Mobiltilbehør

1 til 36 af 2388

pr. side
Sorter faldende

1 til 36 af 2388

pr. side
Sorter faldende

Tilbehør til din iPhone

Hos Evermart.dk sørger for at du altid for at du kan give nyt liv til din iPhone og derfor har vi forskellige former for strømforsyninger. Vi har selvfølgelig de traditionelle lade- og datakabel til iPhone i alle afarter, uanset om du har en iPhone 11 Pro Mx eller en iPhone 4. Alle vores kabler kan bruges både til at overføre data og filer imellem din iPhone din computer, og selvfølgelig også til at oplade din enhed. Hertil har vi en række af forskellige måder, hvorpå du kan oplade din iPhon. Vi har bl.a. en USB oplader til stikkontakt, så du på helt traditionelvis kan oplade din iPhone igennem en stikkontakt. Herudover har vi også en USB oplader til bil, som du uden problemer, altid kan have siddende i bilen, for at give din iPhone en opladning, når du er på farten. 

g5t4frHos Evermart.dk er det vigtigt for os at have de letteste og bedst tilgængelige produkter til vores kunder. Vi har derfor også powerbanks til dig, som kan oplade alle former for smartphones, iPhones, iPads, GPS'er og tablets. Ved at give powerbanken en enkelt opladning, får du op til 8 opladninger at give til din iPhone, iPad, tablet eller smartphone. Det eneste du skal gøre, er at tilslutte din enhed til powerbanken via et ladekabel. 
Powerbanken er derfor ideel at medbringe på farten, til festival eller når du render tør for strøm på arbejde. Vores powerbanks er fremstillet i alt fra børstet aluminium til plastic, og fås i mange former blandt andet ultra slim designs.

Hos Evermart.dk er det vigtigt at give den bedste beskyttelse til din iPhone og vi har derfor beskyttelsesglas til alle iPhone modellerne, heriblandt panserglas til iPhone 11-serien XS, XR, X, samt iPhone 8 / 8 Plus, iPhone 7 / 7 Plus, panserglas til iPhone 6, 6 Plus, panserglas til iPhone 5 / 5S / 5C og iPhone 4 / 4S. Alle vores beskyttelsesglas er fremstillet i en stærkt materiale og er lette at påføre. Vi har også et udvalg af covers, heriblandt et super fedt cover i børstet aluminium til din iPhone 5 / 5S eller et flip cover til din iPhone 11. Du finder helt sikkert et cover der passer både til din mobil og din smag o kataloget ovenfor.

Tilbehør til din Android smartphone

Har du fået fingrene i den helt nye Samsung Galaxy, eller en ny Huawei? Så har vi alt det du kan få brug for i forbindelse med din telefon. Hvad enten den er spritny eller en ældre model finder du garanteret et cover, et panserglas, et opladerstik eller noget helt fjerde der passer til di behov – og din telefon.  

Hos Evermart.dk ser vi, at effektivitet og kvalitet går hånd i hånd og vi har derfor stor fokus på den trådløse teknologi.
 Udover vores trådløse opladere i form af Mobil Qi, som kan give opladning til din Android smartphone, har vi også en række forskellige trådløse headphones og højtalere. 

For at give din Android smartphone den aller bedste sikkerhed, har vi samlet en lang række covers, der kommer i et hav af forskellige former, farver og modeller. Uanset om du leder efter til flipcover til Huawei, et hærdte beskyttelsesglas til din Samsung. Øverst på siden finder du en masse ikoner hvor vi har inddelt alt vores smartphone tilbehør efter mærker og modeller så du nemt kan finde hen til de covers, opladere og forskellige former for skærmbeskyttelse vi har til netop din telefon.

Hvis du ønsker at medbringe din smartphone i bilen, har vi også en Mobil holder til bil, hvor stortset alle telefoner kan fastgøres. På den måde sikre du topbeskyttelse til din smartphone, når du er på farten og du vil samtidigt have den lige ved hånden. Leder du efter lade- og data kabler til din Android smartphone, har vi selvfølgelig også det på lager og klar til afsendelse.