GoPro tilbehør til Motocross

1 til 12 af 70

 pr. side

1 til 12 af 70

 pr. side

Fastgør dit GoPro på bilen

Det kræver kun et enkelt mount, at fastgøre dit GoPro kamera på din bil. Hos Evermart.dk har vi et bredt udvalg af GoPro udstyr til bil og motorsport og vi har både mounts til ydersiden og indersiden af bilen.

Se for eksempel nærmere på vores magnetiske mount med 360 graders rotation til bilen - der har en blød gummi overflade, så mountet ikke ridser eller skrammer din bil.
Det magnetiske mount kan sættes direkte på bildøren, bilens tag eller køleren og er klar til at lade dig filme din bilkørsel! Det magnetiske mount er ekstremt stærkt og testet til at forblive urokkeligt ved 80km/t 

Vil du hellere have optagelser fra indersiden af din bil, så har vi også GoPro udstyr perfekt til det! Brug vores Clip on mount til solskærmen, der giver dig optagelser af vejen foran dig og fronten af din bil. Solskærms mountet er specielt at foretrække hvis du skal have optagelser med ekstra meget fart under dækkene! 

GoPro tilbehør til Motorcross & Motorcykel

Er du bidt af fart og ustoppelig på motorcykel eller motorcross? Et af de mest brugte mounts er; Helmet Side Mount til Full Face hjelme. Det fastsættes direkte på siden af din motorcykel hjelm og giver dig en kamera vinkel hvor din motorcykel og vejen fremad er i fokus.