit GoPro, som giver dig endnu federe optagelser uden det bliver besværligt!

Fortæl os om din oplevelse på Trustpilot

Fortæl os gerne om din købsoplevelse ovre på vores Trustpilot-side. Her læser vi alle anmeldelser, og vi elsker at høre, hvad vores kunder har at sige. Det har over 10.000 kunder allerede gjort, og det har resulteret i, at vi har en 5-stjernet Trustscore.