Samsung Galaxy Fold

  • Samsung Galaxy Fold Covers

    Samsung Galaxy Fold Covers

  • Samsung Galaxy Fold Opladere & Kabler

    Samsung Galaxy Fold Opladere & Kabler

  • Samsung Galaxy Fold Panserglas & Skærmbeskyttelse

    Samsung Galaxy Fold Panserglas & Skærmbeskyttelse

hgfSamsung Galaxy Fold - Revolutionæren

Samsung har gjort det, ingen rigtigt troede, var muligt. Den længe ventede og højt profilerede Samsung Galaxy Fold er beviset på, at der virkelig ikke er nogen grænser for, hvad teknologien er i stand til. Galaxy Fold er udstyret med den hidtil mest avancerede teknologi i smartphonens verden og levetid: Den foldbare Infinity Flex AMOLED skærm på 7,3". Skærmen er fleksibel og kan bukkes næsten 360 grader i leddet midt på. så telefonen åbnes og lukkes som en bog. 

Smartphone og tablet i ét og samme device

Telefonens to skærme er udstyret med app-kontinuitet, der hjælper dig til at skifte mellem den ydre og indre skærm uden latenstid. Sammenfoldet fungerer Samsung Galaxy Fold nemlig akkurat som en helt almindelig smartphone med alle dine apps og funktioner lige ved hånden. Har du brug for at udvide skærmen for eksempelvis bedre at kunne overskue Google Maps eller betjene flere forskellige apps samtidigt, kan du folde telefonen ud og bruge den tablet-lignende skærm uden at skulle starte forfra! 

Bliv den ultimative amatørfotograf!

Samsung Galaxy Fold er udstyret med intet mindre end 6 Pro-Grade-kameralinser, der giver dig de bedste forudsætninger nogensinde for gode billeder og rigtige vinkler. Det traditionelle bagkamera består af en primær 16 MP 123 graders ultra vidvinkel linse og to 12 MP linser med vidvinkel og telefoto. Samsung Galaxy Fold har også bibeholdt det klassiske frontkamera med en 10 MP selfielinse, men derudover er også den inderste skærn udstyret med både en 10 MP selfiekamera-linse og en 8 MP RGB-dybdelinse. Desuden er den store 7,3" skærm designet i perfekt størrelsesforhold til den indbyggede 4:3-kamerasensor. Det betyder, at den store skærm viser dig præcis det billede, kameraet tager. Mobilen optager selvfølgelig video i 4K UHD og HDR10+. så det er kun fantasien, der sætter grænser for dine mulige præstationer. 

Foruden det revolutionære design indeholder Samsung Galaxy Fold opgraderede versioner af alle apps og funktioner fra tidligere modeller, og gør sig dermed til en særdeles stærk spiller på banen - på verdensplan! Samsung Galaxy Fold kommer i fire forskellige farver, og uanset hvilken, du vælger, kan du være sikker på at finde matchende og passende tilbehør og beskyttelse i vores katalog!