Xiaomi

Xiaomi gør teknologien tilgængelig for alle

Siden stiftelsen i 2010 har internet-firmaet Xiaomi tilbudt kvalitetsprodukter til billige priser, og særligt deres mobiltelefoner - som er verdens 4. mest udbredte - har vundet indpas hos brugerne, som alle bifalder brugervenligheden, kvaliteten og ikke mindst prisen.

De danske tilbudsjægere går forrest

Vi danskere kan kende et godt tilbud, når vi bliver præsenteret for et, og derfor er Xiaomis mobiltelefoner lynhurtigt blevet vanvittigt populære herhjemme. Med ydeevne, features og specs på linje med de mest anerkendte mærker som iPhone, Samsung Galaxy etc. passer Xiaomi-smartphones perfekt ind i det danske mobil-landskab, som efterhånden må siges at være utroligt forkælet med et væld af fede high end-telefoner. Xiaomi adskiller sig dog en smule fra konkurrenterne, da de formår at pakke uhørt meget kvalitet ind i en virkelig lav pris - uden at gå på kompromis med hverken brugervenlighed, pålidelighed eller holdbarhed.

Innovation med øje for kvalitet

Xiaomi er dedikerede til at redefinere smartphonen, som vi kender den, men i deres nyskabelse går de aldrig på kompromis med hverken kvalitet, effektivitet eller pris. Sidstnævnte faktor er især vigtig for dem, fordi de mener, at et liv med god teknologi er et godt liv - og derfor bør god teknologi være tilgengængeligt for alle uanset indkomst eller nationalitet.

Et verdensimperium tager form

Med sin stiftelse i 2010 er Xiaomi én af de alleryngste store spillere på markedet for high end-telefoner, og på 11 år er de gået fra ingenting til pludselig at have et solidt greb om markedet i over 90 lande. De har virkelig fart på, men det forstår man jo godt, for hvem kan ikke lide en formidabel smartphone, der oven i købet er billig?

Xiaomi - meget mere end bare en telefon

Udover det store udvalg af smartphones producerer Xiaomi også en masse andre spændende produkter. Deres varekatalog spænder bl.a. over: fjernsyn, bluetooth-højttalere, smartwatches, høretelefoner, støvsugere, el-løbehjul og meget, meget andet. Fællesnævnerne for alle Xiaomis produkter er kvalitet, innovation og pris - og det kommer tydeligt til udtryk i hvert enkelt produkt, som både emmer af skaberglæde og forbruger-forbundethed.

Smarte produkter skaber en sammenhængende verden

Xiaomi er pionerer indenfor nyskabelsen af smarte produkter og Artificial Intelligence. Deres revolutionerende tilgang til teknologisk udvikling skubber gang på gang grænserne for, hvad mennesker kan gøre i kraft af god teknologi. Men de er slet ikke færdige med at udvikle, for i den idéelle Xiaomi-verden er intet overladt til tilfældighederne; Xiaomi ønsker at skabe et verdensomspændende IoT (Internet of Things), som på daglig basis vil assistere og guide mennesker igennem daligdagen på bedste vis. Ambitionerne er altså skyhøje, men drivkræfterne - skaberglæden og viljen til at hjælpe mennesker - brænder virkelig igennem i hvert enkelt produkt.

En positiv indstilling skaber gode resultater

Hos Xiaomi opererer man med sloganet “Always believe that something wonderful is about to happen”, og hvis ikke den kinesiske raket-virksomhed på blot 11 år havde formået at blive verdens fjerde største udbyder af smartphones, så ville netop dén slags positivisme fremkomme en smule naivt. Men i Xiaomis tilfælde forstår man godt den ukuelige overbevisning om, at morgendagen altid bringer noget positivt med sig. Indtil videre har den succesfulde teknologivirksomhed i hvert fald badet sig i solskin og succes hver eneste dag - og der er intet, der tyder på, at den trend vil stoppe lige foreløbigt.

Evermart.dk elsker Xiaomi

Her hos Evermart er det ingen hemmelighed, at vi også elsker Xiaomis produkter, og derfor forhandler vi selvfølgelig en masse fedt udstyr til alle dine Xiaomi-produkter, herunder:

Smartwatch:
Xiaomi Mi Watch Tilbehør

Robotstøvsuger:
Xiaomi Roborock Tilbehør

El-løbehjul:
Xiaomi El-løbehjul Tilbehør

Evermart.dk er danmarksmestre i Xiaomi-tilbehør

Vi er én af Danmarks hurtigste og bedste leverandører af Xiaomi-tilbehør, og ligesom alle andre produkter på siden sælger vi selvfølgelig også Xiaomi-produkter med fri fragt og dag-til-dag-levering. Du kan altså bestille i dag og modtage din pakke allerede i morgen.